Avisos importants

Cròniques de les 1ª i 2ª jornades de la segona fase equips veterans Club Tennis Taula Sant Quirze.Actualitzat

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 3)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

TITUS BADALONA (5)

Carlos Lalinde (1)

Ramón Bermudo (0)

Victor Pérez (0)

Res a fer, només posar-hi les ganes i l’esperit, quan tens que disputar partits d’aquesta categoria amb jugadors de l’equip de 3ªB. Avui només podia jugar de l’equip titular en Carlos Lalinde.

Precisament en Carlos va fer l’únic punt de la nostre formació al guanyar clarament a Maqueda en un partit on va imposar des de el primer moment la seva defensa de pics i uns bons atacs. Davant Martínez, un contrincant que li sap jugar molt bé enviant-li pilotes toves al seu revés, va estar en tot moment dins del partit, perdent ajustament els dos primers onzes i guanyant el tercer, per perdre amb més diferencia el quart i definitiu.

Tant en Ramón com en Victor van jugar amb molta dignitat els seus partits. En Ramón va tenir que bregar enfront Martínez i Nolis, dos jugadors de 1.000 punts de ranking, i en Victor es va enfrontar a Nolis i a Maqueda, aquest amb un ranking mes inferior però amb molta experiència.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

  Antoni Martínez – Ramón Bermudo (3-0).Joan Maqueda – Carlos Lalinde (0-3).Josep María Nolis – Victor Pérez (3-0).Antoni Martínez . Carlos Lalinde (3-1).Josep María Nolis – Ramón Bermudo (3-0).Joan Maqueda – Victor Pérez (3-0).  El proper partit el jugarem a Sabadell, enfront el SCR El Ciervo “B”, el dimarts 5 de Març a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 3)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA (3)

 

 

José Luis Muñoz (2)

Josep María Álvarez (1)

Jordi Royo (0)

Muñoz/Álvarez (1)

 

 

Important victòria per mantenir l’equip a aquesta categoria, tot i no poder comptar amb dos dels jugadors de la formació. Jordi Royo va pujar del tercer equip per completar la alineació.

En José Luis va estar molt encertat en tots els seus partits disputats. Enfront Carbó, un jugador expert i atacant de similar ranking, va iniciar un pel fred, perdent el primer onze, però es va entonar afinant la seva defensa i canvis de textura, guanyant el segon i tercer onzes amb claredat i el quart per avantatges. Davant Moles, també atacant i bon ranking, va estar molt intens des de el començament i només va passar alguna dificultat al tercer onze, que va guanyar per avantatges.

En Josep María es va veure sorprès en el primer partit per Ramos, un veterà “veterà” molt complicat de jugar pels seus atacs fulminants amb els pics, perdent ràpidament els dos primers onzes. Es va sobreposar guanyant ajustadament els dos següents i també molt anivellat va ser el cinquè, però en aquest cas a favor del jugador barceloní. Enfront Carbó també va ser un partit igualadíssim amb alternança d’onzes fins arribar al cinquè, on el nostre jugador va agafar una petita diferencia des de el començament i ja no la va deixar.

I en Jordi va estar força aplicat davant jugadors amb molta més experiència en joc i categoria que ell. Amb Moles va arribar a les avantatges al segon onze, i enfront Ramos va ser capaç de guanyar-li el segon onze amb moltes bones maneres.

Els dobles, amb José Luis i Josep María enfront Ramos i Carbó, van estar molt anivellats tot i que els nostres companys sempre portaven la iniciativa i això els hi va permetre guanyar en quatre onzes, tres d’ells resols per avantatges.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

José María Carbó – José Luis Muñoz (1-3).

Carlos Ramos – Josep María Álvarez (3-2).

Roman Luis Moles – Jordi Royo (3-0).

José María Carbó – Josep María Álvarez (2-3).

Roman Luis Moles – José Luis Muñoz (0-3).

Carlos Ramos – Jordi Royo (3-1).

Carbó/Ramos – Álvarez/Muñoz (1-3).

