Avisos importants

Cròniques de la vuitena jornada de la segona fase equips de veterans Club Tennis Taula.

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase DESCENS – Jornada 08)

CC SANT ANDREU (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (1)

Carlos Lalinde (0)

Leandre Casamitjana (0)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Amb els objectius ja aconseguits des de la passada jornada el partit enfront el líder del grup es presentava amb tranquil·litat, i la falta d’en Joaquim Arissó per motius professionals feia molt difícil donar la sorpresa a un local complicat i un terra i una taula a la que no estan acostumats els nostres jugadors. A més, el Sant Andreu va presentar la seva millor alineació possible amb 2 jugadors titulars del seu equip de Nacional i un veterà que se las sap totes i que, ja jubilat fa anys, només viu pel tennis taula.

En Carlos Ferrera va fer un gran partit enfront Xavi García, base del Tercera Nacional del Sant Andreu, i el va treure del partit en tres disputats sets. Al punt que tancava el partit i amb tot decidit en contra no va estar gaire concentrat, i per guanyar al veterà Felipe Martínez ho tens que estar molt i jugar a un gran nivell.

En Carlos Lalinde va tindre a les seves mans sorprendre als dos jugadors de Nacional però l’hi va mancar l’últim toc que no té per la falta de entreno. Amb Fran Martínez va estar a un punt de posar-se 2-0 però la remuntada del seu rival li va donar ales a aquest i va minvar la moral d’en Carlos. Davant Xavi García l’hi va passar al segon set després de estar 2 cops amb avantatge i després guanyar el tercer. Al quart ja no va tindre opcions.

I en Leandre, suplent del equip B, va substituir al Joaquim i tot i la seva lluita i anar traient bones conclusions del seu canvi de joc amb pics de revés no va tindre gaires opcions. En Felipe Martínez sempre juga al 100% i els pocs punts que l’hi va fer van ser merescuts i enfront Fran Martínez va fer mes punts i va patir una mica de mala sort en alguna jugada, però res a dir davant la diferencia de nivell.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Fran Martínez – Carlos Lalinde (3-1).Felipe Martínez – Leandre Casamitjana (3-0).Xavi García – Carlos Augusto Ferrera (0-3).Fran Martínez – Leandre Casamitjana (3-0).Xavi García – Carlos Lalinde (3-1).Felipe Martínez – Carlos Augusto Ferrera (3-0).

Amb aquest partit s’acaba la fase de descens, aconseguint el nostre equip mantenir la categoria.

El 25 d’Abril s’iniciaran els play-off finals, en que els jugadors de l’equip A jugaran per optar al ascens a 1ª i que servirà per  mesurar el potencial de l’equip de cara a la propera temporada. Començaran enfront el Lluïsos de Gràcia “B”, 6é classificat del grup d’ascens a partit únic i al local del equip gracienc.

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Fase ASCENS – Jornada 08)

EL CENTRE (1)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (5)

Joan Botella (1)

Antonio Caramés (2)

Josep Lluis Muñoz (2)

Amb els deures de la temporada fets, i amb un ambient molt més relaxat que en la passada jornada, l’equip B de veterans de Sant Quirze s’ha acomiadat de la fase d’ascens amb una nova victòria que arrodoneix la gran temporada que han ofert, i una segona fase en la que només han perdut els dos partits en front el líder Parets.

Amb les baixes per lesió de Josep Maria Álvarez i per molèsties físiques de Sergi Otero, han jugat els altres tres jugadors que queden disponibles per afrontar el play-off final, Joan Botella, Antonio Caramés i Josep Lluis Muñoz.

Joan Botella ha fet un inici extraordinari davant Gemma Sayol, alternant la seva tallada de revés i col·locació de boles impossibles, amb les entrades d’atac fulminant. Els dos primers jocs han caigut clars per Botella, i en el tercer, quan ja ho tenia tot de cara per culminar, ha començat la reacció de la jugadora gracienca. Sayol ha tret tot el suc a la seva paciència, el joc de tallada arraconant al rival a la seva dreta i els “topspin” d’aquesta jugadora esquerrana que fan molt de mal. En el segon enfrontament de Botella, amb Cabestany, de nou extraordinari joc de contenció i atac sec sobre l’antitop del rival, que només ha tingut un respir en el tercer joc.

