Avisos importants

Cròniques de la 20ª jornada Club Tennis Taula Sant quirze

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 20)

 

 

FALCONS SABADELL-AINFAR (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Sergi Otero (0)

Andrés Foncubierta (0)

Carlos Augusto Ferrera (1)

 

Guarisme molt fort en un partit enfront un equip amb els mateixos punts que nosaltres abans d’arribar a aquesta jornada i que era quasi decisiu per evitar el descens directe. Va ser un partit molt igualat però en el que el nostre equip no va tenir gens de sort. Hi haurà que lluitar per esperar el miracle a les dos últimes jornades.

En Sergi va començar el partit davant un vell conegut com en Richard García i es va posar endavant per dos onzes a un, però poc a poc aquest va anar imposant el seu joc i va guanyar, amb moltes pilotes de sort, els dos últims onzes. El seu segon partit, enfront Julio Sanz, va ser molt anivellat, arribant els quatre onzes disputats a les avantatges, però de nou en Sergi no va sortir afavorit.

En Carlos va jugar primer enfront Julio Sanz i també guanyava per dos onzes a un, però de nou dos últims onzes que van arribar a les avantatges no ens van afavorir. En el seu segon partit, enfront Jordi Farell, i amb el encontre ja decidit, va poder imposar el seu joc i guanyar amb solvència.

I l’Andrés va començar guanyant el primer onze al Jordi Farell, però va anar perdent la confiança i el seu contrincant no li va donar treva als tres restants onzes. I amb el partit ja decidit va millorar les seves prestacions enfront Richard García, però aquest tenia un dia amb molta dolçor i també es va imposar en cinc disputadíssims onzes.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Sergi Otero – Richard García (2-3).

Carlos Augusto Ferrera – Julio Sanz (2-3).

Andrés Foncubierta – Jordi Farell (1-3).

Sergi Otero – Julio Sanz (1-3).

Andrés Foncubierta – Richard García (2-3).

Carlos Augusto Ferrera – Jordi Farell (3-0).

La propera jornada juguem a casa, enfront el ATT Castellar, el dissabte 7 d’abril a les 10:00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 20)

TT TORELLÓ (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

Leandre Casamitjana (1)

Jordi Royo (0)

José Antonio Jiménez (2)

Casamitjana/Jiménez (1)

 

Victoria a casa de l’últim classificat en un encontre sense cap transcendència per la posició final del grup. L’equip local va encertar plenament amb l’única alineació que els podia possibilitar arribar als dobles: que no s’enfrontessin entre si els bases i els tercers jugadors.

En José Antonio, amb el seu joc seriós i de canvis de textura entre els pics del revés i la goma lliça de la dreta, no va tenir cap dificultat en guanyar als dos jugadors mes fluixos de l’equip osonenc, tot i que aquests han anant pujant de nivell respecte al partit de la primera volta a casa nostra.

En Jordi, una mica afectat per una gastroenteritis, va jugar uns bons partits però segueix mancant-li un xic de sort en alguns dels punts decisius dels encontres. Va guanyar el primer onze al segon jugador local i va tenir avantatge al tercer, però la pèrdua d’aquest el va afectar al quart, que va perdre amb claredat. Enfront el base va jugar sense nervis i el va posar en algun compromís al llarg dels tres onzes.

I en Leandre va començar enfront el base local, a qui havia guanyat a la primera volta, però la seva falta de confiança el va portar a capficar-se amb el bot de la pilota butterflay, cert per un altre banda, i només li va guanyar el tercer onze. En el individual decisiu per arribar als dobles va jugar a ratxes però finalment va posar serenitat al cinquè onze per endur-sen el punt.

Els dobles no van tenir historia, doncs en Leandre i en José Antonio van jugar molt coordinats i segurs des de el començament i no van donar cap oportunitat a la parella local.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

José Antonio Jiménez – Jad Zahri (3-0).

Jordi Royo – Slawomir Krzysztof (1-3).

Leandre Casamitjana – Santiago Oliva (1-3).

José Antonio Jiménez – Slawomir Krzysztof (3-0).

Leandre Casamitjana – Jad Zahri (3-2).

Jordi Royo – Santiago Oliva (0-3).

Jiménez/Casamitjana – Oliva/Krzysztof (3-0).

 

 

La propera jornada juguem a casa, enfront el Foment Martinenc, el dissabte 7 d’Abril a les 10:00 hores.

