Avisos importants

Cròniques de la 21ª i 22 jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 8)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

____________________________________

 

SCR EL CIERVO “B” (6)

 

 

José Antonio Jiménez (0)

Jordi Royo (0)

Carles Millera (0)

 

 

Nova derrota per acabar aquesta infausta temporada, on la marxa de jugadors importants, les lesions i diverses circumstancies alienes ens han portat a guanyar un sol partit en tot l’any i descendir a la categoria de Veterans 2ªB. Avui em presentat un equip de circumstancies amb jugadors del segon i tercer equip, que han donat la cara en tot moment.

En José Antonio segueix amb el seu aprenentatge en categories que no havia disputat fins ara i ho fa amb molt orgull i temple. Davant Codina, un jugador de 1.200 punts de ranking, ha fet tres onzes molt dignes, fent suar de valent al experimentat jugador sabadellenc. I enfront Pretel, també per sobre d’ell al ranking, ha guanyat el segon onze i només la mala sort amb alguna xarxa l’hi ha impedit endur-se algun dels dos onzes perduts per avantatges.

En Jordi ha començat sorprenent en el primer onze a Pretel i a punt ha estat de fer-ho en els següents, doncs l’hi feia molt mal amb els seus serveis llargs i posteriors atacs. Només la major experiència del jugador visitant l’ha portat a aconseguir uns ajustats parcials per endur-sen el tres darrers. Enfront Palau, un altre jugador proper als 1.200 punts de ranking, no ha estat tant encertat i res a pogut fer davant el complicat joc del sabadellenc.

I en Carles ha iniciat enfront Palau i, tot i el seu habitual mestratge amb els pics sobre la taula, tampoc ha pogut amb un “gat vell” com es el seu rival. I davant Codina tres quarts del mateix, doncs son jugadors habituals a equips de categoria nacional.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

  José Antonio Jiménez – Joan Carles Codina (0-3).Jordi Royo – Josep Pretel (1-3).Carles Millera – Ricard Palau (0-3).José Antonio Jiménez – Josep Pretel (1-3).Carles Millera – Joan Carles Codina (0-3).Jordi Royo – Ricard Palau (0-3).  La temporada ja ha acabat pel nostre primer equip de veterans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 8)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

EL CERCLE TT GRÀCIA (2)

 

 

José Luis Muñoz (2)

Josep María Álvarez (1)

Joan Botella (1)

 

 

Important victòria per agafar moral de cara als play-off per recuperar aquesta categoria de Veterans 2ªB que em perdut al acabar cinquens del grup de descens amb un computo total de la temporada regular de vuit victòries per catorze derrotes.

En José Luis va estar molt segur en els seus dos individuals jugats. Enfront Giménez, un jugador atacant, va mantenir la igualtat en els tres onzes fins que al final de cadascun va imprimir una marxa més a les seves tallades per endur-se’ls. I davant Nerin, un dur jugador defensiu, va portar ell la iniciativa per guanyar ajustadament els tres onzes.

En Josep María, encara amb molèsties lumbars, va començar davant Evano, un bon jugador atacant, i ho va fer amb massa nerviosisme, lo que el va portar a perdre en quatre onzes, anant de més a menys en el seu joc. I enfront Giménez va saber estar més serè, cedint només el segon onze i imposant-se ajustadament als altres tres disputats.

I en Joan va iniciar davant Nerin guanyant un esplèndid primer onze, però el dur jugador visitant va agafar-li la mida a partir del segon i no va deixar-se sorprendre. I enfront Evano va realitzar un partidàs amb constants atacs i fent recular al bon jugador francès que només va poder guanyar-li el segon onze.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Pascal Evano – Josep María Álvarez (3-1).

Carles Nerin – Joan Botella (3-1).

Antonio Giménez – José Luis Muñoz (0-3).

Pascal Evano – Joan Botella (1-3).

Antonio Giménez – Josep María Álvarez (1-3).

Carles Nerin – Jose Luis Muñoz (0-3).

 

 

 L’inici del play-off d’ascens per recuperar la categoria de Veterans 2ªB serà al nostre local, enfront el CN Caldes “A”, el dijous 25 d’abril a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 8)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

 

SCR EL CIERVO (1)

 

 

Leandre Casamitjana (2)

Antonio Caramés (2)

Gabriel Romero (1)

 

 

Bona victòria per tancar la fase en una cinquena posició i amb un computo total de la temporada regular de set victòries per quinze derrotes.

En Leandre va realitzar dos seriosos encontres enfront Andreu i Morgui, portant la iniciativa a ambdós partits i només patint la derrota en el segon onze davant Morgui on es va contagià del joc lent del sabadellenc.

L’Antonio també va estar en la seva línia i només va perdre un onze tant amb Morgui com amb Camps, més per deixar-les jugar que pel nivell ofert pels seus rivals.