 

 El proper partit el jugarem Barcelona, enfront El Cercle TT Gràcia, el dimarts 5 de Març a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 3)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

 

LLUÏSOS D’HORTA TT (4)

 

 

Leandre Casamitjana (2)

Xavier Villena (0)

Gabriel Romero (0)

 

 

Partit jugat davant el líder d’aquest grup i que amés va portar la seva millor tripleta, mentre que nosaltres vam tenir que completar els equips superiors, apart dels que no estaven disponibles.

En Leandre va estar molt centrat en el seu joc i va guanyar els dos punts enfront jugadors que el superaven al ranking. Davant Soteras, un jugador que canvia la cara amb pics tant amb la dreta com amb el revés, va necessitar el primer onze per estudia´l però es va fer enseguida amb el toc, guanyant-lo en tres onzes amb molt de cap. Enfront Bartolí, un bon jugador esquerrà i atacant, va estar també molt precís assegurant per avantatges el primer onze, guanyant més clarament el segon i remuntant un 1-7 al tercer per endur-se’l per 11-8.

En Gabriel va començar davant Tomás, un jugador segur i pausat, i al va sorprendre’l al primer onze amb uns bons atacs, però la experiència del barceloní el va fer anar de menys a més per imposar-se als tres següents onzes tot i les bones sensacions que va deixar el nostre jugador. Enfront Soteras va realitzar uns onzes molt igualats, de fet els tres van acabar per la mínima o per avantatges, i només la menor experiència el va conduir a no poder guanyar-ne cap.

I en Xavier va estar correcte als seus dos partits, i tant enfront Bartolí com enfront Tomás va estar centrat e intentant fer-les mal amb els seus serveis i els seus pics, però la seva manca de mobilitat i el bon fer del seus contrincants van impedir-li guanyar cap onze.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

David Bartolí – Xavier Villena (3-0).

Cast Soteras – Leandre Casamitjana (0-3).

José Tomás – Gabriel Romero (3-1).

David Bartolí – Leandre Casamitjana (0-3).

José Tomás – Xavier Villena (3-0).

Cast Soteras – Gabriel Romero (3-0).

 

 El proper partit el jugarem Sabadell, enfront la SCR El Ciervo, el dilluns 4 de Març a les 20:00 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dilluns/Dimarts 4/5 de Març de 2019).

**************************************************************************

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2  – Grup Descens – Jornada 4)

 

SCR EL CIERVO “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 5 de Març –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 4)

 

EL CERCLE TT GRÀCIA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 5 de Març –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 4)

 

SCR EL CIERVO – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dilluns 4 de Març –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 1)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

LLUÏSOS D’HORTA TT (4)

Carlos Lalinde (0)

Andrés Foncubierta (1)

Sergi Otero (1)

Inici de la segona fase amb una nova derrota tot i comptar amb l’equip titular, cosa que succeirà segurament per últim cop degut a les obligacions laborals de l’Andrés.

En Sergi va iniciar davant Perpiñà, un jugador atacant amb molt bons fonaments i excel·lent ranking, i va estar molt concentrat, perdent per la mínima el primer onze i guanyant clarament el segon, per després perdre el tercer i el quart més ajustadament. Enfront Moreno, un jugador vingut a menys als últims temps, va estar molt superior portant sempre la iniciativa i el control del joc.

L’Andrés va començar enfront Moreno i també es va endur el punt d’una forma clara i sense donar cap concessió. Però davant Morata, un jugador de gran experiència i  ranking mes parell als nostres companys, no va estar en cap moment en disposició de portar al partit al desempat de dobles, doncs sempre va anar a remolc del seu rival.

I en Carlos, tot i no puntuar, va fer dos bons partits i va mereixé mes premi. Enfront Morata li va costar entrar al partit degut al joc tou sobre el seu revés, però un cop ho va fer va ser capaç de guanyar el tercer onze i estar a punt d’arribar al cinquè. Davant Perpiñà es va endur el primer i el tercer onzes amb un gran nivell de joc i va tenir clares avantatges al quart per guanyar el punt, però una ratxa d’encerts del seu contrincant el va fer perdre per avantatges, lo que va influir també amb la victòria del barceloní al cinquè.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Jordi Perpiñà (1-3).Andrés Foncubierta – Benito Moreno (3-0).Carlos Lalinde – Genís Morata (1-3).Sergi Otero – Benito Moreno (3-0).Carlos Lalinde – Jordi Perpiñà (2-3).Andrés Foncubierta – Genís Morata (0-3).