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 20)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

BOMBONS BLASI XALOC OLESA “B” (5)

Gabriel Romero (0)

Victor Pérez (1)

Xavier Villena (0)

Clara derrota del nostre equip davant un Olesa que va presentar una alineació molt mes potent que en el partit d’anada. Amb un base, Xavier Hernández, ex-jugador de Nacional i que desprès d’uns anys sabàtics ha tornat a jugar per acompanyar al seu fill Marc, i es per això que juga a Tercera. Nosaltres, pel contrari, vam tenir alguna baixa important per aquest compromís.

En Xavier va debutar amb la pala de pics que l’ha deixat en Carles Millera i la prova va ser prou positiva, si ve es obvi que abans de treure-li partit ha d’entrenar molt mes amb ella.

En Gabriel va estar molt fluix en el primer encontre, doncs no va trobar en cap moment el ritme del partit. En el segon si que va jugar molt be, posant-se amb una avantatge de dos onzes a cero, però la bona banda de l’Olesa va ser capaç d’adreçar el joc del seu jugador, que va acabar remuntar al guanyar els tres següents onzes.

I en Víctor va patir molt per guanyar al tercer jugador de l’equip rival, però finalment ho va aconseguir en cinc onzes, fent el punt de l’honor local. En el segon, contra el seu base, no va tenir cap opció, i tot i que els dos primers onzes denotant certa igualtat, només va ser perquè el jugador de l’Olesa va deixar jugar sense fer sang.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Marc Hernández – Gabriel Romero (3-0).

Xavier Hernández – Xavier Villena (3-0).

Ot Boltà – Víctor Pérez (2-3).

Marc Hernández – Xavier Villena (3-0).

Ot Boltà – Gabriel Romero (3-2).

Xavier Hernández – Víctor Pérez (3-0).

La propera jornada juguem a Ripollet, enfront el CTT Ripollet “A”, el diumenge 8 d’Abril a les 11:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 7/8 d’Abril de 2018).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 21)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – ATT CASTELLAR

(Dissabte 7 d’Abril, a les 10:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 21)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – FOMENT MARTINENC

(Dissabte 7 d’Abril, a les 10:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 21)

 

CTT RIPOLLET “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 8 d’Abril, a les 11:00 hores).

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 6)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

 

EL CERCLE TT GRÀCIA (4)

 

 

Carlos Lalinde (0)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Sergi Otero (0)

 

 

Partit molt igualat davant el líder del grup, on de nou petites errades en moments claus dels partits van impedir un millor resultat.

En Ferrera va estar molt segur en els seus dos partits. Enfront el defensiu Casabona va portar sempre la iniciativa i va imprimir molta velocitat a la bola, no deixant que en cap moment el jugador gracienc pogués torna les pilotes que ell acostuma. I enfront  el cridaner atacant Planas només va patir al segon onze que es va resoldre per avantatges.

En Lalinde va estar un xic menys lúcid que en els seus últims partits. Enfront Planas es va descentrar una mica davant els constants grits del rival i, en un partit molt igualat, va fallar en les pilotes claus per endur-sen el punt. I davant l’expert Casanova va estar sempre dins del encontre però el barceloní va estar mes seré en els punts de desempat de uns onzes que van arribar tots a les avantatges.

I en Sergi, tot i no fer cap onze, va estar molt competitiu en els seus dos partits. A Casanova el va portar dos onzes a les avantatges, però el jugador del Cercle tenia el dia lúcid en els punts finals. I davant l’incòmode Casabona també va lluitar molt per arribar a les avantatges en dos dels onzes, però va patir el mateix guió de tot el partit.

 

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carlos Lalinde – Josep Planas (1-3).Sergi Otero – Santiago Casanova (0-3).Carlos Augusto Ferrera – Oscar Casabona (3-0).Carlos Lalinde – Santiago Casanova (0-3).Carlos Augusto Ferrera – Josep Planas (3-0).Sergi Otero – Oscar Casabona (0-3).   La propera jornada jugarem a Badalona, enfront el Titus Badalona, el dijous 12 d’Abril, a les 20:45 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 6)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

 

CTT ATENEU 1882 “B” (5)

 

 

Andrés Foncubierta (1)

Joan Botella (0)

Josep María Álvarez (0)

 

 

Amb els objectius ja complerts i amb en Sergi Otero ja enquadrat a l’equip superior per les baixes que han patit, vam perdre un partit molt anivellat enfront un equip que es juga el descens i que s’ha reforçat per aquesta segona fase.

En Josep María va començar l’encontre enfront Quim Pla i en cap moment va poder contrarestar la tècnica d’aquest i el seu joc d’atac intercanviant goma llisa i de pics. En el seu segon punt ja va estar mes entonat, però en Morales tenia el dia dolç en remuntar partits i va ser mes viu als dos darrers onzes.

