Avisos importants

Quan us adonareu que amb aquesta “Pandèmia” ESTEM PERDENT TOTS ELS NOSTRES DRETS FONAMENTALS? #DESPERTA

Diumenge dia 8 de novembre de 2020, a quarts d’una del migdia estava caminant a pas lleuger per fer una mica d’esport, ja que no m’agrada córrer. Faig ruta per camins de terra que envolten el poble i quan passo pel bell mig del parc de la Betzuca, trepitjant gespa i intentant mantenir el ritme perquè l’esport em faci efecte, em comença a perseguir un cotxe de la POLICIA LOCAL DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS. Arriba el moment que no em deixen travessar una zona asfaltada dins el mateix parc i em barren el pas amb el cotxe, baixa un paio gros com una “mole” amb posat amenaçador i em pregunta perquè no porto mascareta i li contesto amablement que necessito respirar bé i pel mateix motiu que els que van amb bicicleta que no en porten, que estic fent esport. Em respon que no és cert, que jo estic passejant i li pregunto si té dubtes pel fet que no porto l’uniforme oficial (malles i samarreta estreta) i em contesta que SI i em diu que em posarà una denúncia perquè ell és l’autoritat i que haig de portar mascareta obligatòriament!!! Jo flipava!!

Segons sembla, si no t’identifiques amb un tipus de roba, aquest pallasso, que es creu poderós per  portar una pistola, pot abusar de l’autoritat que se suposa que li dóna la seva vestimenta. Si no portes l’uniforme oficial tenen dret a multar-te per un article que no existeix a la “reconsagrada constitució espanyola”!! Es creuen amb el poder d’amenaçar-te i multar-te perquè no portes un “morrió”, però no es fixen amb els que no en porten com els que fumen a qualsevol lloc o fan merder i “botellons” al centre del poble amb tothom desemmascarat.

Jo vestia amb botes de muntanya, texans, motxilla i un jersei gruixut que portava penjat a la motxilla i m’estava ofegant de calor a causa del ritme que duia.

Es va posar xulesc i em va dir que ells (n’eren dos, però l’altre no parlava) era l’autoritat i que podia multar-me si volia. Em va demanar el dni que no tenia, després em va demanar totes les meves dades personals inclòs número del dni i va treure una mini llibreta i va prendre nota, jo estava completament descol·locada, no entenia per què la policia m’asaltava d’aquella manera.

És indignant que gentussa com aquesta t’avassallin en mig d’un parc quan no estàs fent cap mal a ningú. Gent com aquesta, no haurien de poder treballar en un lloc que se suposa que fan un servei per la comunitat.

Finalment vaig tenir la sort de que li van començar a baixar la testosterona, els fums i la prepotència, potser es va adonar que estava pixant fora de test i em va dir (com perdonant-me la vida) que no em multaria però que entraria a un registre de no sé què collons de la policia i finalment em va dir adéu amb força cordialitat.

Us sembla normal que la Policia LOCAL en comptes de perseguir lladres, estafador o violadors es dediqui a perseguir veïns del poble amenaçant amb aquesta fatxenderia i ostentació de què ells són LA POLICIA i ens poden multar quan els roti?

Aquesta gentussa és la que ens ha de protegir? Aquesta gentussa és la que domestiquen en els Ajuntaments de Catalunya i els grans polítics de la Generalitat? És una vergonya formar part d’aquesta societat!

Em pregunto quina és l’opinió de l’alcaldessa #ElisabethOliveres

ULL, LA POLICIA LOCAL DE SANT QUIRZE ET PERSEGUEIX AMB COTXE PER DINS ELS PARCS SI NO PORTES “MORRIÓ”!! #Ajuntamentdesantquirzedelvallès

Gràcies.

Núria

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close