Després ha jugat Antonio Caramés, després de moltes jornades sense actuar amb els Veterans B, i ens ha ofert dos sensacionals partits, el primer particularment important davant el base gracienc Cabestany, al que no ha donat treva des de l’inici, i només ha perdut el tercer joc. Després en el partit que tancava l’encontre davant Juan Vera, i amb tot resolt, ha hagut de tirar ma d’experiència per assolir el punt que se li escapava per la relaxació d’haver aconseguit ja la victòria. Han estat cinc jocs intensos i amb molt bon joc tant de defensa com d’atac de Caramés.

I Josep Lluis Muñoz ha fet dos nous enfrontaments per emmarcar, amb sacrifici i lluita sobretot davant de Gemma Sayol, una jugadora a la que li va molt bé el joc de pics de Muñoz, i que sap treballar els punts per portar-los on li interessa. Però avui Muñoz ha estat molt més actiu encara que de costum, i ha resolt els seus dos enfrontaments amb solvència i amb professionalitat.

 

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Joan Botella – Gemma Sayol (2-3).

Antonio Caramés – Eduard Cabestany (3-1).

Josep Lluis Muñoz – Juan Vera (3-0).

Joan Botella – Eduard Cabestany (3-2).

Josep Lluis Muñoz – Gemma Sayol (3-2).

Antonio Caramés – Juan Vera (3-2).

 

 

Amb aquest partit s’acaba la fase d’ascens, aconseguint la segona plaça per darrera del Parets, i per tant l’ascens directe a 2ª B i el sots campionat de 3ª A.

El 25 d’Abril s’iniciaran els play-off finals, en que els jugadors de l’equip B de Veterans de Sant Quirze jugaran per intentar un segon salt de categoria cap a Segona A … no és l’objectiu de l’equip, ni segurament els interessa pujar a la mateixa categoria que l’equip A, però disputaran la competició amb totes les seves forces per mesurar el potencial de l’equip de cara a la propera temporada. Començaran enfront el CC Sants, 14é classificat de 2ªA a partit únic i al local del equip barceloní.

 

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA VETERANS

(Dimarts 25 d’Abril de 2017).

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Play-off ascens – 1/8s)

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Dimarts 25 d’Abril, 20,30 hores)

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Play-off ascens – 1/8s)

 

CC SANTS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

(Dimarts 25 d’Abril, 20 hores)

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase DESCENS – Jornada 07)

 

 

AGRUPACIÓ CONGRÈS (2)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (4)

 

 

Carlos Lalinde (0)

Joaquim Arissó (2)

Carlos Augusto Ferrera (2)

 

 

Excel·lent victòria que dona al nostre equip la permanència a la categoria a falta d’una jornada per acabar la fase. Ens vàrem treure la espina de perdre per 3-4 al nostre local.

El partit es presentava dur però amb possibilitats. Era important el sorteig. Joaquim volia que li toques Dani García doncs amb les noves gomes es trobava amb confiança per plantar-li cara i en Carlos Ferrera tenia que assegurar els seus 2 punts sense tindre que jugar amb García doncs el seu joc li va malament. I va sortir bé. Per part del Congrés fan un canvi respecte al partit de anada i juga Marcos Vicente amb un joc atacant de antitospin a la dreta i pics al revés que es un malson molt difícil de guanyar. El joc del altre jugador, Maldonado, ja es conegut i tot i ser molt lluitador es assequible perquè juga molt obert. Amb l’encert a l’alineació en Joaquim va fer els dos punts, primer davant Maldonado amb claredat i un petit lapsus al tercer set i enfront García remuntant 2 sets en contra en un partit d’infart. En Ferrera també va assegurar els seus dos punts no sense esforç, doncs a aquesta categoria no hi ha ningú fluix. En Lalinde es va esforçar molt però la seva manca de entreno li passa factura a aquest nivell.

 

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Dani García – Carlos Lalinde (3-1).

Miguel Maldonado – Joaquim Arissó (1-3).

Marcos Vicente – Carlos Augusto Ferrera (1-3)

Dani García – Joaquim Arissó (2-3).