En Joan va començar davant Llopart i tot i la seva brega va patir molt amb l’incomoda joc de pics d’aquest i només va poder guanyar-li un onze. Pel contrari, enfront Pla va estar a punt de donar la sorpresa doncs es va adaptar molt be al seu joc, picant pilotes que el rival no s’esperava i arribant fins al cinquè onze, on va perdre per avantatges.

I l’Andrés va inicià els seus partits enfront Morales, es va posar amb avantatge de dos onces a un i 10-9 i 11-10 al quart, però la remuntada d’aquest el va minvar moralment i va cedir amb certa facilitat el cinquè onze. En el partit que tancava l’encontre va aconseguir l’únic punt del nostre equip enfront Llopart. No va estar encertat al primer onze, però poc a poc va anar imposant el seu joc i es va endur els tres següents.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Josep María Álvarez – Joaquim Plá  (0-3).

Andrés Foncubierta – Manuel Morales (2-3).

Joan Botella – Jaume Llopart (1-3).

Josep María Álvarez – Manuel Morales (2-3).

Joan Botella – Joaquim Plá (2-3).

Andrés Foncubierta – Jaume Llopart (3-1).

 

La propera jornada jugarem a Barcelona, enfront la Agrupació Congrés, el dimarts 10 d’Abril a les 20:30 hores. Hi haurà una última temptativa per canviar al menys l’horari.

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 6)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

 

AGRUPACIÓ VETERANS CALELLA (4)

 

 

Leandre Casamitjana (2)

Carles Millera (1)

Gabriel Romero (0)

Casamitjana/Millera (0)

Novament derrota ajustada del nostre tercer equip, que està patint que no puguin jugar alguns dels jugadors mes experts per diverses circumstancies, lo que, per altre banda, serveix per rodar a jugadors mes novells i amb molt d’interès.

En Carles va començar l’encontre enfront Fernández guanyant els dos primers onzes, però aquest va anar agafant-li el joc de pics al nostre company i aprofitant la seva falta de mobilitat i també amb una dosis de sort va remuntar-li endur-sen els tres següents onzes de forma molt anivellada. En el segon punt, enfront Carbó, va ser en Carles qui es va aprofitar de les molèsties físiques del seu rival i el va fer moure constantment amb els pics i es va endur la victòria cedint només un onze.

En Gabriel segueix en el seu procés d’aprenentatge i va fer alguns punts molts interesants, instruït des de la banda pel Joselu Muñoz. Davant l’expert Carbó, que jugava amb molèsties físiques, només va poder oferir resistència en un dels onzes, però davant Martínez va estar a punt de donar la sorpresa en dos d’ells, només la veterania del seu rival ho va impedir.

I en Leandre va guanyar els seus dos partits individuals, però segueix amb manca de confiança desprès de la lesió que va patir. En el primer partit, enfront Martínez, va alternar bons cops amb errades inadmissibles lo que el va portar a disputar el cinquè onze on va estar molt centrat, ajudat per la banda, i va guanyar amb la claredat que hagués tingut que ser tot el partit. Enfront Fernández li va costar entrar en el partit perdent el primer onze, però poc a poc va agafar el ritme i es va imposar als tres següents que van ser bastant igualats.

En els dobles de desempat, en Carles i en Leandre van començar be guanyant el primer onze, però la pèrdua ajustada del segon i que els seus rivals van carregar el joc sobre el costat on estava en Carles els va descentrar i van perdré el partit.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Javier Fernández – Carles Millera  (3-2).

Richard Martínez – Leandre Casamitjana (2-3).

Xavier Carbó – Gabriel Romero (3-0).

Javier Fernández – Leandre Casamitjana (1-3).

Xavier Carbó – Carles Millera (1-3).

Richard Martínez – Gabriel Romero (3-0).

Martínez/Fernández – Casamitjana/Millera (3-1).

La propera jornada jugarem a Sabadell, enfront el Falcons Sabadell – La Masia, el dijous 12 d’Abril a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts/Dijous 10/12 d’Abril de 2018).

**************************************************************************

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 7)

 

TITUS BADALONA  –  CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dijous 12 d’Abril –  20:45 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 7)

 

AGRUPACIÓ CONGRÉS  –  CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 10 d’Abril –  20:30 hores). (Hi haurà una última temptativa per canviar al menys l’horari).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 7)

 

FALCONS SABADELL-LA MASIA  –  CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dijous 12 d’Abril –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close