Avisos importants

Cròniques de la 15ª jornada Club Tennis Taula Sant quirze

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 15)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

____________________________________

TT CAN FATJÓ 100*100 PING PONG (6)

Josep María Álvarez (0)

Andrés Foncubierta (0)

José Luis Muñoz (0)

Poc a fer davant el líder del grup i que amés va presentar la seva millor alineació, mentre que nosaltres no vam poder comptar amb el nostre base Ferrera.

L’Andrés va començar el partit enfront el base del equip de Rubí i número 1 del ranking de Preferent. Va provar de portar la iniciativa i oferir molta lluita però tot va ser en va degut a la gran qualitat del rival. En el seu segon punt va aconseguir guanyar un onze i fer un partit molt més anivellat però tampoc va poder arribar a més.

En Josep María va ser qui millors resultats va treure. En el seu primer punt va arribar a disputar el cinquè onze, sorprenent al seu rival amb els remats de revés, però en els moment decisius d’aquest es va imposar la millor destresa del rubinenc. I enfront al base rival va aconseguir guanyar-li un onze però el canvi d’estratègia d’aquest va tornar les coses a la normalitat veient les diferencies de ranking.

I en José Luis va oferir la seva habitual lluita però també va jugar minvat per les seves molèsties a l’esquena que l’impedeixen imprimir més velocitat al seu joc. No va aconseguir guanyar cap onze però tots ells van ser molt igualats a ambdós partits.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Andrés Foncubierta – Carlos Gil  (0-3).José Luis Muñoz – Alejandro Garrido (0-3).

Josep María Álvarez – Daniel Garrido (2-3).

Andrés Foncubierta – Alejandro Garrido (1-3).Josep María Álvarez – Carlos Gil (1-3).José Luis Muñoz – Daniel Garrido (0-3).  La propera jornada juguem a Premià de Mar, enfront el ATT Premià de Mar, el diumenge 25 de Febrer a les 11:00 hores.

 CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 15)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

CTT CASTELLDEFELS “A” (4)

Sergi Otero (2)

Jordi Royo (0)

Antonio Caramés (1)

Otero/Caramés (0)

 

Primera derrota en aquesta segona volta enfront el tercer classificat del grup, una entitat  que, una vegada mes, va donar mostres de la seva falta d’esportivitat.

En Sergi va realitzar dos partits individuals de molta lluita i amb obsessió de victòria, recordant el partit d’anada en que el desencert i el terra relliscós del local de Castelldefels no el va permetre lluitar per cap punt. En aquesta ocasió es va endur els dos punts en uns partits de molta igualtat i nervis a flor de pell.

L’Antonio va realitzar una molt bona actuació, traient el punt enfront el seu tercer jugador, que ens assegurava arribar als dobles, amb domini del joc sobre la taula i posant, al seu primer partit, en un seriós compromís al base rival.

I en Jordi poc va poder fer davant uns jugadors molt superiors en joc i experiència tot i realitzar jugades de mèrit i posar-hi molt d’esforç. Tot arribarà, es el seu segon any i ha hagut de pujar dos categories de cop per ajudar-nos davant la falta de jugadors en diversos partits.

En el partit de dobles, en Sergi i l’Antonio van començar a molt bon ritme guanyant els dos primers onzes, però un gir en l’estratègia de joc rival, i segurament la tensió de veure el partit a prop, van fer arribar a un cinquè onze en que amb 6-9 pels rivals i desprès de un servei dubtós de l’Antonio el Castelldefels va treure la seva habitual falta d’esportivitat no volguén que es repetís el servei. Desprès de moltes discussions tot va desencadenar a la renúncia d’en Sergi a seguir jugant el partit i regalar-les els dos punts ja que lis anava tant la vida.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Javier Moreno (3-2).Jordi Royo – Sergio Gutiérrez (0-3).

Antonio Caramés – Serafín Martínez (1-3).