Marcos Vicente – Carlos Lalinde (3-0).

Miguel Maldonado – Carlos Augusto Ferrera (1-3).

Amb els deures fets, el proper dimecres juguem l’últim partit de aquesta fase enfront el CC Sant Andreu, líder del grup i que també manté, com a mínim la categoria. Desprès, i sense cap pressió, hi haurà els play-off per optar al ascens a Primera.

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Fase ASCENS – Jornada 07)

TT PARETS (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (2)

Josep Maria Álvarez (2)

Sergi Otero (0)

Josep Lluis Muñoz (0)

 

La decepció s’ha apoderat del conjunt quirzetenc en acabar el partit, al que havien assistit cinc dels jugadors per donar el suport en l’important matx. L’alegria, però s’ha desfermat en conèixer via “WhatsApp” la sorprenent victòria de La Caixa en front el Dels Horts per 4-3 que els donava l’ascens per passiva.

Felicitats al conjunt quirzetenc per l’excel·lent trajectòria de tota una temporada, que estem segurs que haurien culminat positivament pel seu compte la propera jornada en el darrer partit de lliga en front a El Centre.

El partit pels quirzetencs era força complicat, i el canvi de sala, de pilota, i la pressió per guanyar han jugat en contra dels nostres jugadors, sobretot en el cas d’Otero que ha perdut el punt més assequible en front el tercer jugador de Parets, Mompart.

Josep Maria Álvarez ha fet dos autèntics “partidassos”, derrotant Rivera per 3-1 i després en un molt disputat i ajustat enfrontament a cinc jocs per 3-2 a Mompart.

Josep Lluis Muñoz no ha estat de sort amb els emparellaments, i l’hi ha tocat enfrontar-se als dos bases de Parets. Particularment problemàtic per a ell ha estat el canvi de pilota respecte a les que es fan servir habitualment en totes les pistes, i no ha pogut acabar d’afinar les seves tallades a taula. El seu joc defensiu, les seves tallades “seques” de revés ni les dels seus “pics” de drive, els ha faltat temps d’aclimatació per poder posar en compromís els rivals que li han tocat.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Maria Álvarez – Jordi Rivera (3-1).

Sergi Otero – Jordi Mompart (2-3).

Josep Lluis Muñoz – Oscar Cuenca (0-3).

Josep Maria Álvarez – Jordi Mompart (3-2).

Josep Lluis Muñoz – Jordi Rivera (1-3).

Sergi Otero – Oscar Cuenca (1-3).

Per acabar la fase d’ascens un nou desplaçament, aquest cop al barri de Gràcia de Barcelona per enfrontar-se a El Centre, que venen de guanyar per 4-2 al Congrés i igualar amb aquest equip per la sisena plaça amb deu victòries i onze derrotes. Els de Sant Quirze s’han assegurat la segona plaça i l’ascens, amb quinze victòries i sis derrotes. En el partit de la primera volta, triomf quirzetenc per 4-2.

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA VETERANS

(Dimarts / Dimecres 4 i 5 d’Abril de 2017).

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup DESCENS – Fase 2 – Jornada 08)

CC SANT ANDREU – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Dimecres 5 d’Abril, 20,30 hores)

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup ASCENS – Fase 2 – Jornada 08)

EL CENTRE – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

(Dimarts 4 d’Abril, 20 hores)

 

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off 1/4s – Llocs 5é a 12é)

LLUÏSOS DE GRÀCIA ADULTS “B” (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (0)

Ramón Bermudo (0)

Xavier Villena (0)

Pol Lozoya (0)

Partit sense història doncs la nostre entitat va haver que anar a jugar amb tres components del equip de Tercera perquè per diverses circumstancies no podíem comptar amb cap dels jugadors habituals del primer equip.

Tots tres van posar la millor voluntat però la diferencia de nivell es va fer palesa en cada un dels sets.

Només queda agrair als nostres companys el anar a defendre la nostra entitat i fer bona la nostra dita: “FEM EQUIP, FEM CLUB”.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ramón Bermudo – Josep Guasch (0-3).

Xavier Villena – Albert Gràcia (0-3).

Pol Lozoya – Linus Garriga (0-3).

