Avisos importants

Cròniques de la 9ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

FALCONS SABADELL – AINFAR (2)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Andrés Foncubierta (1)

Josep María Álvarez (1)

Important victòria enfront un rival que, com nosaltres, es troba a la zona baixa de la classificació. L’equip sabadellenc va presentar una alineació força assequible i els nostres ho van saber aprofitar.

En Carlos no va tingué que jugar enfront el base del Falcons, únic jugador de nivell preferent a la seva alineació, i no va donar opcions als dos joves jugadors sabadellencs, tot i que ambdós tenen un prometedor futur per endavant.

L’Andrés va fer un punt guanyant a una jugadora alevina de primer any i amb molt bones maneres però insuficients per fer trontollar l’expert joc del nostre company. Enfront el base sabadellenc li va aconseguir guanyar un onze, però el resta del partit va ser de clar domini del jugador del Falcons.

I en Josep María va entrar molt fred al primer partit davant el base rival i no li va plantejar gaires problemes i anant sempre a remolc del seu potent joc d’atac. En el segon partit, enfront un infantil de segon any també amb un estil molt maco, va anar de menys a més imposant-se amb claredat als tres onzes.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joan Noguera – Josep María Álvarez  (3-0).

Nuria Maciá – Andrés Foncubierta (0-3).

Carlos Alises – Carlos Augusto Ferrera (0-3).

Joan Noguera – Andrés Foncubierta (3-1).

Carlos Alises – Josep María Álvarez (0-3).

Nuria Maciá – Carlos Augusto Ferrera (0-3).

 

 

La propera jornada juguem a Castellar del Vallès, enfront el ATT Castellar, el diumenge 17 de Desembre a les 11:00 hores.

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 9)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (6)

____________________________________

 

TT TORELLÓ (0)

 

Sergi Otero (2)

Leandre Casamitjana (2)

José Antonio Jiménez (2)

 

 

Imprescindible victòria enfront el cuer del grup i que dona una mica d’aire al nostre segon equip de cara a escalar posicions en vistes al objectiu de mantenir la categoria.

En Sergi no va tenir dificultats per imposar el seu millor nivell enfront els dos jugadors mes fluxos del Torelló. Inclòs es va permetre provar nous serveis i fer un joc mes defensiu i tou per allargar els punts i fer els partits mes anivellats. Però tot controlat i sense tonteries que posessin en perill el triomf.

En José tampoc va tenir gaires dificultats per fer els dos punts. En el primer partit va tenir que prendre més la iniciativa, quan ell està més còmode amb el contraatac, però això no li va restar efectivitat. I en el segon, contra el base rival, si que va imposar el seu estil doncs el contrari va intentar fer un joc d’atac constant que li va anar molt be al nostre jugador.

I en Leandre també va treure el dos punts. Va començar enfront el base rival i després de guanyar amb serietat els dos primers onzes, va tindre daltabaixos que el van fer perdre al dos següents per 9-11 quan portava als dos avantatge de 9-7. No obstant, al cinquè va anar per davant des de el començament i quan el rival va tenir una petita remuntada va saber-ho tallar amb un temps mort i guanyar amb justícia. Al segon partit, i ja amb l’encontre guanyant, ve tenir un petit lapsus al segon onze però no va donar mes oportunitats al seu rival.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Slawomir Krzystof – José Antonio Jiménez (0-3).

Jad Zahri – Sergi Otero (0-3).

Santiago Oliva – Leandre Casamitjana (2-3).

Slawomir Krzystof – Sergi Otero (0-3).

Santiago Oliva – José Antonio Jiménez (0-3).

Jad Zahri – Leandre Casamitjana (1-3)

La propera jornada juguem a Barcelona, enfront el Foment Martinenc, el diumenge 17 de Desembre a les 11:00 hores

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 9)

 

 

BOMBONS BLASI XALOC OLESA “B” (2)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

Victor Pérez (2)

Carles Millera (2)

Xavier Villena (0)

 

 

Bona victòria en un partit en que vam presentar una alineació amb mes experiència que uns altres partits i això es va notar a la taula.

