Avisos importants

Cròniques de la 14ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

SURIS CALELLA (4)

Carlos Lalinde (1)

Carlos Augusto Ferrera (2)

José Luis Muñoz (0)

Per acabar la primera fase, derrota novament per la mínima en un compromès partit enfront uns jugadors rivals amb joc molt sòlid.

En Ferrera va estar amb la seva línia i va aconseguir els seus dos punts individuals. A ambdós partits es va mostrar superior als rivals, imposant el seu joc de pics i fort atac i no deixant guanyar-se cap onze.

En Lalinde va fer un primer punt molt bo, desconcertant al seu rival amb joc de pics sobre la taula i remats amb paral·lel que li va donar la victòria en tres onzes. Al segon no va poder contrarestar el joc del base calellenc, al que no li fan gaire mal les textures de les gomes del nostre company, i va cedir clarament també en els tres onzes.

En José Luis va tindre a la ma canviar el signe del partit en el seu primer enfrontament, doncs va fer arribar al base rival fins el cinquè onze i en tots va estar en disposició d’imposar el seu joc de brega i canvis de textura, però no va poder ser. En el seu segon partit no va poder presentar tanta lluita, doncs el seu rival està molt acostumat als jocs defensius i només li va cedir un onze.

El partit de dobles, jugat per José Luis i Ferrera, va tindre un moment clau al tercer onze i amb empat a 1 al marcador, doncs la parella calellenca va remuntar un 4-10 de desavantatge fent-se amb l’onze, i tot i guanyar nosaltres el quart, això es va notar moralment al desenllaç de l’últim i decisiu cinquè onze.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Carlos Lalinde – Josep Sánchez (3-0).

José Luis Muñoz – Jordi Font (2-3).

Carlos Augusto Ferrera – Jaume Puig (3-0).

Carlos Lalinde – Jordi Font (0-3).

Carlos Augusto Ferrera – Josep Sánchez (3-0).

José Luis Muñoz – Jaume Puig (1-3).

Ferrera/Muñoz – Font/Puig (2-3).

 

Em acabat la primera fase al lloc setè del grup amb 3 victòries i 11 derrotes, per lo tant jugarem la segona fase al grup de descens, en la que es tracta de evitar els dos últims llocs de descens directa i, si pot ser, també els llocs cinquè i sisè en que pots mantenir la categoria en una tercera fase. Com valen els partits jugats fins ara, comencem la fase al cinquè lloc del grup amb els mateixos guarismes de 3 victòries i 11 derrotes. De quedar entre els quatre primers jugaríem la tercera fase pel ascens de categoria.

El primer partit d’aquesta segona fase el jugarem a casa, enfront el CTT Poblenou, el dijous 15 de Febrer a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (6)

____________________________________

CC SANTS (0)

Andrés Foncubierta (2)

Sergi Otero (2)

Josep María Álvarez (2)

Quarta victòria consecutiva, amés aquesta de forma contundent, davant un equip expert però que no va afrontar l’encontre amb les mateixes ganes i moral que nosaltres.

En Sergi va iniciar el partit amb molt respecte enfront una rival que havia sigut de les millors jugadores estatals a la seva època, però va perdre la por de seguida i va imposar el seu joc alegre davant el més monòton de la barcelonina. En el seu segon punt tampoc va donar gaires opcions al tercer jugador rival i només va patir al segon onze, resolt per avantatges a favor nostre.

L’Andrés tampoc va tindre gaires problemes per imposar-se als deus dos partits, portant sempre la iniciativa i canviant els seus atacs perquè els rivals poques vagades veiessin on aniria la pilota.

I en Josep María tres quartes parts del mateix. Sempre preparat per imposar el seu atac de revés i forçant amb pilotes toves les errades dels seus contrincants. Només al segon partit va fer uns guarismes mes igualats. Poca història.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Merce Mañé – Sergi Otero  (0-3).

Enric Tarragó – Andrés Foncubierta (0-3).

Luis Gil – Josep María Álvarez (0-3).

Merce Mañé – Andrés Foncubierta (0-3).

Luis Gil – Sergi Otero (0-3).

Enric Tarragó – Josep María Álvarez (0-3).