Ramón Bermudo – Albert Gràcia (0-3).

Pol Lozoya – Josep Guasch (0-3).

Xavier Villena – Linus Garriga (0-3).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà per les places del 9é al 12é llocs també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront el ATT Premia de Mar “A” el diumenge 9 d’Abril a les 11 hores.

En primera instancia podrem comptar amb els tres jugadors titulars de l’equip.

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off Promoció 1/4s – Llocs 5é a 12é)

CTT VILANOVA I LA GELTRÚ (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

José Antonio Jiménez (0)

Rebeca Azuaga (0)

Toni Sala (0)

Un cop aconseguit el objectiu de mantenir la categoria, el play-off era una oportunitat d’anar a jugar sense pressió, disfrutar i mira de obtenir la millor classificació possible.

El partit es presentava difícil, el CTTSQV 6é del grup 1 amb 22 punts i el Vilanova 3er del grup 2 amb 34 punts. A priori el ranking dels seus jugadors també feien preveure un encontre desigual.

I així s’ha confirmat a la taula, amb una victòria clara i sense discussió de les joves promeses del Vilanova, 6-0 i 18-3 en sets.

En José, molt lluitador i que mai dona una pilota per perduda, a fet dos sets, un a cada encontre, i en el primer a tingut opcions de jugar el cinquè joc, perdent el decisiu quart per avantatges.

La Rebeca ha començat també forta, perdent 3-1, però amb opcions com demostra que el segon set l’ha perdut també per avantatges.

Més fluixet ha estat en Toni, que no ha tingut cap opció doncs el seu joc defensiu no ha fet cap mal als seus contrincants. Tot i això hi ha que agrair al Toni que vingui a donar un cop de mà quan se li demana doncs per la seva feina no pot entrenar i que ve a jugar havent dormit només quatre hores.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Antonio Jiménez – Marc Ceretó (1-3).

Rebeca Azuaga – Biel Garrote (1-3).

Toni Sala – Albert Carmona (0-3).

José Antonio Jiménez – Biel Garrote (1-3).

Toni Sala – Marc Ceretó (0-3).

Rebeca Azuaga – Albert Carmona (0-3).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà per les places del 9é al 12é llocs també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront la Agrupació  Congrés el diumenge 9 d’Abril a les 11 hores.

Per aquest partit segurament tindrà que jugar algun component de la formació de Tercera doncs hi ha mancança de jugadors disponibles del nostre equip.

CATEGORIA: TERCERA (Play-off 1/8ns – Llocs 25é a 41é)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

CTT SALLENT “B” (1)

Leandre Casamitjana (2)

Axel de la Presa (2)

Jordi Royo (1)

Inici prometedor del play-off enfront un joveníssim equip sallentí que venia de jugar, i fer un bon paper, a la setena convocatòria del Circuit de Promeses.

En Leandre només va patir al primer set enfront el base rival dons l’hi costava tornar el servei amb els pics de revés. Però unes indicacions al finalitzar el mateix per part d’en Victor Pérez van servir per guanyar tranquil·lament els altres dos sets i seguir amb el seu aprenentatge de nou estil de joc. Al segon partit va deixar jugar a la seva contrincant per donar-li al encontre una mica de cops seguits.

En Axel no es va concentrar gaire al primer partit davant la petita jugadora sallentina i això li va significar arribar al cinquè set on si que es va mostrar seriós i va treure endavant el punt. Al segon encontre enfront el segon jugador del Sallent si que va jugar al seu nivell i tret un lapsus al tercer set va treure amb eficàcia el punt.

I en Jordi va guanyar amb bon joc el primer partit en tres sets i en el segon enfront el base contrari es va avançar per 2-0 jugant el millor tennis taula de la temporada, però no va saber tancar el partit i el jove sallentí va anar agafant confiança i l’hi va donar la volta al marcador imposant-se finalment per 3-2.

 

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Leandre Casamitjana – Guillem Notario (3-0).

Axel de la Presa – Irene Cifuentes (3-2).

Jordi Royo – Albert Cifuentes (3-0).

Leandre Casamitjana – Irene Cifuentes (3-0).

Jordi Royo – Guillem Notario (2-3).

