Avisos importants

Cròniques de la 8ª jornada 2ª eliminatòria dels play-off Club Tennis Taula (actualitzat)

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 3 – Play-Off Ascens a 2ªA – Jornada 1)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

CTT DELS HORTS 2000 (3)

 

Carlos Lalinde (0)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Sergi Otero (1)

Ferrera/Otero (1)

 

 

Victòria essencial per continuar amb l’objectiu de seguir tenint el nostre primer equip de veterans a 2ªA. El partit va tenir alguns encontres molt disputats però aquest cop el doble va caure clarament al nostre favor.

En Ferrera va guanyar folgadament els seus dos partits. Davant Pardo, jugador que treballa bastant be els seus pics, va portar sempre la iniciativa i no li va donar respir. Enfront Hernández va patir una mica al tercer onze debut a cert relaxament però poca historia més va tenir el partit.

En Sergi va començar davant Hernández en un partit força disputat i on el nostre jugador va tenir que remuntar un 1 a 2 onzes en contra. Però un cop va agafar la posició a la taula el seu joc va ser més efectiu i va saber aprofitar les seves armes als moments precisos endur-sen el punt. Enfront Portet, un jugador amb molt bon toc de pics i molta veterania, va fer un èpic partit amb alternança d’onzes fins que al cinquè es va escapar al marcador el jugador visitant i en Sergi no va poder remuntar.

I en Lalinde va partit molt en els seus dos partits contra jugadors també amb pics. Davant Portet ha guanyat el primer onze i ha tingut avantatge al segon, però la pèrdua d’aquest i el gran treball de pics del contrincant l’ha minvat mentalment fent-lo perdre els dos següents. Enfront Pardo tampoc s’ha sentit còmoda. Tot i la seva bona feina i arribar a disputar el cinquè onze, la falta d’entrenament a marcat la seva derrota que en condicions normals possiblement no s’hagués produït.

En el decisiu partit de dobles, Sergi i Ferrera s’han mostrat cada vegada més compenetrats no donant opcions a la parella de Sant Vicenç dels Horts.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

  Sergi Otero – Francisco Javier Hernández (3-2).Carlos Lalinde – Joan Portet (1-3).Carlos Augusto Ferrera – Martí Pardo (3-0).Sergi Otero – Joan Portet (2-3).Carlos Augusto Ferrera – Francisco Javier Hernández (3-0).Carlos Lalinde – Martí Pardo (2-3).Ferrera/Otero – Portet/Pardo (3-0).  La segona eliminatòria d’aquest play-off la tornem a jugar a casa, enfront el CC Sants, el dijous 17 de Maig a les 20:00 hores.

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 3 – Play-Off Ascens a 2ªA – Jornada 1)

 

 

CTT PEP PALÉS (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

 

Andrés Foncubierta (1)

Joan Botella (0)

Josep María Álvarez (1)

 

 

Amb els deures ja fets començàvem aquests play-off enfront un equip pràcticament inabastable com es el CTT Pep Palès quan juga el innumerables vegades campió d’Espanya a totes les categories i totes les modalitats, en Josep María Palés.

L’Andrés va començar precisament davant Palés i quan això passa no queda més que disfrutar del moment i allargar els punts lluitant al màxim. Al seu segon punt, enfront Fonollá, va realitzar un portentós partit davant diverses adversitats (pilota, terra) i, anant de menys a més, va remuntar una desavantatge d’un onze a dos, emportant-se l’encontre guanyant els dos últims onzes amb solvència.

En Joan va començar molt fred al seu primer partit davant Fonollá i no es va adaptar en cap moment ni a la pilota Butterflay ni al terra del local, perdent amb claredat als tres onzes.

I en Josep María va iniciar enfront el tercer jugador barceloní, en Pons, i tot i perdre el primer onze, es va anar adaptant a la pilota i el terra guanyant els tres següents cada cop per més diferencia als parcials. Davant Palés, lo mateix que l’Andrés, a disfrutar de poder pilotejar amb qui va ser un referent del tennis taula europeu.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Andrés Foncubierta – Josep María Palés (0-3).

Joan Botella – Ramón Fonollá (0-3).

Josep María Álvarez – Ramón Pons (3-1).

Andrés Foncubierta – Ramón Fonollá (3-2).

Josep María Álvarez – Josep María Palés (0-3).

Joan Botella Ramón Pons (1-3).

 

  

A la segona eliminatòria d’aquest play-off no tenim contrincant doncs només hi ha tretze equips disputant-lo. Per lo tant, es considera guanyat i passem a la tercera eliminatòria.

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 3 – Play-Off Classificatori – Jornada 1)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALÈS (4)

____________________________________

 

CATT SANT CELONI “B” (2)

 

 

Leandre Casamitjana (1)

Jordi Royo (1)

Gabriel Romero (2)

  

Partit que va començar bastant fàcilment pels nostres interessos però que va estar a punt de complicar-se i arribar als dobles.

