Avisos importants

Cròniques de les 3ª i 4ª jornades de play-off, Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 2 – Play-Off Repesca – Jornada 3)

TT CASTELLDFELS (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

Andrés Foncubierta (1)

José Luis Muñoz (1)

Sergi Otero (2)

Després d’aconseguir la salvació la darrera jornada, vam acabar la temporada amb una bona victòria a Castelldefels en un partit marcat pel estat físic sota mínims d’ambdós equips. Amb aquest resultat, em finalitzat al lloc 17e de 24 equips i un total de 10 victòries i 15 derrotes.

L’Andrés va iniciar molt bé davant Mata, superant-lo 11-4 en primer onze, i només començar el segon el jugador rival es va tenir que retirar donat que no podia aixecar el braç dret per connectar en condicions amb la pilota; una possible tendinitis a l’espatlla. Davant Moreno va pagar el cabreig i la frustració d’aquest desprès de perdre amb José Luis, i no va tenir cap opció… tot s’ha de dir, que el nostre company esta jugant sense entrenar per temes laborals i amb continues molèsties a les lumbars.

En José Luis va començar enfront Moreno, i va realitzar un gran partit, amb tallades molt dures que el rival no va saber contrarestar, i el joc combinatiu de llisa i pics el va fer anar de bòlid, lo que va suposar una victòria clara en tres onzes del nostre company. Davant Elias va tornar a començar sublim, imposant-se en els dos primers onzes amb total facilitat, però en el tercer van començar a canviar les coses desprès de les indicacions de la banda local, i un seguit d’errors en pilotes d’atac fàcils per part de José Luis li va significar perdre’l. I tot i que el quart i el cinquè onzes es van desenvolupar sempre favorables al nostre jugador, els finals van ser molt afortunats pel rival amb xarxes, cántos i boles impossibles retornades, que van donar els dos darrers onzes al jugador local.

I en Sergi, tot i els seus problemes físics, va estar molt conscienciat de jugar a per totes, i aprofitant el seu servei rus en totes les modalitats i apretant força va desarbolar totalment a Elías, un bon jugador jove i atacant, guanyant-lo en tres clars onzes. Davant Mata ja no hi va jugar doncs el jugador local no va voler agreujar la seva lesió.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Javier Moreno – José Luis Muñoz (0-3).Javier Mata – Andrés Foncubierta (0-3).

Jonatan Elias – Sergi Otero (0-3).

Javier Moreno – Andrés Foncubierta (3-0).

Jonatan Elias – José Luis Muñoz (3-2).Javier Mata – Sergi Otero (0-3).

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 2 – Play-Off Promoció – Jornada 3)

 

 

CTT LA TORRE DE CLARAMUNT (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

 

Rebeca Azuaga (0)

Xavier Villena (0)

Victor Pérez (0)

 

 

Últim partit de la temporada amb els deures ja fets i amb una clara derrota previsible, doncs no em pogut comptar amb els millors jugadors de l’equip en quasi cap dels encontres d’aquest play-off. Finalment em acabat en el 12e lloc de 24 equips i amb 10 victòries i 15 derrotes.

En Victor va ser l’únic que avui va poder pescar algun onze. Van ser dos enfront Navarro, el tercer jugador local, que, no obstant, no li va donar cap opció als dos últims jocs desprès de posar-se el nostre company amb una avantatge de dos onzes a un. Davant Sala, un dels millors jugadors de la categoria, només va poder posar-hi la seva habitual lluita i esforç.

La Rebeca poc va poder fer davant els dos millors jugadors locals, en Sala i en Pérez, encara que va intentar portar la iniciativa en els atacs però sense cap èxit.

I en Xavi va aconseguir posar-les pressió amb el seu joc de pics tant a Navarro com a Pérez, però quan els punts s’allargaven tenia el handicap de la seva escassa mobilitat.

Només queda agrair-les a tots tres la seva disponibilitat de jugar partits a una categoria amb un nivell de joc i experiència molt superior als seus.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

David Sala – Victor Pérez (3-0).Javier Pérez – Rebeca Azuaga (3-0).

Alejandro Navarro – Xavier Villena (3-0).

David Sala – Rebeca Azuaga (3-0).Alejandro Navarro – Victor Pérez (3-2).Javier Pérez – Xavier Villena (3-0).