Sergi Otero – Sergio Gutiérrez (3-1).Antonio Caramés – Javier Moreno (3-1).Jordi Royo – Serafín Martínez (0-3).Otero/Caramés – Moreno/Martínez (2-3).  La propera jornada juguem a Ripollet, enfront el CTT Ripollet, el diumenge 25 de Febrer a les 11:00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 15)

CETT ESPARREGUERA (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Victor Pérez (2)

Rebeca Azuaga (0)

Carles Millera (1)

Pérez/Millera (1)

 

Tercer partit jugat de la segona volta i tercera victòria consecutiva per la mínima, a casa d’un equip que a la primera volta ens va guanyar per un clar 1-5. Dels 11 partits jugats pel nostre equip, 8 d’ells han acabat 4-3, amb igualtat entre victòries i derrotes.

En Víctor segueix amb la seva bona ratxa de resultats (només a perdut un punt a aquesta categoria) i de nou va aconseguir guanyar els seus dos partits individuals enfront els joves germans Pineda. Només va perdre el primer onze del seu primer partit però després ja es va fer amb el toc de la pilota i va guanyar la resta folgadament.

En Carles va aconseguir guanyar clarament el seu primer partir a la tercera jugadora rival, però enfront el base esparreguerí només li va guanyar un onze al no poder imposar el seu joc de pics doncs no li feien gaire mal.

I la Rebeca no va tenir el seu dia. Va prendre decisions poc encertades i va volgué atacar molt precipitadament, tenint en compte la seva falta d’entrenament, lo que la va portar a no guanyar cap onze.

El partit decisiu de dobles va ser molt igualat i de grans alternances, però al cinquè onze la nostre parella Carles i Víctor va aconseguir una petita avantatge des del principi i no la va deixar escapar.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Antonio Jiménez – Rebeca Azuaga (3-0).Carla Pineda – Carles Millera (0-3).

Sergi Pineda – Víctor Pérez (1-3).

José Antonio Jiménez – Carles Millera (3-1).Sergi Pineda – Rebeca Azuaga (3-0).Carla Pineda – Víctor Pérez (0-3).

Jiménez/ S.Pineda – Millera/Pérez (2-3).

La propera jornada juguem a casa, enfront el CTT Els Amics de Terrassa “A”, el dissabte 24 de Febrer a les 10:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 24/25 de Febrer de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 16)

 

ATT PREMIA DE MAR – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 25 de Febrer, a les 11:00 hores).

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 16)

 

CTT RIPOLLET – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 25 de Febrer, a les 11:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 16)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT ELS AMICS DE TERRASSA “A”

(Dissabte 24 de Febrer, a les 10:00 hores).

 

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 1)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

 

CTT POBLENOU (4)

 

 

Carlos Lalinde (1)

Carlos Augusto Ferrera (2)

José Luis Muñoz (0)

Ferrera/Lalinde (0)

 

Inici de la segona fase amb una nova derrota per la mínima en un igualat partit però dels que tenim que guanyar si volem mantenir la categoria. La poca disponibilitat d’en Joaquim Arissó per motius familiars s’està fent notar massa.

En Ferrera va treure els seus dos punts individuals, el primer amb una mica mes de dificultat, cedint un onze, i el segon, enfront el base barceloní, amb molta mes autoritat.

En Lalinde va guanyar d’entrada al base rival fent el seu joc de contraatac i no deixant que el jugador sabadellenc del Poblenou estigués còmoda en cap moment, cedint-li només un sol onze. El seu segon partit va ser també molt competit però en aquest cas va ser ell qui només va endur-se un onze.

I en José Luis no va tindre cap opció en el seu primer partit davant un jugador al que no li fan mal els jocs defensius i de pics, mentre que en el seu segon punt va estar a molt poc de decidir el partit pels nostres interessos posant-se amb dos onzes a un al seu favor, però la seva esquena li va passar factura i, al no poder forçar massa la seva tallada, el rival va acabar enduent-se el punt i fent que el partit es decidís als dobles.

