Avisos importants

Cròniques de la 9ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (4)

____________________________________

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” (3)

 

Andrés Foncubierta (1)

Josep María Álvarez (1)

José Luis Muñoz (1)

Álvarez/Muñoz (1)

 

 

Important i merescuda segona victòria de la temporada en un partit d’infart amb remuntada de 0-3 en contra i amb cinc dels partits resolts al cinquè onze.

En Joselu va començar davant Krawczyk, Guido per resumir, i va fer un gran partit de contenció per fer front als cops de qualitat del gracienc. El partit va anar al cinquè onze amb el nostre jugador sempre a remolc, però a aquest últim en Guido va agafar una petita avantatge i ja no la va perdre. Enfront Ramos va continuar la remuntada iniciada per Josep María i amb un gran joc defensiu de canvi de textures va escombrà al seu contrincant en tres onzes.

En Josep María va iniciar davant Carbó i tot posar-se amb avantatge de dos onzes a un no va poder tancar el partit perdent els dos darrers per avantatges. Enfront Guido va fer un gran partit, remuntant dos onzes en contra per, quan els visitants ja tenien coll a baix la victòria, prendre la iniciativa en els cops d’atac e imposar-se titànicament en els tres següents onzes.

L’Andrés va jugar el seu primer partit enfront Ramos i al principi es va deixar portar per la baixada de moral després que l’equip perdés els dos primers partits tant ajustadament, lo que li va portar a perdre els dos primers onzes, va espavilar i remuntar guanyant el tercer i el quart, però al cinquè el jugador visitant va estar amb les idees més clares enduent-se ajustadament l’últim onze. Amb 2-3 en contra i amb la obligació de guanyar per portar el partit al desempat de dobles va passar per sobre de Carbó en un encontre molt seriós i temperat on no li va donar opcions a cap dels tres onzes.

I el partit de dobles, amb José Luis i Josep María per la nostra part i Guido i Ramos per la seva, va a tornar a ser d’infart i a cinc onzes. Ens vam imposar al primer, els graciencs van estar més segurs als dos següents, però poc a poc la bona connexió i acoblament dels nostres companys va ser decisiva per solucionar el punt en un cinquè onze de molta tensió tant a la taula com a la banda.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Guido Krawczyk – José Luis Muñoz (3-2).José María Carbó – Josep María Álvarez (3-2).

Carlos Ramos – Andrés Foncubierta (3-2).

Guido Krawczyk – Josep María Álvarez (2-3).Carlos Ramos – José Luis Muñoz (0-3).José María Carbó – Andrés Foncubierta (0-3).Ramos/Krawczyk – Álvarez/Muñoz (2-3). La propera jornada jugarem a Barcelona, enfront el CC Sants, el diumenge 16 de Desembre a les 11:00 hores.

 

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

____________________________________

 

BELLVITGE ALHEÑA (6)

 

Victor Pérez (0)

Rebeca Azuaga (0)

Hugo Alberto Alastuey (0)

 

 

Nova i contundent derrota del nostre segon equip que va tenir que presentar un cop mes una alineació poc d’acord amb la categoria. Tot i això ens mantenim a una posició tranquil·la que caldrà conservar si podem comptar amb els jugadors de més nivell en els partits assequibles.

L’encontre va ser el debut d’en Hugo, que després de molts anys sense jugar i d’una lesió al començament de temporada, va aconseguir l’únic onze del partit. Conforme agafi la forma pot ser de gran ajut pels nostres equips de 3ª sènior i 3ªB veterans.

La Rebeca, que ja queda enquadrada a aquest equip, va denotar la seva falta d’entrenament no poden oferir gaire resistència als seus dos partits tot i les seves ganes.

I en Victor va oferir algun onze disputat però va acabant caient enfront uns jugadors de un nivell molt superior.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ricardo González – Hugo Alberto Alastuey (3-0).Renato Adriano Parra – Victor Pérez (3-0).

Manuel López – Rebeca Azuaga (3-0).

Ricardo González – Victor Pérez (3-0).Manuel López – Hugo Alberto Alastuey (3-1).Renato Adriano Parra – Rebeca Azuaga (3-0).

 

La propera jornada jugarem a Calella, enfront el Termotur Calella, el diumenge 16 de Desembre a les 11:00 hores.

 

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – Descansa

 

 

La propera jornada jugarem a Olesa de Montserrat, enfront el Blanxart Xaloc Olesa “B”, el diumenge 16 de Desembre a les 11:00 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Diumenge 16 de Desembre de 2018).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

 

CC SANTS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Diumenge 16 de Desembre a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

 

TERMOTUR CALELLA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Diumenge 16 de Desembre a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

 

BLANXART XALOC OLESA “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Diumenge 16 de Desembre a les 11:00 hores)

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

 

SCR EL CIERVO “A” (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

 

 

Carlos Lalinde (0)

Sergi Otero (0)

Jordi Royo (0)

 

 

El nostre primer equip de veterans segueix sense poder guanyar cap partit. La dificultat i el gran nivell dels equips d’aquest grup, la sortida de jugadors essencials els últims anys i el no poder comptar amb l’Andrés per motius professionals, estan fent d’aquesta primera fase un autèntic calvari.

En Carlos va iniciar enfront Agea i, com sempre, va fer un partit igualadíssim tenint la victòria al seu abast amb dos onzes a favor i avantatge en el tercer, però poc a poc el jugador local va anar trencant la concentració d’en Carlos amb llargues parades cada sis punts i poca esportivitat i va acabar endur-sen els dos últims onzes bastant fàcilment. Davant Galtés es un jugador que no li va gaire bé dons li controla molt els pics de revés i amés li fa molt mal amb el seu servei invertit. Va perdre en tres onzes bastant clars.

