Avisos importants

Resultats Cub Tennis Taula Sant Quirze , jornada 21

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 21)

LLUÏSOS DE GRÀCIA ADULTS “B” (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (0)

Andrés Foncubierta Sr. (0)

Sergi Otero (0)

Josep Lluis Muñoz (0)

Tot i que el partit era intrascendent pels quirzetencs, els quirzetencs no han volgut deixar de donar la cara davant un equip potent que ocupa la tercera plaça de la classificació, i han donat una bona impressió tot i el abultat resultat final.

Foncubierta ha començat amb Gràcia, amb tres jocs força igualats, però en els que el major encert i seguretat del gracienc ahn fet impossible puntuar al quirzetenc. I en el segon davant Guillén, lluita fins al cinqué joc amb un Foncubierta molt més inspirat, i en que després de cinc jocs totalment igualats i decidits per diferències ha acabat caient el punt també del costat dels graciencs.

Otero, de nou alineat com a base per intentar alliberar una mica sobretot a Muñoz, s’ha hagut d’enfrontar als dos bases rivals. Primer amb Guasch, amb el que ha mantingut els dos primers onzes igualadíssims tot i que la major qualitat i seguretat en els punts importants han fet caure dels costat de Guasch, per desfondar-se del tot en el tercer en el que s’ha quedat amb només dos punts. I en el segon individual amb Albert Gràcia, molt bones sensacions per Otero que ha mantingut el marcador sempre força igualat, tot i que no ha pogut puntuar fins el tercer joc anotat per 6-11.

I Josep Lluis Muñoz ha tornat a fer dos grans individuals. Amb Guillén ha caigut 1-3 però ha tingut oportunitat d’arribar al cinqué joc, tot i que el bon estil del rival i les “xarxes” no l’han permés assolir l’objectiu. I després amb Guasch, un altre brillant actuació, però s’ha de reconeixer el gracienc com un dels millors jugadors d’aquesta temporada de la categoria, i que ha estat capaç de jugar sempre fent mal al joc de Muñoz.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Andrés Foncubierta Sr. – Albert Gràcia (0-3).

Sergi Otero – Josep Guasch (0-3).

Josep Lluis Muñoz – Joan Miquel Guillén (1-3).

Sergi Otero – Albert Gràcia (1-3).

Andrés Foncubierta Sr. – Joan Miquel Guillén (2-3).

Josep Lluis Muñoz – Josep Guasch (0-3).

Ja només queda per disputar la última jornada, comiat de l’equip de la categoria, en front els FALCONS SBD-AINFAR INSTAL.LACIONS “A”, que venen de guanyar per 6-0 al Bellvitge, i són segons amb diset victòries i quatre derrotes. Els de Sant Quirze són últims amb dues victòries i dinou derrotes. En el partit de la primera volta, derrota quirzetenca per 6-0.

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 21)

TARIQ BADALONA (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (2)

Axel de la Presa (0)

Roger Mitats (2)

Pol Lozoya (0)

Partit que han hagut d’afrontar els quirzetencs amb dos joves jugadors de l’equip de Tercera, per l’absència de Ferrera i Arissó, i en el que Mitats ha aconseguit els seus dos punts consolidant el seu lideratge de l’equip i demostrant un cop més que amb un equip en que puguin jugar habitualment els tres jugadors titulars s’hauria estat lluitant fins a final de temporada per les possicions capdavanteres del grup.

Tant Axel de la Presa com Pol Lozoya han estat voluntariosos, i gaudint de l’experiència de nou de jugar en la categoria Preferent, però és encara molt d’hora per les dues promeses del tenis taula quirzetenc com per posar-los en aquest tipus de compromís. Haurem d’esperar un parell de temporades a veure l’evolució dels jugadors a Tercera i Segona B per poder començar a plantejar objectius més ambiciosos per a ells.

I Roger Mitats ha jugat dos grans partits i ha obtingut les dues victòries de forma clara fent de base i no donant pràcticament opcions als seus rivals.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Axel de la Presa – Jordi García (0-3).

Roger Mitats – Sergio Bocanegra (3-1).

Pol Lozoya – Marc Adrià Pérez (0-3).

Roger Mitats – Jordi García (3-0).

Axel de la Presa – Marc Adrià Pérez (0-3).

Pol Lozoya – Sergio Bocanegra (0-3).

Per acabar la lliga regular, partit a casa en front al SCR EL CIERVO, que ve de perdre per 3-4 amb els Lluïsos de Gràcia, i que ocupen la quarta plaça amb quinze victòries i sis derrotes. Els quirzetencs són igualats a la cinquena plaça amb deu victòries i onze derrotes, i amb només una victòria d’avantatge sobre el seté Premià que és el primer equip que hauria de lluitar per evitar el descens en els play-off. Si tot va normal en la darrera jornada, els de Premià juguen amb el líder Poblenou i haurien de perdre, fent intrascendent el resultat del Sant Quirze que si guanya s’assegura ja la permanència. En la primera volta, victòria del Ciervo rotunda, per 6-0.

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 21)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

____________________________________

BELLVITGE ALHEÑA (6)

Víctor Pérez (0)

Jordi Royo (0)

Rebeca Azuaga (0)

Contundent derrota davant el tercer classificat, i que ha presentat una alineació per puntuar, sí o sí. Cap dels nostres jugadors ha pogut esgarrapar ni un sol joc, i només en un dels onzes han arribat als deu punts. Clarament un partit que no era de la nostra lliga, i per això s’ha presentat una alineació amb poques opcions de puntuar.

