Avisos importants

La zona del Living comptarà amb un nou espai poliesportiu cobert

La instal·lació tindrà una doble funcionalitat, prestar servei a les entitats i a l’alumnat de l’Institut Sant Quirze
La Mesa de l’Esport ha contemplat com a projecte prioritari invertir en un nou espai poliesportiu a la zona del Living (carrer Bages). Una proposta que ha portat a aprovació de la Junta de Govern Local i que contempla el tancament perimetral de l’espai, creant una coberta i adequant l’entorn. D’aquesta manera, s’hi instal·larà una nau de 45X25 metres quadrats, amb una doble funcionalitat: d’una banda, prestar servei a les entitats esportives, de manera que podran entrenar-hi; i de l’altra, a l’INS Sant Quirze, donat que al matí l’alumnat podrà fer-hi Educació Física.
Per tant, l’obra preveu arranjar l’entorn, construir un tancament perimetral i una coberta, adequar l’interior amb un paviment de darrera generació i instal·lar-hi enllumenat amb focus LED, mobiliari i material esportiu nous. També comptarà amb vestuaris modulars i il·luminació exterior.
Aquest nou pavelló permetrà que els joves que actualment entrenen fins molt tard per manca d’espais puguin avançar els seus horaris i adaptar-los per facilitar la conciliació familiar.

El projecte compta amb un pressupost màxim de licitació de 406.146,63 euros i un termini d’execució de tres mesos, de manera que es preveu que abans de l’estiu ja es trobi en ple funcionament.

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close