En Carles va començar un xic fred el partit que obria l’encontre, perdent per avantatges el primer onze i guanyant, també per avantatges, el segon, però després va imposar la seva experiència fent amb solvència els dos darrers. En el seu segon partit, i ja mes calent, no va donar opcions al base rival en cap dels tres onzes.

En Victor va suar de valent per guanyar en el seu primer partit al base montserratí desprès de cinc onzes molt igualats i remuntant-li un 1-2 en contra. En el segon partit va tindre menys dificultats i es va imposar, amb el seu joc seriós, clarament per 3-0.

I en Xavi va tenir mala sort en els seus dos partits. En el primer va fer tres onzes molt igualats, perdent-los per la mínima tots tres. I en el segon es va posar amb avantatge de 2-0, però el seu rival va anar donant-se compte dels seus impediments físics i poc a poc el va remuntar per endur-sen la victòria en cinc onzes.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Carles Millera – Ot Boltá  (3-1).

Victor Pérez – Carlos Moya (3-2).

Xavier Villena – Daniel Santos (0-3).

Carles Millera – Carlos Moya (3-0).

Xavier Villena – Ot Boltá (2-3).

Victor Pérez – Daniel Santos (3-0).

 

 

La propera jornada juguem a casa, enfront el CTT Ripollet “A”, el dissabte 16 de Desembre a les 10:00 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 16/17 de Desembre de 2017).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

 

ATT CASTELLAR – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 17 de Desembre a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 10)

 

FOMENT MARTINENC – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 17 de Desembre a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 10)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT RIPOLLET “A”

(Dissabte 16 de Desembre a les 10:00 hores)

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

 

CTT DELS HORTS 2000 (4)

 

 

Carlos Lalinde (1)

Carlos Augusto Ferrera (1)

José Luis Muñoz (0)

 

 

Partit amb uns onzes molt disputats i que hagés pogut anar als dobles de desempat amb una mica de sort. Els de Sant Vicens son un dels millors equips de la categoria i nosaltres tampoc vam poder comptar amb en Joaquim Arissó un cop més. En Jose Luis Muñoz, al disputar el seu tercer partir a la categoria, ja es queda definitivament a aquest equip pel resta de la temporada.

En Lalinde per fi va aconseguir guanyar un partit al cinquè onze, i ho va fer amb una gran destresa enfront un jugador totalment atacant i amb molt de nervi. En el seu primer partit va caure en cinc onzes, com no, després de remuntar un 0-2 en contra, però en l’últim onze es va posar per davant des de el principi el seu rival i en Carlos no va poder remuntar.

En Ferrera va seguir amb la seva tònica de treure al menys un punt per partit, guanyant-lo en aquest cas amb total claredat tot i despistar-se al segon onze. En el partit que ens hagés donat el pas als dobles va posar-se amb un 2-1 a favor, però el base rival el va enganxar el joc i als dos últims onzes no li va donar gaires opcions doncs te unes textures de gomes que no li van gaire be al nostre company.

I en José Luis, tant competitiu com sempre i mirant de agafar la forma desprès de unes setmanes difícils, va esgarrapar un onze a cadascú dels seus dos rivals, que tenen un ranking molt superior a ell. Ho va donar tot i va estar a punt de treure, com a mínim, algun onze mes al seu favor.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Llopart – Carlos Lalinde (3-2).Josep Creixell – José Luis Muñoz (3-1).Guillem Pamias – Carlos Augusto Ferrera (1-3).Josep Llopart – José Luis Muñoz (3-1).Guillem Pamias – Carlos Lalinde (2-3).Josep Creixell – Carlos Augusto Ferrera (3-2).  El proper partit serà a Sant Joan Despí, enfront el CTT Ateneu 1882, el dimarts 19 de Desembre a les 20:00 hores

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

 

CN SABADELL “B” (5)

Andrés Foncubierta (0)

Antonio Caramés (1)

Joan Botella (0)

Poc a fer enfront el líder invicte del grup i que compta a les seves files amb jugadors/es de un nivell superior, presentin l’alineació que presentin. Avui han portat a Mónica Weisz, campiona de Espanya de veteranes a individuals, dobles, mixtes i per equips, a Joan Barberà, un habitual de les millors categories nacionals sèniors i a Francesc Playà, un jugador amb moltes hores de vol.