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 2 – Play-Off C – Jornada 3)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (6)

____________________________________

 

FALCONS SABADELL – ESCOLA (0)  Carles Millera (2)Jordi Royo (2)Hugo Alberto Alastuey (2)   Clara victòria davant un jove i prometedor equip sabadellenc per seguir aspirant a la millor classificació possible dins de la categoria. En Carles va iniciar davant Font, el millor jugador visitant, i va tenir que tirar de veterania després de dos primers onzes molt parells amb un parcial per cadascú, i ja poc a poc fer-se amb la situació per guanyar millor els dos darrers jocs. Enfront Quattrer va poder jugar amb més comoditat i imposar-se en tres onzes.L’Hugo va començar enfront Olivares i després d’un inici quelcom fred va assegurar els seus cops d’atac i es va imposar amb certa facilitat als dos últims. Davant Font va tenir que disputar un encontre molt més complicat donada la qualitat del jove sabadellenc, i es van anar repartint els quatre primers parcials, per iniciar molt bé el nostre jugador el cinquè i ja no deixar la avantatge adquirida. I en Jordi també va aconseguir els dos punts jugats. Davant Quattrer el va dominar totalment des de els seus serveis llargs seguits d’uns bons atacs de dreta, i enfront Olivares va cedir el primer onze, però es va posar a to ràpidament per imposar-se per avantatges al segon i clarament en els dos següents.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carles Millera – Aniol Font (3-1).Jordi Royo – Joel Quattrer (3-0).Hugo Alberto Alastuey – Josep Olivares (3-0).Carles Millera – Joel Quattrer (3-0).Hugo Alberto Alastuey – Aniol Font (3-2).Jordi Royo – Josep Olivares (3-1

CATEGORIA: TERCERA (Fase 2 – Play-Off C – Jornada 4)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” (5)  Ramón Bermudo (0)Jordi Royo (1)Roger Carreras (0)   Últim partit de la temporada i tercera derrota enfront aquest mateix equip en tres enfrontaments. No em aconseguit la fita de poder assolir la nova categoria de 3aA, però l’equip ha seguit rodant a diversos jugadors i ajudant als equips superiors que si han aconseguit les fites previstes. Finalment em acabat en el lloc 31e de 53 equips i amb 10 victòries per 12 derrotes.En Ramón va intentar imposar el seu joc de bons serveis en els seus dos partits enfront dos experimentats jugadors com son Barceló i Lladó, però les seves fallides operacions als ulls l’han deixat amb una perspectiva dolenta per mesurar la distancia de la pilota, i tot i la seva voluntat i lluita no va poder guanyar-les cap onze tot i fer uns parcials ajustats.En Jordi va començar guanyant amb solvència a Rosa imposant els seus bons serveis i posteriors atacs de dreta. Davant Barceló ha estat molt més apagat i el perdre per avantatges el primer onze l’ha afectat, no poden sobreposar-se en els dos següents que ha perdut amb més claredat.I el nostre juvenil Roger segueix de mica en mica adaptant-se a la pressió dels partits de competició. Avui a perdut en cinc onzes tant amb Lladó com amb Rosa, però amb un toc més d’experiència segur que els hagués guanyant, doncs els seus cops i estil van pel bon camí.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ramón Bermudo – Joan Emili Barceló (0-3).Roger Carreras – Albert Lladó  (2-3).Jordi Royo – Segundo Rosa (3-0).Ramón Bermudo – Albert Lladó (0-3).Jordi Royo – Joan Emili Barceló (0-3).Roger Carreras – Segundo Rosa (2-3).

 

CATEGORIA: VETERANS “3ªA” (Fase 3 – Play-Off Ascens – Jornada 2)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

SCR EL CIERVO (1)

José Luis Muñoz (2)

Josep María Álvarez (2)

Joan Botella (1)

Interesant victòria en un disputat partit, després de no haver pogut mantenir la categoria per la propera temporada.

En José Luis va fer dos bons partits; en el primer, enfront Espinosa, va anar dominant bastant plàcidament els dos primers onzes, per perdre el tercer per avantatges i tornar a reprendre el seu to defensiu i d’atac en el quart, tancant el partit. Davant Ramos va patir mes del compte en els quatre primers onzes, resolts tots per11-9 i intercalant-se les victòries. Però en el cinquè va sortir a relluir el millor José Luis i no va donar cap opció al seu rival.

