Avisos importants

Cròniques de la 8ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

LLUÏSOS DE GRÀCIA (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

José Luis Muñoz (1)

Andrés Foncubierta (0)

Antonio Caramés (0)

Partit on un cop mes no vam poder disposar de tots els jugadors del primer equip, i això es va notar tant per joc com per ànims.

En José Luis, curt d’entrenament per temes familiars, en el seu primer partit va tindre dificultats al començament amb el control de la pilota enfront un jugador mixta amb un atac segur i demolidor. Tot i això va guanyar-li el segon onze i el va posar en dificultats als dos darrers. En el seu segon partit, enfront un jove amb molt bon joc d’atac, va oferir una tàctica més conservadora de defensa a partir del tercer onze, quant perdia por 2 a 0, i va aconseguir remuntar endur-sen els tres onzes restants i el punt, únic del nostre equip.

L’Andrés, en el seu primer partit, no va saber aguantar les avantatges que va tindre, amb mes o menys diferencia, i va perdre els tres onzes molt ajustadament mereixen guanyar, al menys, algun d’ells. En el seu segon partit també va disputar uns onzes molt anivellats però només va poder endur-sen un perdent la resta per avantatges i amb un pel de mala sort.

I L’Antonio, que disputava el seu segon partit sènior de la temporada i que no a pogut fer gaires entrenaments per temes laborals, va lluitar de valent en els seus dos partits, enfront jugadors de un ranking molt superior i mes rodats a aquestes alçades d’any, però poques opcions li van donar per treure res positiu.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Nil Manyà – José Luis Muñoz  (3-1).Joan Barceló – Antonio Caramés (3-0).

Neil Martorell – Andrés Foncubierta (3-0).

Nil Manyà – Antonio Caramés (3-0).Neil Martorell – José Luis Muñoz (2-3).Joan Barceló – Andrés Foncubierta (3-1).  La propera jornada juguem a casa, enfront el Falcons Sabadell – Ainfar, el dissabte 2 de Desembre a les 10:00 hores.

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 8)

 

 

CTT L’HOSPITALET “A” (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

Sergi Otero (2)

Leandre Casamitjana (0)

Jordi Royo (0)

 

 

Difícil encontre enfront un equip que va presentar una alineació amb molta experiència, inclòs a categories superiors, i que també va significar una demostració de fair-play per part nostra dons vam permetre que un dels seus jugadors s’incorporés al partit quan estava disputant-se ja el segon encontre i a més enganxés les gomes abans de començar el seu primer punt, cosa antireglamentària.

En Sergi va ser el de les grans ocasions i es va emportar amb molta classe el dos individuals disputats. En el primer partit va aprofitar les seves variacions del servei rus per portar la iniciativa d’atac, i tot i perdre el tercer onze va tornar a imposar-se amb solvència al quart. En el seu segon partit, enfront un jugador al que mai havia guanyat, va saber contrarestar el que al rival no li fes tant mal el seu servei, amb una variació de textures tant defensives com atacants per imposar-se merescudament també en quatre onzes molt anivellats.

En Leandre va partir en el seu primer punt el joc atacant total d’un recent fitxatge de l’Hospitalet, un jugador colombià que havia jugat a categoria Nacional al seu país. Amés amb les gomes recent enganxades li dona a la pilota una major velocitat, però, tot i això, el nostre jugador va donar la cara en tot moment i inclòs va perdre un dels onzes per avantatges. En el seu segon punt va guanyar el primer onze amb un bon joc de contraatac, però als tres següents, tot i ser molt anivellats, no va poder tindre la mateixa sort de cara al marcador.

I en Jordi, que com sempre li posa molt de lluita, es va trobar impotent davant el joc atacant dels dos rivals que li van tocar en sort. Aquest cop fins i tot els seus serveis van ser molt ben contrarestats pels jugadors contraris, lo que no li va permetre portar la iniciativa casi en cap moment.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Angel Fortuna – Jordi Royo (3-0).Daniel García – Sergi Otero (1-3).

Gustavo Plazas – Leandre Casamitjana (3-0).

Angel Fortuna – Sergi Otero (1-3).Gustavo Plazas – Jordi Royo (3-0).Daniel García – Leandre Casamitjana (3-1).  La propera jornada juguem a casa, enfront el TT Torelló, el dissabte 2 de Desembre a les 10:00 hores.