De qualsevol manera, sempre destacar la bona disposició i actitud dels jugadors quirzetencs, tant Víctor Pérez, com Jordi Royo i Rebeca Azuaga, que han donat el millor d’ells mateixos per tal de donar feina al rival.
Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Víctor Pérez – Manolo López (0-3).

Jordi Royo – Tomás García (0-3).

Rebeca Azuaga – Ferran Moratalla (0-3).

Jordi Royo – Manolo López (0-3).

Víctor Pérez – Ferran Moratalla (0-3).

Rebeca Azuaga – Tomás García (0-3).

 

La darrera jornada de lliga regular visiten al FALCONS BAR LA MASIA, equip que ve de perdre per 4-2 amb els Lluïsos de Gràcia, i que són vuitens amb vuit victòries i tretze derrotes i ja no tenen cap opció de sortir del play-off de descens. Els quirzetencs per la seva banda estan igualats amb el Parets per la sisena plaça, tot i que amb l’average particular en contra, i només hi ha una combinació que els donaria la sisena plaça i els alliberaria de jugar el play-off de descens … tot passa per la victòria quirzetenca, i derrota del Parets i del Aliança Lliçà. No és fàcil, però si és factible donat que el Lliçà juga davant uns Lluïsos de Gràcia que es juguen l’ascens directe en aquesta jornada, i el Parets ho fa amb un renovat Lluïsos d’Horta que ha millorat sensiblement les seves actuacions i resultats en les darreres jornades, com be van demostrar en el partit davant el Sant Quirze de l’anterior jornada. En partit de la primera volta, triomf quirzetenc per 6-0 davant els Falcons.

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 21)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

 

CTT RIPOLLET “B” (4)

Xavier Villena (0)

Leandre Casamitjana (2)

Pau Pareja (0)

Derrota en un partit on el nostre equip ha jugat sense alguns dels seus jugadors en millor forma doncs han hagut de reforçar l’equip de Preferent (Pol Lozoya i Axel de la Presa), i el de Segona B (Jordi Royo), el que ha propiciat també el debut en competició de Pau Pareja.

En Leandre s’ha estrenat a Tercera amb la seva prova de canvi de joc de pics defensius al revés però també amb la intenció de combinar-ho amb la goma llisa per desestabilitzar al contrari. Primer examen passat amb un aprovat doncs els seus dos rivals, amb un rànking proper al seu, han deixat que prengués la iniciativa i això no li ha permés provar el contraatac que vol utilitzar a partir d’ara. Ha aconseguit puntuar en els seus dos enfrontaments individuals amb solvència tot i les pressions des de la banda rival perquè es poses  nerviós.

En Xavi Villena no ha estat tant fi com en l’anterior partit, en el seu primer enfrontament fallant alguna pilota fàcil i en el segon ha lluitat al màxim els tres primers onzes que han finalitzat amb avantatges, i en el quart ha notat el desgast físic i no ha pogut seguir el ritme del seu rival.

En Pau, en el seu debut, ha començat a veure com és la competició i també el que haurà de millorar d’ara en endavant. Hi ha que dir que ha començat a entrenar aquesta temporada i que a més, per temes d’estudis i salut, feia dos mesos que no haia pogut jugar.

 

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Xavier Villena – Pol Moreno (0-3).

Leandre Casamijana – Daniel Rodríguez (3-0).

Pau Pareja – José María Rodríguez (0-3).

Leandre Casamitjana – Pol Moreno (3-1).

Xavier Villena – José María Rodríguez (1-3).

Pau Pareja – Daniel Rodríguez (0-3).

 

Per acabar la lliga regular, enfrontament a casa del CTT ELS AMICS DE TERRASSA, que venen de perdre per 5-1 amb els Lluïsos de Gràcia, i que estan en un quintuple empat per la cinquena plaça amb set victòries i deu derrotes. Els de Sant Quirze són últims en solitari amb sis victòries i onze derrotes, per tant a una sóla victòria de la cinquena plaça, pel que un triomf en la darrera jornada els igualaria amb alguns del equips que ara teen just davant i com a mínim amb els Amics de Terrassa tindrien l’average particular a favor, ja que ja els van guanyar en partit de la primera volta per un rotund i contundent 6-0.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR (Divendres / Diumenge 24 a 26 de Març de 2017) i VETERANS (Dimarts 21 de Març de 2017).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 22)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” – FALCONS SBD “A” (Diumenge 26 Març, 10 h.)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 22)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” – SCR EL CIERVO (Diumenge 26 Març, 11 h.)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 22)

 

FALCONS BAR LA MASIA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (Divendres 24 Març, 20 h.)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 22)

 

CTT ELS AMICS DE TERRASSA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (Diumenge 26 Març, 11 h.)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup DESCENS – Fase 2 – Jornada 06)

 

CTT DELS HORTS 2000 – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Dimarts 21 Març, 20,30 h.)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup ASCENS – Fase 2 – Jornada 06)

 

CERCLE TT GRÀCIA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Dimarts 21 Març, 20 h.)

 

===========================================================

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close