Em acabat la primera fase al lloc cinquè del grup amb 6 victòries i 8 derrotes, per lo tant jugarem la segona fase al grup de descens, en la que es tracta de evitar els dos últims llocs de descens directa i, si pot ser, també els llocs cinquè i sisè en que pots mantenir la categoria en una tercera fase. Com valen els partits jugats fins ara, comencem la fase al segon lloc del grup amb els mateixos guarismes de 6 victòries i 8 derrotes. De quedar entre els quatre primers jugaríem la tercera fase pel ascens de categoria.

 

El primer partit d’aquesta segona fase el jugarem a casa, enfront el TT Parets, el dijous 15 de Febrer a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 14)

 

 

El nostre equip a descansat aquesta última jornada de la primera fase, dons era un grup de set equips.

 

 

Em acabat la primera fase al lloc cinquè del grup amb 5 victòries i 7 derrotes, un empat entre quatre equips, dels llocs tercer al sisè, on teníem un average desfavorable ens a condemnat a jugar la segona fase a un dels grups de descens, encara que no hi ha descens dons es la última categoria. Com valen els partits jugats fins ara, comencem la fase al segon lloc del grup amb els mateixos guarismes de 5 victòries i 7 derrotes. Desprès hi haurà una tercera fase per definir tots els llocs de la categoria.

 

El primer partit d’aquesta segona fase el jugarem a casa, enfront el CTT Dels Horts 2000 “A”, el dijous 15 de Febrer a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous, 15 de Febrer de 2018).

**************************************************************************

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup Descens – Jornada 1)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT POBLENOU

(Dijous, 15 de Febrer –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup Descens – Jornada 1)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – TT PARETS

(Dijous, 15 de Febrer –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 14)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT DELS HORTS 2000 “A”

(Dijous, 15 de Febrer –  20:00 hores).

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

SCR EL CIERVO (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Andrés Foncubierta (0)

José Luis Muñoz (0)

Difícil es presentava el partit a casa del segon classificat i així es va demostrar a la taula.

En Carlos va fer l’únic punt sanquirzetenc en el seu primer partit enfront un rocós i difícil contrincant en tres ajustats onzes, on el nostre jugador va estar mes concentrat en els punts decisius de cadascun d’ells. En el seu segon partit no va poder imposar el seu joc davant el segon jugador sabadellenc i tot i lluitar com fa habitualment li va falta frescor per prendre avantatge al marcador.

L’Andrés, en el seu primer partit, va estar a punt de sorprendre al segon jugador rival arribant a posar-se per davant per 2 onzes a 1, però la reacció d’aquest va ser fulminant i va imposar-se folgadament als dos darrers onzes. En el seu segon partit, davant el base sabadellenc, li va sortit un joc massa tou per poder fer-li dons el rival te un joc molt fort d’atac.

I en José Luis no va tindre gaire bon dia. En el primer partit, enfront el base del equip rival, va lluità molt però en cap moment va poder controlar el joc atacant del sabadellenc, amés de tenir poca sort en moments puntuals. I en el seu segon partit no va poder contrarestar el joc tou i curt que li va plantejar el rival.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Andrés Foncubierta – Jordi Vila  (2-3).

José Luis Muñoz – Francesc Xavier Galtés (0-3).

Carlos Augusto Ferrera – Isidro Infante (3-0).

Andrés Foncubierta – Francesc Xavier Galtés (0-3).

Carlos Augusto Ferrera – Jordi Vila (0-3).

José Luis Muñoz – Isidro Infante (0-3).

La propera jornada juguem a casa, enfront el TT Can Fatjó 100*100 Ping Pong, el dissabte 10 de Febrer a les 10:00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 14)

 

 

ALIANÇA LLIÇÀ (2)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

Sergi Otero (2)

Joan Botella (1)

Antonio Caramés (1)

 

 

Per quarta jornada consecutiva el nostre equip va aconseguir la victòria. Aquest cop a sigut en un complicat local, amb una pilota i un terra al que no estem acostumats i enfront un equip que, tot i ser penúltims, va poder presentar només per tercer cop aquesta temporada la seva millor alineació. Nosaltres també vam poder presentar un bon equip desprès de tenir baixes d’última hora per temes físics i familiars.