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 8)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

 

AGRUPACIÓ CONGRÉS “A” (4)

 

Victor Pérez (2)

Ramón Bermudo (1)

Arnau Blanca (0)

 

 

Segona derrota consecutiva per la mínima en un partit en que, de nou, vam fer una convocatòria amb una mescla de jugadors nous i d’altres amb menys participació competitiva a les darreres temporades.

En Victor, amb el seu joc seré, efectiu i sense floritures, va guanyar amb autoritat els seus dos partits individuals per 3 onzes a 0, no donant treva als rivals en cap moment.

En Ramón va tindre en el seu primer punt, i també primer partit del encontre, la clau per guanyar el matx, però després de imposar-se en els dos primers onzes, unes molèsties al canell i l’adaptació del contrincant al seu joc, van capgirar el marcador i va acabar perdent per avantatges en el cinquè onze. També cinc onzes va fer enfront de la base barcelonina, però en aquest cas van anar tots els parcials més igualats i el nostre company va imposar-se amb sang, suor i llàgrimes al cinquè.

I l’Arnau, benjamí de segon any que jugava el seu segon partit de competició, no va tindre opcions enfront uns jugadors més bregats, però va complir amb l’objectiu d’aquest any que es d’assolir taula, i ho va fer amb molt esperit de lluita i gaudint del tennis taula.

En el partit de dobles es va notar la manca de compenetració d’en Ramón i en Victor, que mai havien jugat ni entrenat junts. Van perdre els dos primers onzes de forma clara, en el tercer ja van començar a coordinar les jugades i es van imposar, però en el quart, tot i seguir amb la millora del seu joc, van caure per avantatges.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ramón Bermudo – David Tomás  (2-3).Victor Pérez – Anna María Peña (3-0).

Arnau Blanca – Ramón Marca (0-3).

Ramón Bermudo – Anna María Peña (3-2).Arnau Blanca – David Tomás (0-3).Victor Pérez – Ramón Marca (3-0).Bermudo/Pérez – Tomás/Peña (1-3). La propera jornada juguem a Olesa de Montserrat, enfront el Bombons Blasi Xaloc Olesa “B”, el diumenge 3 de Desembre a les 11:00 hores.

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 2/3 de Desembre de 2017).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – FALCONS SABADELL – AINFAR

(Dissabte 2 de Desembre a les 10:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 9)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – TT TORELLÓ

(Dissabte 2 de Desembre a les 10:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 9)

 

BOMBONS BLASI XALOC OLESA “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 3 de Desembre a les 11:00 hores)

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

SCR EL CIERVO “B” (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Carlos Lalinde (0)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Joaquim Arissó (1)

Partit molt anivellat el disputat pel nostre primer equip de veterans a Sabadell, on només uns petits detalls van impedir una possible victòria.

Ens agradaria començar la crònica pel Carlos Lalinde, que desprès de estar un temps apartat del nostre esport per temes familiars, i tornar a mitjans de la passada temporada, està intentant agafar la forma sense deixar de competir al màxim nivell. I el partit d’avui marca clarament la mala sort que te amb els resultats finals: dos derrotes per avantatges al cinquè onze. No es tracta de falta d’experiència, al igual que la tenen tots els jugadors de aquesta categoria, sinó de una descarada mala sort, que estem segurs que quan es reverteixi cauran els onzes definitius al seu favor.

En Joaquim, per la seva banda, segueix sense poder entrenar i competir lo que desitjaria, però la seva intel·ligència a la taula fa que sempre estigui molt centrat a tots els punts. Avui a tornat a aconseguir puntuar i ho a fet enfront un ex-jugador internacional. En el seu altre partit s’ha trobat amb un contrincant que no li va gaire be pel seu joc i només a pogut esgarrapar-li un onze.

I en Ferrera, tant competitiu com sempre, a estat a punt de fer els dos punts, però a tingut que conformar-se només amb un, doncs en l’altre a disputat tots els onzes per avantatges però tres han caigut finalment del costat del rival.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joan Pla – Carlos Lalinde (3-2).

Joan Carles Codina – Joaquim Arissó (3-1).

Rafael Agea – Carlos Augusto Ferrera (3-1).