Hi ha que començar parlant primer d’en Gabriel. Desprès de una innegable actitud als entrenaments en aquesta la seva primera temporada competint, per fi va arribar el dia de la seva explosió. Va iniciar davant el base rival, en Corbacho, un jugador amb 25 victòries aquesta temporada per només 1 del nostre company, però des de el primer moment aquest es va trobar amb molta confiança i va acabar descentrant totalment al seu rival apallissant-lo més a cada onze. També va ser important la seva tasca enfront el tercer jugador visitant, en García, doncs havíem passat del 3-0 al 3-2 a favor i no era fàcil conduir la situació doncs el rival ja té molts anys d’experiència, però en Gabriel va seguir molt concentrat, fent cas a la banda, i només va tenir un lapsus al segon onze que va solucionar guanyant els dos següents.

En Jordi va començar molt efectiu davant García i el va guanyar clarament tot i arribar a las avantatges al tercer onze. Enfront el segon jugador rival, en Puigdefábregas, li va costar llegir el joc de pics de revés combinat amb remat sec amb la dreta en quan li aixecava una mica la pilota. Va aconseguir guanyar els tercer onze desprès de perdre ajustadament els dos primers, però no va poder seguir amb la remuntada al quart que va perdre també per la mínima.

I en Leandre tenia un dia molt nerviós i això es va reflectir al seu joc. Enfront Puigdefábregas ho va anar pal·liant imposant la seva millor tècnica davant els pics del contrincant. Va perdre el tercer onze però ho va reconduir al quart emportant-se el punt. Davant Corbacho va realitzar un partit de molts daltabaixos, anant repartint-se els onzes fins arribar al cinquè, on en Leandre va desaprofitar una avantatge de 8-4 i servei. En els punts de les avantatges va fallar fins a tres serveis i així es complicat guanyar a ningú.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Leandre Casamitjana – Josep Puigdefábregas  (3-1).

Gabriel Romero – Alejandro Corbacho (3-0).

Jordi Royo – José Luis García (3-0).

Leandre Casamitjana – Alejandro Corbacho (2-3).

Jordi Royo – Josep Puigdefábregas (1-3).

Gabriel Romero – José Luis García (3-1).

   La segona eliminatòria d’aquest play-off la jugarem a Sant Feliu de Codines, enfront el CTT Sant Feliu de Codines, el dimarts 15 de Maig a les 20:30 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts/Dijous 15/17 de Maig de 2018).

**************************************************************************

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 3 – Play-off Ascens a 2ªA– Eliminatòria 2)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CC SANTS

(Dijous 17 de maig –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 3 – Play-off Ascens a 2ªA – Eliminatòria 2)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – BYE

(Passem directament a la tercera eliminatòria).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 3 – Play-off Classificatori – Eliminatòria 2)

 

CTT SANT FELIU DE CODINES – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 15 de Maig –  20:30 hores).

 

==========================================CATEGORIA: PREFERENT (Fase 2 – Play-Off Repesca – Eliminatòria 2)

ALIANÇA LLIÇÀ (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Sergi Otero (1)

Andrés Foncubierta (1)

José Luis Muñoz (0)

Segon partit de play-off i segona derrota, només ens queda una última oportunitat per mantenir la màxima categoria territorial. A la dificultat de jugar afora, amb pilota i taula totalment diferents a les nostres, es ajuntava el no poder comptar ni amb el nostre base ni amb un altre dels jugadors importants. En José Luis, en procés de recuperació de la seva lesió, va tingué que cobrir l’expedient de completar l’equip.

Començant pel José Luis val a dir que va tenir que barallar-se amb els dos millors jugadors del Lliçà, i tot i el seu esforç, poc va poder fer degut que a iniciat un procés molt lent de recuperació de la seva esquena.

L’Andrés va fer dos bons partits donades les circumstancies. Al primer encontre, davant Chic, va imposar el seu bon joc d’atac a un jove jugador també molt atacant però sense l’experiència del nostre company. I enfront Barbany va disputar uns ajustats onzes però li va faltar sort en els trams finals no poden sumar el seu segon punt.

I en Sergi va començar davant el base rival, en Tarabal, i en cap moment va poder fer-li mal amb el seu joc perdent clarament en tres onzes. Enfront Chic, i desprès de perdre el primer onze, va encadenar uns molt bons punts de servei i atac i va amargar al seu contrincant que no va saber contrarestar-lo.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Luis Muñoz – Joan Barbany (0-3).Sergi Otero – Jaume Tarabal (0-3).

Andrés Foncubierta – David Chic  (3-1).

José Luis Muñoz – Jaume Tarabal (0-3).Andrés Foncubierta – Joan Barbany (1-3).Sergi Otero – David Chic (3-1).   La tercera i definitiva eliminatòria d’aquest play-off per evitar el descens la jugarem també fora, al barri de Gràcia de Barcelona, enfront El Centre, el diumenge 13 de Maig a les 11:00 hores. Esperem poder comptar amb el millor equip possible. .