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 2)

CTT DELS HORTS 2000 “B” (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

Carlos Lalinde (1)

Leandre Casamitjana (0)

Sergi Otero (0)

Partit finalitzat, un cop més, amb una derrota que ens deixa a la vorera del descens quant falten sis jornades per acabar la fase.

En Carlos va realitza dos bons partits, en el primer, enfront Pamias, un jugador amb pics de revés i amb un atac molt elèctric, va saber contrarestar el millor coneixement de la taula per part del rival i desprès de tres igualats onzes va sentencià al quart. Davant Barcojo, un jugador amb un atac normalment molt pla, es va trobar que li liftava pilotes altes als seus pics de revés i això feixa que el nostre companys no pugues acompanyar be la pilota patint forts remats. Talment el partit va ser molt intens i en Carlos va aconseguir guanyar un onze.

En Sergi va iniciar enfront Barcojo i el va fer patir molt amb els seus serveis russos, però amb la contra que també va fallar-ne molts per voler ajusta’ls. El partit va ser anivellat aconseguint el nostre jugador guanyar el tercer onze. Davant Guzmán, un jugador habitual a categoria nacional, també amb pics de revés i una bona dreta, va estar al partit durant els dos primers onzes, resolts un per cada un, però una estrebada al seu turmell lesionat va influir que baixes el ritme i quedés a la mercè del seu rival.

I en Leandre, que va pujar del tercer equip a suplir la baixa d’en Foncubierta, va estar sempre molt inferior al nivell dels seus dos contrincants, en Guzmán i en Pamias, i només va ser capaç de fer alguna bona jugada sense cap influencia al clar marcador final.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Antonio Barcojo – Sergi Otero (3-1).Guillem Pamias – Carlos Lalinde (1-3).Josep María Guzmán – Leandre Casamitjana (3-0).Antonio Barcojo – Carlos Lalinde (3-1).Josep María Guzmán – Sergi Otero (3-1).Guillem Pamias – Leandre Casamitjana (3-0).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront el Titus Badalona, el dijous 28 de Febrer a les 20:00 hores.

 CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 1)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

CC SANT ANDREU  (5)

Xavier Villena (0)

Josep María Álvarez (1)

Gabriel Romero (0)

Res a fer davant un complert equip barceloní quant per la nostre banda només va poder jugar un dels quatre jugadors titulars.

En Josep María va competir al seu nivell habitual a la categoria, aconseguint l’únic punt de el nostre caseller. Va iniciar enfront Llacer i no va estar gaire encertat als dos primers onzes, fallant pilotes que generalment li entren. Va millorar al tercer onze però va ser insuficient. Enfront Guinovart va estar molt mes seré i el partit va arribar al cinquè onze desprès de remuntar el nostre company un 1 a 2 en contra i imposar-se amb mes claredat als dos últims.

En Xavier va estar molt segur amb els seus pics de revés i va fer uns punts de contenció molt interesants tant contra Guinovart com García que van tenir que posar una marxa més per guanya’l.

I en Gabriel, que va competir contra García i Llacer, va posar-hi moltes ganes i jugant sense pressió va estar encertat en moltes de les seves decisions.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Antonio Guinovart – Xavier Villena (3-0).

Juan Llacer –  Josep María Álvarez (3-1).

Jorge García – Gabriel Romero (3-0).

Antonio Guinovart – Josep María Álvarez (2-3).

Jorge García – Xavier Villena (3-0).

Juan Llacer – Gabriel Romero (3-0).

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 2)

SCR EL CIERVO (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS  (0)

Rebeca Azuaga 0)

Victor Pérez (0)

Xavier Villena (0)

Partit on no vam poder disposar de cap dels quatre jugadors del equip, tenint que presentar-nos amb tres jugadors del 3ªB.