I en Gabriel va iniciar davant Camps i va saber parar-li el joc de pics per iniciar jugada en quant li era possible, guanyant en quatre igualats onzes. Enfront Andreu, i amb el partit ja resolt clarament a favor nostre, no va estar tant intens en els seus atacs i va deixar prendre la iniciativa al seu rival no aconseguint guanyar cap onze tot i perdre els dos últims per avantatges.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Josep María Morgui – Antonio Caramés (1-3).

Salvador Andreu – Leandre Casamitjana (0-3).

Jordi Camps – Gabriel Romero (1-3).

Josep María Morgui  – Leandre Casamitjana (1-3).

Jordi Camps – Antonio Caramés (1-3).

Salvador Andreu – Gabriel Romero (3-0).

 

 L’inici del play-off classificatori serà a Barcelona, enfront El Cercle TT Gràcia, el dijous 25 d’Abril a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous 25 d’Abril de 2019).

**************************************************************************

 

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Fase 3 – Play-Off Ascens – Jornada 1)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CN CALDES “A”

(Dijous 25 d’Abril –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 3 – Play-Off Classificatori – Jornada 1)

 

EL CERCLE TT GRÀCIA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dijous 25 d’Abril –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 22)

CTT ELS AMICS DE TERRASSA (1)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

 

Andrés Foncubierta (2)

José Luis Muñoz (2)

Josep María Álvarez (1)

 

Victoria clara en un partit sense transcendència doncs ambdós equips no podien canviar res de la seva classificació. Per la nostra banda em acabat a la vuitena plaça del grup amb vuit victòries i catorze derrotes i haurem de jugar els play-off de repesca per mantenir la categoria.

Bons partits de l’Andrés, tot i no poder entrenar per motius laborals i per les seves molèsties lumbars, enfront dos jugadors, en Roger i en Garrich, que van posar moltes ganes però no tenen el suficient nivell per parar el joc atacant del nostre company, que els va guanyar en tres onzes a cadascun.

En José Luis també va estar molt correcte i constant i no va donar opcions ni a Rico, el millor jugador rival avui, ni a Garrich, guanyant-los en tres onzes a cadascun.

I en Josep María, també afligit de lumbàlgia, va començar molt nerviós enfront Rico i això el va portar a una derrota que en condicions normals no s’hagués produït. Poc a poc es va anar del partit desprès de igualar el primer onze perdut. I davant Roger va estar una mica més centrat, sabent reconduir el partit en els moments d’angoixa del primer i tercer onzes que va guanyar per avantatges.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

  Josep María Álvarez – Jaume Rico (1-3).Andrés Foncubierta – Jordi Roger (3-0).

José Luis Muñoz – Antoni Garrich (3-0).

Josep María Álvarez – Jordi Roger (3-0).

José Luis Muñoz – Jaume Rico (3-0).Andrés Foncubierta – Antoni Garrich (3-0).   Iniciarem el play-off de repesca per la permanència a Sant Joan Despí, enfront el CTT Ateneu 1882, el diumenge 14 d’Abril a les 11:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 22 )

 

 

CTT ELS AMICS DE TERRASSA (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

Leandre Casamitjana (1)

Rebeca Azuaga (0)

Victor Pérez (0)

 

 

Derrota sense transcendència a l’últim partit de la lliga regular i on vam rotar jugadors desprès dels deures ja fets de mantenir la categoria. Hem acabat a la sisena plaça del grup amb deu victòries i dotze derrotes i jugarem els play-off de promoció per l’ascens de categoria.

En Leandre va fer dos partits molt igualats però amb resultats diferents. Enfront Estrada va anar per darrera al marcador en els dos primers onzes però va saber remuntar i guanya’ls per avantatges ambdós, mentre en el tercer ja va començar millor i va guanyar-lo més còmodament. I davant Arias va partir molt amb les nombrosíssimes xarxes que va patir i també amb els globus que el seu rival li feia quan es veia apurat defenent, lo que molesta molt a la mobilitat del nostre jugador degut a les seves pròtesis de malucs. Tot això el va portar a la derrota per avantatges als tres onzes.

La Rebeca va fer uns bons onzes en el seu primer partit enfront Miguel, un veterà molt intel·ligent portant els pics de revés, i va mantenir-los igualats fins la mitat, moment en que s’imposava la major experiència del seu rival. En canvi, davant Estrada, mai va saber llegir les tallades del veterà jugador terrassenc i va perdre amb massa facilitat.

I en Victor va posar tota la empenta necessària per minimitzar la diferencia de nivell i experiència enfront Miguel i Arias, però tot i la seva lluita i constància no va poder aconseguir bons parcials als onzes jugats.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

  Leandre Casamitjana – Marià Estrada (3-0).Victor Pérez – Jordi Arias (0-3).