Axel de la Presa – Albert Cifuentes (3-1).

Amb aquesta victòria, el proper partit del play-off serà pels llocs del 25é al 32é també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront El Centre de Gràcia  el dissabte 9 d’Abril a les 19 hores.

Per aquest partit segurament podrem comptar amb la tripleta amb millor forma del equip.

El Centre te un gran equip i tindrem que fer un gran partit si volem endur-nos la victòria del seu local.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte / Diumenge 8 i 9 de Abril de 2017).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Competició finalitzada pel nostre equip)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off – Llocs 9é a 12é)

 

PREMIA DE MAR “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Diumenge 9 d’Abril, 11 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off – Llocs 9é a 12é)

 

AGRUPACIÓ CONGRÉS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 9 d’Abril, 11 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Play-off 1/4s – Llocs 25é a 32é)

 

EL CENTRE – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dissabte 8 d’Abril, 19 hores)

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off 1/4s – Llocs 5é a 12é)

LLUÏSOS DE GRÀCIA ADULTS “B” (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (0)

Ramón Bermudo (0)

Xavier Villena (0)

Pol Lozoya (0)

Partit sense història doncs la nostre entitat va haver que anar a jugar amb tres components del equip de Tercera perquè per diverses circumstancies no podíem comptar amb cap dels jugadors habituals del primer equip.

Tots tres van posar la millor voluntat però la diferencia de nivell es va fer palesa en cada un dels sets.

Només queda agrair als nostres companys el anar a defendre la nostra entitat i fer bona la nostra dita: “FEM EQUIP, FEM CLUB”.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ramón Bermudo – Josep Guasch (0-3).

Xavier Villena – Albert Gràcia (0-3).

Pol Lozoya – Linus Garriga (0-3).

Ramón Bermudo – Albert Gràcia (0-3).

Pol Lozoya – Josep Guasch (0-3).

Xavier Villena – Linus Garriga (0-3).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà per les places del 9é al 12é llocs també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront el ATT Premia de Mar “A” el diumenge 9 d’Abril a les 11 hores.

En primera instancia podrem comptar amb els tres jugadors titulars de l’equip.

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off Promoció 1/4s – Llocs 5é a 12é)

CTT VILANOVA I LA GELTRÚ (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

José Antonio Jiménez (0)

Rebeca Azuaga (0)

Toni Sala (0)

Un cop aconseguit el objectiu de mantenir la categoria, el play-off era una oportunitat d’anar a jugar sense pressió, disfrutar i mira de obtenir la millor classificació possible.

El partit es presentava difícil, el CTTSQV 6é del grup 1 amb 22 punts i el Vilanova 3er del grup 2 amb 34 punts. A priori el ranking dels seus jugadors també feien preveure un encontre desigual.

I així s’ha confirmat a la taula, amb una victòria clara i sense discussió de les joves promeses del Vilanova, 6-0 i 18-3 en sets.

En José, molt lluitador i que mai dona una pilota per perduda, a fet dos sets, un a cada encontre, i en el primer a tingut opcions de jugar el cinquè joc, perdent el decisiu quart per avantatges.

La Rebeca ha començat també forta, perdent 3-1, però amb opcions com demostra que el segon set l’ha perdut també per avantatges.

Més fluixet ha estat en Toni, que no ha tingut cap opció doncs el seu joc defensiu no ha fet cap mal als seus contrincants. Tot i això hi ha que agrair al Toni que vingui a donar un cop de mà quan se li demana doncs per la seva feina no pot entrenar i que ve a jugar havent dormit només quatre hores.

 

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

José Antonio Jiménez – Marc Ceretó (1-3).

Rebeca Azuaga – Biel Garrote (1-3).

Toni Sala – Albert Carmona (0-3).

José Antonio Jiménez – Biel Garrote (1-3).

Toni Sala – Marc Ceretó (0-3).

Rebeca Azuaga – Albert Carmona (0-3).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà per les places del 9é al 12é llocs també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront la Agrupació  Congrés el diumenge 9 d’Abril a les 11 hores.

Per aquest partit segurament tindrà que jugar algun component de la formació de Tercera doncs hi ha mancança de jugadors disponibles del nostre equip.