Tots tres jugadors/es van posar lo millor d’ells perquè la diferencia de nivell no quedes tant palesa i van competir amb dignitat. Inclús en Victor va aconseguir guanyar un disputat onze.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Pere Prat – Victor Pérez (3-0).

Josep Mesa – Rebeca Azuaga (3-0).

Jordi Madrona – Xavier Villena (3-0).

Pere Prat – Rebeca Azuaga (3-0).

Jordi Madrona – Victor Pérez (3-1).

Josep Mesa – Xavier Villena (3-0).

 

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront el Lluïsos de Gràcia, el dijous 28 de Febrer a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 1)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

LA CASSOLA COLLBATÓ “B” (2)

Leandre Casamitjana (1)

Ramón Bermudo (1)

Victor Pérez (2)

Bona victòria per començar la segona fase enfront un equip sensiblement inferior al nostre, excepte el seu base.

En Victor va començar davant Franch, i tot i estar una mica fred i perdre el primer onze, enseguida es va posar per feina i va guanyar clarament els tres següents onzes. Enfront Durán ja va imposar el seu joc des de el principi i no va haver-hi color.

En Ramón va iniciar enfront Durán i també va demostrar la seva major experiència des de el començament portant sempre el comandament del partit. Enfront el seu base, en Ismael Sánchez, va realitzar un bon partit i tot i perdre en tres onzes sempre es va mostrar actiu i dins dels onzes.

I en Leandre va començar davant Sánchez i va tenir un partit penós, amb infinitat de serveis i atacs fallats i una actitud poc centrada, perdent massa ajustadament els tres onzes desprès de lo realitzat. Enfront  Franch es va limitar a imposar la seva veterania a tots tres onzes jugats.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Juan José Franch – Victor Pérez (1-3).

Ismael Sánchez – Leandre Casamitjana (3-0).

Alex Durán – Ramón Bermudo (0-3).

Juan José Franch – Leandre Casamitjana (0-3).

Alex Durán – Victor Pérez (0-3).

Ismael Sánchez – Ramón Bermudo (3-0).

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 2)

CTT VILAFRANCA (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

 

Jordi Royo (1)

Hugo Alberto Alastuey (0)

Gabriel Romero (0)

 

Desplaçament complicat per jugar contra un equip amb molt bones prestacions tècniques i molt mes jove que el nostre, amb tot lo que això comporta físicament.

En Jordi va aconseguir l’únic punt del nostre equip guanyant a un jugador que també va començar a competir al mateix temps que ell, en Biargé. Va ser un partit disputat i tot i perdre el primer onze, el nostre company va saber remuntar amb bon joc. Davant Massard, que només a perdut un partit aquesta temporada, va ser inferior encara que va anar de menys a més realitzant un bon partit.

A l’Hugo, després de molts anys apartat del tennis taula, li està costant agafar el toc, i avui ha estat, tot i els seus esforços, inferior als jocs desenvolupats per Silvestre i Massard.

I en Gabriel tampoc va estar gaire encertat, perdent força clarament enfront Biargé i Silvestre. Les seves ganes no van trobar premi.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Frank Jacques Massard – Jordi Royo (3-0).

Javier Silvestre – Hugo Alberto Alastuey (3-0).

Xavier Biargé – Gabriel Romero (3-0).

Frank Jacques Massard – Hugo Alberto Alastuey (3-0).

Xavier Biargé – Jordi Royo (1-3).

Javier Silvestre – Gabriel Romero (3-0).

 

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront el Lluïsos d’Horta TT, el dijous 28 de Febrer a les 20:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous 28 de Febrer de 2019).

**************************************************************************

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 3)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – TITUS BADALONA

(Dijous 28 de Febrer –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 3)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – LLUÏSOS DE GRÀCIA

(Dijous 28 de Febrer –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 3)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – LLUÏSOS D’HORTA TT

(Dijous 28 de Febrer –  20:00 hores)

 

===========================================================

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close