L’Andrés ha tingut que jugar primer enfront Barberà i a realitzat un partit de gran espectacle, perdut per avantatges en els tres onzes, però el seu rival ha sabut quan acabar el punts decisius. Enfront la Mónica ha anat de mes a menys i no ha tingut opcions de endur-sen cap onze doncs la seva rival no ha deixat que fes mai el seu joc.

En Joan ha fet un partit molt disputat enfront Playà però en els punts decisius dels onzes només a tingut la destresa per emportar-sen un. I davant Barberà ha anat sempre a remolc i només al tercer onze li ha donat feina perdent per la mínima.

L’Antonio, que ha jugat per la baixa d’en Txema, no ha pogut fer res enfront la Mónica, que ha imposat el seu joc fàcil i intel·ligent en tot moment. Però davant Playà a realitzat molt bones jugades, en un partit de poder a poder, amb tot els cinc onzes jugats al límit i s’ha fet amb el punt del honor del nostre equip.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Mónica Weisz – Antonio Caramés (3-0).

Joan Barberà – Andrés Foncubierta (3-0).

Francesc Playà – Joan Botella (3-1).

Mónica Weisz – Andrés Foncubierta (3-0).

Francesc Playà – Antonio Caramés (2-3).

Joan Barberà – Joan Botella (3-0).

 

El proper partit serà a Sant Joan Despí, enfront el CTT Ateneu 1882 “A”, el dimarts 19 de Desembre a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 9)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

 

C&M ASSOCIATS BADALONA (1)

 

 

Sergi Otero (2)

Leandre Casamitjana (1)

José Antonio Jiménez (2)

 

 

 

Important victòria per mantenir el segon lloc del grup enfront un equip que va presentar una alineació molt mes competitiva que al partit de la primera volta.

En Sergi va començar enfront el base badaloní, un jugador amb pics llargs a la dreta i goma lliça al revés, que el va posar en algun compromís a lo llarg del partit, guanyant-li un onze, però el nostre company va intentar imposar en tot moment el seu atac i en va sortit guanyador al final. Davant el tercer jugador rival va portar amb serietat els dos primers onzes però alguna decisió mal presa el va fer perdre el tercer, per tornar a la bona senda al quart i endur-sen el partit.

En José Antonio no va tenir moltes complicacions en els seus dos partits, doncs el seu joc segur i la varietat de les textures de les seves gomes van portar de cap als seus dos rivals que poc mal li van poder fer, només arribar a perdre per avantatges en dos dels onzes.

I en Leandre va fer un bon primer partit enfront el segon jugador rival, canviant les textures de les seves gomes perquè el jugador badaloní no estic còmode i el nostre company pogués iniciar l’atac. Es va despistar al tercer onze però va tornar a la bona feina al quart enduent-se el punt. Davant el base rival també va fer un bon partit, seriós i molt igualat. No va patir massa amb el joc de pics llargs a la dreta del badaloní però encara li falta entrenament i conscienciació de com portar la nova pala. Es va posar 2-1 per davant però no va saber tancà el partit i el veterà contrincant ho va saber aprofitar.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Domènec Ratera – José Antonio Jiménez (0-3).

Lluis Farrés – Sergi Otero (1-3).

Josep Roig – Leandre Casamitjana (1-3).

Domènec Ratera – Sergi Otero (1-3).

Josep Roig – José Antonio Jiménez (0-3).

Lluis Farrés – Leandre Casamitjana (3-2).

 

El proper partit serà a Barcelona, enfront el CC Sant Andreu, el dimarts 19 de Desembre a les 20:30 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts, 19 de Desembre de 2017).

**************************************************************************

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

 

CTT ATENEU 1882 – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts, 19 de Desembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

 

CTT ATENEU 1882 “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts, 19 de Desembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 10)

 

CC SANT ANDREU – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts, 19 de Desembre – 20:30 hores)

 

 

 

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close