Joan Pla – Joaquim Arissó (1-3).

Rafael Agea – Carlos Lalinde (3-2).

Joan Carles Codina – Carlos Augusto Ferrera (1-3).

 

El proper partit serà a casa, enfront el CTT Dels Horts 2000, el dijous 14 de Desembre a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

CTT PEP PALÉS (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Andrés Foncubierta (1)

Josep María Álvarez (1)

Joan Botella (0)

Derrota enfront un equip una mica superior en conjunt, sobre tot quan juga el infinitat de vegades campió d’España Josep María Palés, però que una millor combinació del sorteig segurament ens hagués portat al desempat dels dobles.

En Josep María va obrir l’encontre davant Palés i tot i la seva lluita no va tindre cap possibilitat per endur-se un sol onze. En el seu segon punt, contra un jugador de nivell semblant, va tornar, com es habitual aquesta temporada, a arribar als cinc onzes i guanyant el partit després de remuntar un 1 a 2 en contra, fent uns dos últims jocs de una gran qualitat.

L’Andrés va iniciar la seva participació amb un anivellat partit enfront el segon jugador barceloní, però va estar a tots els tres onzes portant una petita avantatge que no va deixar escapar en cap moment. El seu segon partit va ser davant Palés i tot i que va disputar uns punts molt macos, la possibilitat que arribessin a bon fi eren minses.

I en Joan, que no va tindre que enfrontar-se al Palés, no acaba de agafar el seu to de joc habitual aquesta temporada i, davant dos jugadors no gaire superiors a ell, mai va estar en disposició d’endur-se la victòria.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Álvarez – Josep María Palés (0-3).

Joan Botella – Ramón Pons (0-3).

Andrés Foncubierta – Ramón Fonollá (3-0).

Josep María Álvarez – Ramón Pons (3-2).

Andrés Foncubierta – Josep María Palés (0-3).

Joan Botella – Ramón Fonollá (0-3).

El proper partit serà a casa, enfront el CN Sabadell “B”, el dijous 14 de Desembre a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 8)

ATT PREMIÀ DE MAR “A” (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

Sergi Otero (0)

Leandre Casamitjana (0)

Gabriel Romero (0)

Partit intranscendent enfront el líder invicte del grup i un dels màxims aspirants per aconseguir l’ascens de categoria, amb jugadors de nivell preferent sènior. Tot i això vam esforçar-nos per no posar-les fàcils els parcials i vam estar a punt de puntuar.

En Sergi va realitzar un molt bo primer partit enfront un complicat rival i va tenir opcions de victòria fins al final; va disputar els cinc onzes perdent l’últim per la mínima i va portar avantatges en tots els tres perduts. En el segon punt no va estar tant fi, i també una mica moix al no guanyar el primer partit, enfront un rival al que va derrotar a casa a la primera volta, però que a canviat la textura dels pics que porta al revés.

En Leandre, tot i la superioritat de ranking dels seus rivals, sempre va estar dins dels onzes jugant al contraatac i només alguna decisió massa arriscada el va impedir guanyar algun joc al primer partit. Al segon si que va sorprendre al seu contrincant en el primer onze però la experiència d’aquest no li va permetre anar mes lluny als tres següents jocs.

I en Gabriel, nou a la plaça, va lluitar cada punt per complicar les coses als seus rivals, però a dia d’avui hi ha molta diferencia de anys pingpongnístics amb ells, no obstant va estar de 10 en quant a actitud i aprenentatge.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Jordi Gual (2-3).

Gabriel Romero – Juan Navarro (0-3).

Leandre Casamitjana – Joaquim Guarch (0-3).

Sergi Otero – Juan Navarro (0-3).

Leandre Casamitjana – Jordi Gual (1-3).

Gabriel Romero – Joan María Vilaró (0-3).

El proper partit serà a casa, enfront el C&M Associats Badalona, el dijous 14 de Desembre a les 20:00 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous, 14 de Desembre de 2017).

**************************************************************************

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT DELS HORTS 2000

(Dijous, 14 de Desembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CN SABADELL “B”

(Dijous, 14 de Desembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 9)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – C&M ASSOCIATS BADALONA

(Dijous, 14 de Desembre – 20:00 hores)

 

 

 

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close