Avisos importants

Formació: Introducció al cooperativisme de consum i trobada d’experiències

Organitza l’Esfera de Sobirania Alimentària del ACVOcc

1ª part – Formació Tècnica – Introducció a les Cooperatives (1h)
A càrrec d’Sprintcoop

Principis del cooperativisme i valors de l’ESS
Tipus de cooperatives i marc legal
Dimensió societària i Cooperatives de consum
Dimensió econòmica i fiscalitat
Aportacions de capital
Viabilitat econòmica (tensions de tresoreria, marge de productes, punt mort…)
Tasques voluntàries
Professionalització. Passos per endegar i/o transformar-se en cooperativa
Possibilitats d’enxarxament i l’ecosistema cooperatiu

2ª part – Posada en comú d’experiències (1h)
Dinamitzat per l’Esfera de Sobirania Alimentària del ACVOcc

Breu exposició de les seves experiències en el finançament. A càrrec d’El Brot i El Rodal
Espai per compartir inquietuds i dubtes
Recabament d’aspectes i prioritats a tractar en possibles sessions posteriors

Formació gratuïta organitzada conjuntament amb Xarxa Ateneus Cooperatius

 

Inscripció

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close