En Sergi no tenia gaire bon dia i tot i intentar lluitar cada punt, tant en Matías com en Agea no li van donar cap oportunitat.

I en Jordi, al qui li va tocar en aquest partit substituir a l’Andrés, va jugar sense cap pressió i fins i tot va fer suar de valent a Galtés al primer onze, però després la experiència d’aquest es va imposar clarament. Enfront Matías, que tenia amés un dia molt centrat, poc va poder fer davant el seu joc atacant.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Royo – Francesc Xavier Galtés (0-3).Sergi Otero – Jordi Matías (0-3).Carlos Lalinde – Rafael Agea (2-3)Jordi Royo – Jordi Matías (0-3).Carlos Lalinde – Francesc Xavier Galtés (0-3).Sergi Otero – Rafael Agea (0-3).   El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el CTT Pep Palés, el dijous 20 de Desembre a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

 

TT PARETS (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (2)

 

 

José Luis Muñoz (0)

Josep María Álvarez (2)

José Antonio Jiménez (0)

 

 

Partit que era molt important per aconseguir sobrepassa’ls a la classificació i acostar-nos al quart lloc de la classificació del grup que dona ja el dret a la permanència un cop acabada aquesta primera fase.

En Josep María, que va aconseguir evitar al base rival, va realitzar dos molt bons partits. Enfront Mompart va començar fred al primer onze, però en quant va poder imposar el seu joc de contraatac i remat va estar molt més còmoda guanyant amb solvència els tres següents. I davant Caparrós va ser un partit molt intens, doncs el jugador local sap controlar molt bé el joc dels seus rivals i es va posar amb dos onzes a un i 9-7 al quart al seu favor. Però un temps mort de la nostra banda va aconseguir reconduir la situació i el nostre company va aconseguir imposar-se per avantatges en els dos últims onzes.

En José Luis també va tenir les seves opcions davant Caparrós, amb qui sempre fa uns partits molt intensos, i va aconseguir posar-se amb 2 onzes a un a favor, però la combativitat del jugador local va trobar una escletxa en el joc del nostre company i va acabar imposant-se en cinc onzes. Contra Rivera va estar molt concentrat al dos primers onzes, on fins i tot va tenir avantatges, que van acabar a favor del base local, que està en un gran estat de forma, mentre que al tercer poc va poder fer davant l’atac constant del rival.

I en José Antonio va lluitar com en ell es habitual però la experiència dels seus rivals en aquesta categoria i la pilota Nittaku va jugar en la seva contra. Davant Rivera el va aconseguir sorprendre al començament posant-se 6-2 a favor, però el base local va temperà els seus atacs i poc a poc va acabar amb la resistència del nostre jugador. I enfront Mompart va fer uns dos primers onzes molt igualats però al tercer va tenir un mal començament i se’n va aprofitar el seu rival per guanyar folgadament.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Jordi Rivera – José Antonio Jiménez (3-0).

Agustín Caparrós – José Luis Muñoz (3-2).

Jordi Mompart – Josep María Álvarez (1-3).

Jordi Rivera – José Luis Muñoz (3-0).

Jordi Mompart – José Antonio Jiménez (3-0).

Agustín Caparrós – Josep María Álvarez (2-3).

 

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el TT L’Hospitalet, el dijous 20 de Desembre a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

 

CN CALDES “A” (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

 

 

Gabriel Romero (0)

Hugo Alberto Alastuey (0)

Antonio Caramés (1)

 

 

Esperada derrota al local del líder imbatut del grup i un dels màxims favorits per pujar de categoria, amb jugadors/es d’un nivell molt superior, tot i que avui van jugar sense un dels millors.

L’Antonio va estar molt seriós en el seu primer partit davant el tercer jugador local, en Masclans, i després de dos primers onzes molts igualats va imposar-se amb la seva major veterania. Davant Ortega, un jugador habitual de 1ª i lligues nacionals, va donar la cara i allargar el màxim possible els punts.

L’Hugo, en el seu primer partit a veterans i segon de la temporada, va estar molt segur enfront Ortega i el va sorprendre amb alguns bloquejos a la punta dreta. I davant la Julia Barrera, una jugadora de llarg recorregut a nivell nacional, va començar fred però poc a poc va igualar la situació fent uns dos últims onzes molt competits.

I en Gabriel va donar la cara enfront la Julia forçant punts bastant llargs però sense poder concloure’ls al seu favor. Davant Masclans va estar sempre en el partit, però, com li sól passar últimament, no va tancar els punts decisius dels onzes.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Juan Antonio Ortega – Hugo Alberto Alastuey (3-0).

Jordi Masclans – Antonio Caramés (1-3).

Julia Barrera – Gabriel Romero (3-0).

Juan Antonio Ortega – Antonio Caramés (3-0).

Julia Barrera – Hugo Alberto Alastuey (3-0).

Jordi Masclans – Gabriel Romero (3-0).

 

 

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el Iceland TT Els 8 La Garriga, el dijous 20 de Desembre a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous 20 de Desembre de 2018).

**************************************************************************

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – CTT PEP PALÉS

(Dijous 20 de Desembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – TT L’HOSPITALET

(Dijous 20 de Desembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – ICELAND TT ELS 8 LA GARRIGA

(Dijous 20 de Desembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close