En els dobles, els Carlos no van acabar de compaginar-se be mentre que els jugadors del Poblenou van realitzar un gran partit encoraginats per la remuntada de l’encontre.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ricard Palau – Carlos Lalinde (1-3).Jordi Aguerri – Carlos Augusto Ferrera (1-3).Juan Manuel Moreno – José Luis Muñoz (3-0).Ricard Palau – Carlos Augusto Ferrera (0-3).Juan Manuel Moreno – Carlos Lalinde (3-1).Jordi Aguerri – José Luis Muñoz (3-2).Palau/Moreno – Ferrera/Lalinde (3-0).  La propera jornada jugarem a Barcelona, enfront El Cercle TT Gràcia, el dijous 22 de Febrer a les 20:00 hores. 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 1)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

TT PARETS (2)

 

 

Andrés Foncubierta (1)

Sergi Otero (1)

Josep María Álvarez (2)

 

 

Inici de la segona fase amb una victòria molt important per no patir per mantenir la categoria i que ens dona el liderat del grup al comptar els resultats de la primera fase. El Parets no va presentar alguns dels seus millors jugador lo que va facilità el guanyar-los.

Molt be en Josep María assegurant els seus dos punts individuals enfront el segon i tercer jugadors rivals. A cap dels seus dos partits va cedir onzes i va portar el joc al terreny que mes li convenia i rematant amb el seu revés.

L’Andrés va començar enfront el base del Parets i va realitzar un disputat encontre que va arribar al cinquè onze, on el jugador rival va estar mes encertat i amb un pel mes de sort. En el seu segon punt, i anant de menys a mes, si que va poder imposar el seu joc i no va cedir onzes guanyant amb certa comoditat.

I en Sergi va imposar-se en el seu primer partit al segon jugador rival marcant-li el seu joc des de bon començament sense donar-li opcions. A l’últim partit, i amb l’encontre decidit, no va poder guanyar al base rival que es va mostrar superior a tres dels quatre onzes jugats.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Josep María Álvarez – Antonio Gil  (3-0).

Sergi Otero – José Luis Ibáñez (3-0).

Andrés Foncubierta – Jordi Mompart (2-3).

Josep María Álvarez – José Luis Ibáñez (3-0).

Andrés Foncubierta – Antonio Gil (3-0).

Sergi Otero – Jordi Mompart (1-3).

 

La propera jornada jugarem a Sant Joan Despí, enfront el CTT Ateneu 1882 “B”, el dimecres 21 de Febrer a les 20:00 hores.

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 1)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

CTT DELS HORTS 2000 “A” (2)

 

 

Carles Millera (2)

Antonio Caramés (2)

Gabriel Romero (0)

 

Partit bastant còmoda i ben jugat pels nostres companys en l’inici de la segona fase i que, comptant amb els resultats de la primera, ens col·loquen com a líders del grup.

En Carles va treure rendibilitat als seus pics per ambdós cares aconseguint folgadament els seus dos punts individuals. Al primer partit enfront un rival molt poc ofensiu i en el segon davant un jugador que no es va donar compte que també portava pics a la dreta fins el tercer onze.

L’Antonio, amb el seu peculiar i segur joc sobre la taula, només va patir al segon onze del primer partit, que el va perdre a conseqüència de les bones indicacions des de la banda santvicentina , però abans i després es va imposar sense problemes. Lo mateix va fer al seu segon partit no donant opcions al seu contrincant.

I en Gabriel segueix amb el seu aprenentatge encara que sigui a força de derrotes. Inicia el partits una mica pressionat per fer-ho be i agradar i ajudar a l’equip i als companys, quan l’únic que s’espera d’ell es que lluiti, lo que fa sens dubte, i aprengui davant jugadors amb molta més experiència que ell, que acaba de començar. Ànims Gabriel.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

José Uribe – Carles Millera  (0-3).

Adolfo Navarro – Antonio Caramés (1-3).

Fernando Sánchez – Gabriel Romero (3-1).

José Uribe – Antonio Caramés (0-3).

Fernando Sánchez – Carles Millera (0-3).

Adolfo Navarro – Gabriel Romero (3-0).

 

La propera jornada jugarem a Calella, enfront la Agrupació Veterans Calella, el dimecres 21 de Febrer a les 20:30 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimecres/Dijous 21/22 de Febrer de 2018).

**************************************************************************

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 2)

 

EL CERCLE TT GRÀCIA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dijous 22 de Febrer –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 2)

 

CTT ATENEU 1882 “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimecres 21 de Febrer –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 2)

 

AGRUPACIÓ VETERANS CALELLA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimecres 21 de Febrer –  20:30 hores).

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close