CATEGORIA: TERCERA (Play-off 1/8ns – Llocs 25é a 41é)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

CTT SALLENT “B” (1)

Leandre Casamitjana (2)

Axel de la Presa (2)

Jordi Royo (1)

Inici prometedor del play-off enfront un joveníssim equip sallentí que venia de jugar, i fer un bon paper, a la setena convocatòria del Circuit de Promeses.

En Leandre només va patir al primer set enfront el base rival dons l’hi costava tornar el servei amb els pics de revés. Però unes indicacions al finalitzar el mateix per part d’en Victor Pérez van servir per guanyar tranquil·lament els altres dos sets i seguir amb el seu aprenentatge de nou estil de joc. Al segon partit va deixar jugar a la seva contrincant per donar-li al encontre una mica de cops seguits.

En Axel no es va concentrar gaire al primer partit davant la petita jugadora sallentina i això li va significar arribar al cinquè set on si que es va mostrar seriós i va treure endavant el punt. Al segon encontre enfront el segon jugador del Sallent si que va jugar al seu nivell i tret un lapsus al tercer set va treure amb eficàcia el punt.

I en Jordi va guanyar amb bon joc el primer partit en tres sets i en el segon enfront el base contrari es va avançar per 2-0 jugant el millor tennis taula de la temporada, però no va saber tancar el partit i el jove sallentí va anar agafant confiança i l’hi va donar la volta al marcador imposant-se finalment per 3-2.

 

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Leandre Casamitjana – Guillem Notario (3-0).

Axel de la Presa – Irene Cifuentes (3-2).

Jordi Royo – Albert Cifuentes (3-0).

Leandre Casamitjana – Irene Cifuentes (3-0).

Jordi Royo – Guillem Notario (2-3).

Axel de la Presa – Albert Cifuentes (3-1).

Amb aquesta victòria, el proper partit del play-off serà pels llocs del 25é al 32é també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront El Centre de Gràcia  el dissabte 9 d’Abril a les 19 hores.

Per aquest partit segurament podrem comptar amb la tripleta amb millor forma del equip.

El Centre te un gran equip i tindrem que fer un gran partit si volem endur-nos la victòria del seu local.

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte / Diumenge 8 i 9 de Abril de 2017).

CATEGORIA: PREFERENT (Competició finalitzada pel nostre equip)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off – Llocs 9é a 12é)

PREMIA DE MAR “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Diumenge 9 d’Abril, 11 hores)

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off – Llocs 9é a 12é)

AGRUPACIÓ CONGRÉS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 9 d’Abril, 11 hores)

CATEGORIA: TERCERA (Play-off 1/4s – Llocs 25é a 32é)

EL CENTRE – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dissabte 8 d’Abril, 19 hores)

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off – Llocs 9é a 12é)

ATT PREMIA DE MAR “A” (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (3)

Joaquim Arissó (1)

Roger Mitats (1)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Tot i poder comptar amb l’equip titular els hi va costar als nostres jugadors entrar en el partit enfront un oponent molt igualat al nostre que tenia l’avantatge de jugar al seu local. No vam encertà amb l’alineació i els tres primers punts eren, per l’estil de joc, els pitjors possibles. No es va donar el partit per perdut i la segona remesa de punts van caure al nostre favor. Els sis partits van tindre la majoria dels sets molt igualats.

La decisió final amb el partit de dobles per desempatar va ser molt ajustada però, malauradament, l’equip del Maresme va jugar millor els punts decisius dels sets i es van endur la victòria definitiva i el partit.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Adrià Rodríguez – Joaquim Arissó  (3-0).

David García – Roger Mitats (3-1).

Joan Navarro – Carlos Ferrera (3-2).

Adrià Rodríguez – Roger Mitats (1-3).

Joan Navarro – Joaquim Arissó (1-3).

David García – Carlos Ferrera (0-3).

García/Rodríguez – Arissó/Ferrera (3-1).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off i últim de la temporada serà per les places del 11é i 12é llocs, també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront el Charlotte’s Grill Badalona el dissabte 22 d’Abril a les 18 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off Promoció – Llocs 9é a 12é)

 

 

AGRUPACIÓ CONGRÉS (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

 

Antonio Caramés (1)

Rebeca Azuaga (0)

Ramón Bermudo (0)

 

 

Partit on el nostre rival va tapar a l’alineació al seu millor jugador amb diferencia, i això, més la derrota d’en Ramón per avantatges en cinc sets enfront el seu segon jugador, va impedir que s’arribés al desempat amb la loteria dels dobles.

