Avisos importants

Xerrada dia 16/09/2021: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

L’Ajuntament de Sant Quirze, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza el proper dijous dia 16 de setembre la xerrada: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Aquesta xerrada forma part del Cicle d’Alimentació Saludable 2021.

Els casos d’al·lèrgies i intoleràncies creix any rere any degut a diferents factors. Moltes vegades les famílies i les persones afectades tenen poca informació i recursos a l’hora de manejar la simptomatologia. L’objectiu d’aquesta xerrada serà donar eines, recursos i fonts d’informació per a les persones i les famílies afectades ja que cada una requereix d’un tractament dietètic i un abordatge diferent.

Parlarem d’al·lèrgies alimentaries com a l’ou, a la proteïna de la llet de vaca, al marisc… entre d’altres; i d’intoleràncies com al gluten, a la lactosa, a la fructosa, al sorbitol. També parlarem de les diferències entre sensibilitat al gluten (o al blat) no celíaca i la celiaquia, i d’altres disfuncions com SIBO entre d’altres.

Les dades de la xerrada són:

Data: Dijous 16 de setembre de 2021
Hora: 19:00 hores
Lloc: Xerrada via telemàtica (plataforma Zoom)

Organitza l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

A càrrec d’ Anna Gispert (nutricionista i dietista)

Activitat gratuïta

Per assistir-hi, només cal que empleneu el formulari que trobareu en l’enllaç següent:

https://forms.gle/qvWN5EjQV6PX7XuD6

Les inscripcions es tancaran el dijous 16 de setembre a les 14:00 hores.

El mateix dia de la xerrada, abans de les 15:00 hores, rebreu un correu electrònic amb l’enllaç i contrasenya per poder-hi assistir.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close