En Josep María va començar enfront Soler i tot i perdre el segon onze i guanyar per avantatges el tercer, els altres dos van ser dominats pel nostre company que va imposar el seu joc de potent picada de revés. I davant Espinosa va anant intercalant-se les victòries en els quatre primers onzes, per començar amb molta força el cinquè guanyant-lo clarament.

I en Joan va iniciar els partits enfront Ramos, i va fer-ho molt indecís perdent clarament el primer onze, però poc a poc va posar en marxa la maquinaria i es va imposar molt ajustadament en els tres següents onzes. Davant Soler va arribar a posar-se per damunt amb dos onzes a un, però el seu rival va saber contrarestar la rapidesa del nostre company, i posant-li moltes pauses al partit va aconseguir descentra’l i guanyar-li els dos darrers onzes.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Lluis Espinosa – José Luis Muñoz (1-3).

Antoni Soler – Josep María Álvarez (1-3).

Antoni Ramos – Joan Botella (1-3).

Lluis Espinosa – Josep María Álvarez (2-3).

Antoni Ramos – José Luis Muñoz (2-3).

Antoni Soler – Joan Botella (3-2).

 

 

La següent jornada d’aquest play-off d’ascens serà al nostre local, enfront El Centre, el dijous 16 de Maig a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 3 – Play-Off Classificatori – Jornada 2)

 

 

LLUÏSOS D’HORTA TT (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

 

Leandre Casamitjana (1)

Hugo Alberto Alastuey (1)

Antonio Caramés (0)

 

 

Amb aquesta derrota s’ha esvaït la il·lusió de classificar-se en primer lloc d’aquesta fase classificatòria. El no poder comptar amb alguns dels jugadors de l’equip i la baixa forma d’altres en moments puntuals han sigut determinants.

En Leandre va començar enfront Tomás, un expert jugador amb gomes llises i molt segur sobre la taula, i ho va fer molt indecís i insegur perdent els dos primers onzes. Es va sobreposar al tercer, guanyant-lo amb solvència, i al quart, amb 1-5 en contra va demanar un temps mort que el va centrar en el joc guanyant l’onze per 11-8. Però en el cinquè no es va trobar res còmode perdent-lo clarament. Desprès, davant Martínez, un jugador també amb pics de revés, no va tenir cap problema per imposar el seu joc guanyant-lo en tres onzes.

L’Hugo va començar enfront Martínez, i ho va fer assegurant els cops sobre els pics i atacant sobre la dreta, aconseguint guanyar els dos primers onzes amb suficiència, però unes bones indicacions des de la banda local i una mica de fatiga del nostre company van portar el partit al cinquè onze, on l’Hugo va estar molt més segur per emportar-se’l. Davant Soteras, jugador amb antitop a una banda i super defensiva a l’altre, va realitzar un disputadíssim encontre, on el 17-19 en contra del primer onze va ser vital per encaminar el partit del costat local, que amb uns millors finals de partides també es va imposar per avantatges en els dos següents.

I l’Antonio es va mostrar baix d’entrenament, perdent dos partits que en condicions normals hagués pogut guanyar. Davant Soteras va estar molt insegur des de l’inici, no llegint en cap moment els canvis de textura de les gomes del seu contrincant, perdent clarament en tres onzes. I enfront Tomás va estar més concentrat a l’inici guanyant-li el primer onze, però poc a poc el seu rival va variar els tocs de tallada i sense, lo que va descentrar al nostre company que avui no tenia el seu dia.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Leandre Casamitjana – José Tomás (2-3).

Hugo Alberto Alastuey – Josep Ramón Martínez (3-2).

Antonio Caramés – Cast Soteras (0-3).

Leandre Casamitjana – Josep Ramón Martínez (3-0).

Antonio Caramés – José Tomás (1-3).

Hugo Alberto Alastuey – Cast Soteras (0-3).

 

La següent jornada d’aquest play-off classificatori serà a Badalona, enfront el Titus Badalona “B”, el dijous 16 de Maig a les 21:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous 16 de Maig de 2019).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Fase 3 – Play-Off Ascens – Jornada 3)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – EL CENTRE

(Dijous 16 de Maig –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 3 – Play-Off Classificatori – Jornada 3)

 

TITUS BADALONA “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dijous 16 de Maig –  21:00 hores)

 

 

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close