Rebeca Azuaga – Jorge Miguel (0-3).

Leandre Casamitjana – Jordi Arias (0-3).Rebeca Azuaga – Marià Estrada (0-3).Victor Pérez – Jorge Miguel (0-3).

 

 

 Iniciarem el play-off de promoció per pujar de categoria a Molins de Rei, enfront el CTT ATC Molins de Rei, el diumenge 14 d’Abril a les 11:00 hores.

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 22)

 

 

ICELAND TT ELS 8 LA GARRIGA (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)  Jordi Royo (2)Roger Carreras (1)Xavier Villena (0)Carreras/Royo (0)  Nova derrota al desempat de dobles per tancar la temporada regular, en un partit sense transcendència doncs no variava la nostra classificació, que ha sigut la de sisens de grup, amb vuit victòries i deu derrotes. Aquesta classificació ens tanca, de moment, la possibilitat d’ascens a la 3ªA, categoria creada per la propera temporada de cara a alleugerir aquesta 3ª actual i partir-la en 3ªA i 3ªB. Jugarem el play-off classificatori pels llocs 26º a 40º. En Jordi va guanyar els seus dos punts individuals en uns igualats partits. Davant Roca va iniciar quelcom fred perdent clarament el primer onze, però després van començar a funcionar-li el serveis i va controlar els restants tres onzes anant de menys a més en els parcials. I enfront Escalé també va navegar contracorrent al perdre per avantatges el primer i el tercer onzes, però va posar-hi serenitat i experiència per guanyar els dos últims amb claredat.En Roger, una de les nostres promeses juvenils, va iniciar davant Escalé i va estar molt fi en el seu joc, fent cas de les indicacions de la banda i portant la iniciativa per endur-sen el punt en tres onzes. Però enfront Gavin, un veterà amb molts recursos, no va poder acabar de concretar el seu bon joc en una victòria, tot i guanyar un onze i perdre dos per avantatges.I en Xavier segueix sense poder donar un cop de ma a l’equip en lo referent a punts, que no a savis consells. La seva mancança de mobilitat li passa factura a l’hora de poder atacar les pilotes que es prepara amb els seus serveis i amb els pics de revés, i tant Gavin com Roca es van aprofitar d’això.En els dobles, Roger i Jordi enfront Gavin i Escalé, no va començar malament la nostre parella, però perdre el primer onze per la mínima i alguna falta d’enteniment els hi va passar factura per perdre en tres onzes.  

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 Antoni Gavin – Xavier Villena (3-0).Marc Escalé – Roger Carreras (0-3).Biel Roca – Jordi Royo (1-3).Antoni Gavin – Roger Carreras (3-1).Biel Roca – Xavier Villena (3-0).Marc Escalé – Jordi Royo (2-3).Gavin/Escalé – Carreras/Royo (3-0). 

 

Iniciarem el play-off de classificació a casa, enfront el TT Castelldefels, el dissabte 13 d’Abril a les 10:00 hores

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 13/14 d’Abril de 2019).

**************************************************************************

 

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 2 – Play-Off Repesca – Jornada 1)

 

CTT ATENEU 1882 – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 14 d’Abril a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 2 – Play-Off Promoció – Jornada 1)

 

CTT ATC MOLINS DE REI – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Diumenge 14 d’Abril a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 2 – Play-Off C – Jornada 1)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – TT CASTELLDEFELS

(Dissabte 13 d’Abril a les 10:00 hores)

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 21)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

CC SANTS (5)

Andrés Foncubierta (0)

José Luis Muñoz (1)

Sergi Otero (0)

Partit lamentable en que hem hagut de jugar tots tocats físicament, i descartant a Josep María Álvarez amb lumbàlgia. La situació dels jugadors abans de començar ha marcat un partit mancat de concentració i tensió competitiva per a nosaltres. Per sort, la feina que havíem de fer nosaltres, ens l’han fet els dels Lluïsos de Gràcia que han guanyat al Mollet i ens permet lliurar-nos del descens directe i jugar el play-off de promoció de descens.

En Sergi va ser com si no hagués passat per la taula, doncs no ha donat la més mínima preocupació als seus dos rivals, en Yang Wen i en Victor Arrayás, que han anat fent punts un rere altre sense haver d’esforçar-se. Llàstima dels seus problemes físics doncs en el partit de la primera volta va aconseguir els dos punts individuals i el de dobles.

L’Andrés només començar el primer individual ha notat una fiblada a l’espatlla dreta, i això l’ha condicionat per la resta del matí. També desaparegut no va poder donar gaire  guerra ni a Àlex Martínez ni a Yang Wen.