En Sergi va estar per moments esplèndid en els seus dos partits. En el primer, enfront el segon jugador del Lliçà, es va imposar ajustadament als dos primers onzes, però un canvi d’estratègia d’en Martínez va fer arribar el punt al cinquè onze, on en Sergi va tirar de qualitat i temple imposant-se també ajustadament. El segon, enfront el base de l’Aliança, va ser un partit d’alternances de punts i onzes, intentant ambdós imposar el seu joc, en Sergi una mica fora de la taula però vigilant el bot curt de la pilota i en Canadell mes sobre la taula acostumat a dit bot. Però en els moments decisius dels cinquè onze en Sergi va estar fabulós llençant el braç i escairant els atacs per endur-sen el triomf.

En Joan va començar enfront el base rival i fa fer un partit molt competit. Li va guanyar el primer onze, va perdre el segon folgadament però els dos últims van acabar sent guanyats pel Canadell per avantatges tot i que en Joan podia haver aconseguit al menys un d’ells. En el segon partit, va aconseguir el punt decisiu enfront el tercer jugador rival. Cadascun d’ells va guanyar un onze per avantatges al començament però després en Joan va tirar de veterania i bon fer imposant-se mes folgadament.

I l’Antonio també va complir, guanyant, en el seu primer partit, al tercer jugador del Lliça després de perdre el primer onze i guanyar els tres següents molt ajustadament. En el seu segon partit, l’últim de l’encontre i amb la victòria assegurada, no va oferir gaire resistència al segon jugador rival que es va imposar amb autoritat.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Miquel Canadell – Joan Botella (3-1).

Francisco Martínez – Sergi Otero (2-3).

Francesc Castells – Antonio Caramés (1-3).

Miquel Canadell – Sergi Otero (2-3).

Francesc Castells – Joan Botella (1-3).

Francisco Martínez – Antonio Caramés (3-0).

La propera jornada juguem a casa, enfront el CTT Castelldefels “A”, el dissabte 10 de Febrer a les 10:00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 14)

 

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

FALCONS SABADELL – TRAÇ GRÀFIC (3)

 

Victor Pérez (2 1/2)

Roger Carreras (1)

Carles Millera (1/2)

 

 

Nova victòria en aquesta segona volta, en un partit pràcticament idèntic al jugat feia dos setmanes al local del Lluïsos de Gràcia.

En Carles, sorpresivament, va tornar a perdre els seus dos individuals, aquest cop davant dues joves jugadores que amb un joc agressiu no van tenir problemes per adaptar-se a les gomes de pics d’en Carles. Val a dir que ambdós noies juguen mes partits a categories superiors que a Tercera.

En Victor va tirar de veterania i amb el seu joc tallat i segur va aconseguir els seus dos punts individuals amb molta solvència.

I en Roger, que segueix en la seva fase d’aprenentatge oferint molt bones sensacions i serietat, va aconseguir un punt decisiu desplegat el seu atac sense por enfront el tercer jugador rival. Davant la base sabadellenca va lluitar però ella era superior.

En el partit de dobles per desempatar l’encontre, en Carles i en Victor van imposar la seva experiència en aquests tipus de partits per guanyar amb facilitat a les dues noies del Falcons.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Carles Millera – Abril Salanova (0-3).

Victor Pérez – Nuria Maciá (3-0).

Roger Carreras – Joaquim Guillén (3-1).

Carles Millera – Nuria Maciá (0-3).

Roger Carreras – Abril Salanova (0-3).

Victor Pérez – Joaquim Guillén (3-1).

Millera/Pérez – Salanova/Maciá (3-0).

 

 

La propera jornada juguem a Esparreguera, enfront el CETT Esparreguera, el diumenge 11 de Febrer a les 11:00 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 10/11 de Febrer de 2018).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 15)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – TT CAN FATJÓ 100*100 PING PONG

(Dissabte 10 de Febrer, a les 10:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 15)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT CASTELLDEFELS “A”

(Dissabte 10 de Febrer, a les 10:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 15)

 

CETT ESPARREGUERA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 11 de Febrer, a les 11:00 hores).

 

===========================================================

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close