En Antonio va començar contra el base rival i va estar en tot moment en el partit posant-li les coses difícils al complicat jugador barceloní. El seu segon partit el va guanyar amb molta solvència demostrant el bon estat de forma en que està.

En Ramón, jugador del equip de Tercera que va pujar per la manca d’efectius, va començar molt fred el primer punt i tot i que va anar entrant en el partit no va aconseguir cap set. En el seu segon partit va tindre la victòria al seu abast i fins i tot va deixar parar una estona la partida dons el seu rival va tindre una petita baixada de sucre. Finalment l’hi va afectar més a ell l’aturada i va acabar perdent per avantatges el cinquè set.

I la Rebeca també va començar molt freda els dos primers sets del seu primer partit i encara que va guanyar el tercer per avantatges va caure per lo mateix al quart. Enfront el base rival ho va intentar però la diferencia de nivell era massa important

 

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Antonio Caramés – Fernando Otero (1-3).

Ramón Bermudo – Agustín Pérez (0-3).

Rebeca Azuaga – Emilio Benito (1-3).

Antonio Caramés – Agustín Pérez (3-0).

Rebeca Azuaga – Fernando Otero (0-3).

Ramón Bermudo – Emilio Benito (2-3).

 

 

 

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà per les places del 11é i 12é llocs, també a partit únic i, aquest cop, amb avantatge de camp doncs rebrem al nostre local al CTT Ripollet el dissabte 22 d’Abril a les 10 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Play-off C 1/4s – Llocs 25é a 32é)

 

 

EL CENTRE (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

 

Leandre Casamitjana (1)

Pol Lozoya (0)

Jordi Royo (1)

 

 

Difícil encontre davant un rival que, per nivell, hauria de estar jugant per uns llocs molt més capdavanters i a més al seu local amb un terra i una taula als que estem poc acostumats. Tampoc l’alineació ens va afavorir dons buscàvem evitar el partit entre els dos bases per mirar d’arribar als dobles però no va ser possible.

En Leandre va tindre controlat en tot moment el partit enfront el tercer jugador rival encara que en alguns moments va anar per darrera al marcador. Davant el base va optar per jugar amb gomes llises veient la complicació del seu joc però cada vegada que feina un punt molt suat l’hi seguien cántos, xarxes, dits i mals bots de la pilota en contra, mimant la seva moral.

En Pol va jugar enfront els dos millors jugadors contraris i en cap moment va tindré res a fer. En l’any del seu debut l’hi servirà per anar aprenent.

I en Jordi va donar la cara enfront el segon jugador gracienc i en el punt que tancava el partit va saber mantindré la calma i aixecar un parcial de 1-2 en contra per acabar guanyant per avantatges els dos darrers sets i el punt al tercer jugador de El Centre.

 

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Pol Lozoya – Xavi Pérez (0-3).

Jordi Royo – Mauro Gómez (0-3).

Leandre Casamitjana – Xavi Poch (3-0).

Pol Lozoya – Mauro Gómez (0-3).

Leandre Casamitjana – Xavi Pérez (0-3).

Jordi Royo – Xavi Poch (3-2).

 

 

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà pels llocs del 29é al 32é també a partit únic i, aquest cop amb avantatge de camp, doncs rebrem al nostra local al Cruxent Edelma Calella el dissabte 22 d’Abril a les 10 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte 22 de Abril de 2017).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Competició finalitzada pel nostre equip)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

 

===========================================================

 

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off – Llocs 11é i 12é)

 

CHARLOTTE’S GRILL BADALONA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Dissabte 22 d’Abril, 18 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off – Llocs 11é i 12é)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT RIPOLLET

(Dissabte 22 d’Abril, 10 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Play-off C – Llocs 29é a 32é)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CRUXENT EDELMA CALELLA

(Dissabte 22 d’Abril, 10 hores)

 

===========================================================

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close