I en José Luis, com sempre lluitador del primer al darrer punt, se l’hi escapat el primer partit, davant Arrayás, desprès de remuntar un 0-2 en contra. I en el segon individual, enfront Martínez, ha aconseguit el punt de l’honor superant-lo amb claredat en tots els terrenys perdent només per avantatges els tercer onze.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Yang Wen (0-3).José Luis Muñoz – Victor Arrayás (2-3).

Andrés Foncubierta – Àlex Martínez (1-3).

Sergi Otero – Victor Arrayás (0-3).

Andrés Foncubierta – Yang Wen (0-3).José Luis Muñoz – Àlex Martínez (3-1).   La propera jornada jugarem a Terrassa, enfront el CTT Els Amics de Terrassa, el diumenge 7 d’Abril a les 11:00 hores, en el que serà l’últim partit d’aquesta primera fase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 21)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

 

TERMOTUR CALELLA (1)

 

José Antonio Jiménez (2)

Antonio Caramés (2)

Joan Botella (1)

 

 

Victoria clau que ens classifica matemàticament pels play-off d’ascens de categoria. No obstant, l’objectiu de la permanència ha estat complert. I tot gràcies als 17 jugadors que en més o menys mesura han participat en els partits del nostre segon equip de sèniors.

En José Antonio va començar enfront el base visitant, en Leone, un jove jugador atacant amb molt bona tècnica, i va haver de suar de valent i treure tots els seus recursos per guanyar en cinc disputadíssims onzes. Davant Martínez, també un jove atacant, va tenir un partit més plàcid, passant angoixa només al segon onze que va guanyar per avantatges.

L’Antonio va iniciar davant Martínez i el va portar d’un costat al altre de la taula no deixant en cap moment que prengués la iniciativa. I enfront Villaret, un altre jove jugador, només va passar dificultats al segon onze que va guanyar per avantatges.

I en Joan es va enfrontar primer davant Villaret i també va guanyar-lo còmodament en tres onzes, imposant la seva veterania. Però enfront Leone es va veure superat per la bona tasca atacant del seu rival que no va deixar guanyar-li cap onze tot i lo anivellat dels parcials.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Antonio Jiménez – Tomás Leone (3-2).Antonio Caramés – Alex Martínez (3-0).

Joan Botella – Mateu Villaret (3-0).

José Antonio Jiménez – Alex Martínez (3-0).Joan Botella – Tomás Leone (0-3).Antonio Caramés – Mateu Villaret (3-0).

 

 

La propera jornada jugarem a Terrassa, enfront el CTT Els Amics de Terrassa, el diumenge 7 d’Abril a les 11:00 hores, en el que serà l’últim partit d’aquesta primera fase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 21)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

 

BLANXART XALOC OLESA “B” (4)  Carles Millera (2)Jordi Royo (1)Gabriel Romero (0)Millera/Royo (0)  Ajustada derrota contra un Olesa que ha presentat un equip de joves que han millorat molt des de la primera volta on el nostre equip es va imposar per 1-5.En Carles, sense la comoditat d’altres vegades, va fer uns dos bons individuals enfront Moya i Santos, perdent només el primer onze jugat contra Moya i estan molt concentrat per guanyar els restants.En Jordi va iniciar guanyant amb claredat a Boltà en tres onzes, per després fer un disputat partit enfront Moya, el base visitant, però sense la contundència en els punts decisius de cada onze per poder guanyar-li algun. I en Gabriel va tenir a les seves mans guanyar el seu primer enfrontament davant Santos i posar el partit molt a favor dels nostres interessos, però se li va escapar pels pèls el cinquè i definitiu onze. Enfront Boltà també va plantar cara i fer uns bons punts, però no va saber arrodonir-ho guanyar algun onze.Els dobles, amb Carles i Jordi enfront Moya i Boltà, van ser d’una gran igualtat, aconseguint la nostra parella posar-se 2-1 pel davant, però uns últims cops de mala sort ens van portar a perdré el cinquè onze per avantatges.   Carles Millera – Carlos Moya (3-1).Gabriel Romero – Daniel Santos (2-3).Jordi Royo – Ot Boltà (3-0).Carles Millera – Daniel Santos (3-0).Jordi Royo – Carlos Moya (0-3).Gabriel Romero – Ot Boltà (0-3).Millera/Royo – Boltà/Moya (2-3).

 

La propera jornada jugarem a La Garriga, enfront el Iceland TT Els 8 La Garriga, el diumenge 7 d’Abril a les 11:00 hores, en el que serà l’últim partit d’aquesta primera fase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Diumenge 7 d’Abril de 2019).

**************************************************************************

 

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 22)

 

CTT ELS AMICS DE TERRASSA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 7 d’Abril a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 22)

 

CTT ELS AMICS DE TERRASSA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Diumenge 7 d’Abril a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 22)

 

ICELAND TT ELS 8 LA GARRIGA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 7 d’Abril a les 11:00 hores)

 

 

===========================================================

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close