 CATEGORIA: SEGONA A (Fase 2 – Play-Off Repesca – Eliminatòria 2)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

____________________________________

 

CTT ATENEU 1882 “B” (6)

 

Antonio Caramés (0)

Jordi Royo (0)

Leandre Casamitjana (0)

Clara derrota a la segona oportunitat per mantenir la categoria. De nou el millor fons d’armari del equip contrari, en aquest cop l’Ateneu de Sant Joan Despí, va ser primordial pel esdevenir del partit. Amés, dijous es va lesionar el nostre millor jugador i això encara va influir mes per no tenir tantes possibilitats de lluitar per la victòria.

L’Antonio va anar de mes a menys en els seus dos partits, també influenciat per les seves molèsties a les espatlles. Davant Pérez va perdre per avantatges al primer onze, però poc a poc el seu rival va anar agafant-li el joc i va millorar molt el seu atac per acabar imposant-se amb claredat tot i la lluita del nostre jugador. Enfront Morán tres quartes parts de lo mateix, derrota per avantatges al primer onze i amb mes suficiència als altres dos onzes. L’Antonio bloquejava tres o quatre boles però al final el punt queia a favor del rival.

En Jordi va realitzar dos molt bons partits enfront jugadors d’una experiència i ranking força superior. Davant Morán va intentar portar la iniciativa a partir dels seus serveis i va fer uns onzes de gran mèrit, guanyant-ne inclòs un. I davant el complicat Llopart, que juga amb pics a la dreta, va arribar-li a forçar el cinquè onze però l’experiència d’aquest va ser fonamental per guanyar fàcilment el desempat.

I en Leandre te que millorar el percentatge d’errors no forçats. Davant Llopart va jugar un molt consistent primer onze, per anar pel darrera als dos següents amb lo que això comporta enfront un jugador com Llopart. Al quart es va posar amb 8-4 i servei a favor però la seva precipitació va impedir arribar al cinquè. I enfront Pérez va realitzar quatre onzes molt anivellats, per anar sempre a remolc al cinquè no podem treure el punt, tot i que el resultat global ja estava guanyat pel Ateneu.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Antonio Caramés – Pablo Pérez (0-3).Jordi Royo – Francisco Javier Morán (1-3).

Leandre Casamitjana – Jaume Llopart (1-3).

Antonio Caramés – Francisco Javier Morán (0-3).Leandre Casamitjana – Pablo Pérez (2-3).Jordi Royo – Jaume Llopart (2-3).  La tercera i definitiva eliminatòria d’aquest play-off per evitar el descens la jugarem també a casa, enfront el Badagres Badalona, el dissabte 12 de Maig a les 10:00 hores. Esperem poder comptar amb el millor equip possible.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 2 – Play-Off B – Eliminatòria 2)

CTT L’HOSPITALET “A” (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

 

Carles Millera (2)

Gabriel Romero (0)

Víctor Pérez (1)

Millera/Pérez (0)

 

 

Novament partit al local del Hospitalet, aquest cop per jugar enfront el seu equip “A”, i amb el mateix resultat de derrota, però aquest cop molt mes ajustada doncs es va resoldre al partit de dobles.

En Carles va començar l’encontre amb una clara però treballada victòria enfront el seu base, en Cantón, al imposar el seu joc de pics fent moure molt al seu rival. En el segon partit va patir mes del previst doncs en Granell va contrarestar molt be el seu joc i es va posar per davant per dos onzes a un. Però en Carles va treure la seva experiència i paciència i es va poder imposar als dos darrers onzes amb molta igualtat i dificultat.

En Víctor va començar primer davant Granell i va patir una inesperada derrota que va condicionar el resultat final. En el seu segon partit, enfront Marro, i amb l’obligació de guanyar per arribar al partit de dobles, va disputar un llarg i ajustat partit que va caure del seu cantó per avantatges al cinquè onze.

I en Gabriel va iniciar el partit davant Marro, perdent molt ajustadament en cinc onzes i deixant bones sensacions cara a una victòria global viable. En el seu segon enfrontament, davant Cantón, també va mostrar una bona imatge i lluita, però la major experiència del seu rival va fer que aquest guanyes cedint només un onze.

En el partit de dobles, i tot i guanyar el primer onze, en Carles i en Víctor van ser inferiors als seus rivals i van acabar perdent el punt i el partit.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Mario Cantón – Carles Millera (0-3).Daniel Marro – Gabriel Romero (3-2).

José Granell – Víctor Pérez (3-1).

Mario Cantón – Gabriel Romero (3-1).José Granell – Carles Millera (2-3).Daniel Marro – Víctor Pérez (2-3).Cantón/Granell – Millera/Pérez (3-1).  Per jugar el partit de la tercera eliminatòria d’aquest play-off ens toca anar a Sallent, enfront el  CTT Sallent, el diumenge 13 de Maig a les 11:00 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 12/13 de Maig de 2018).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 2 – Play-Off Repesca – Eliminatòria 3)

 

EL CENTRE – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 13 de Maig, a les 11:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 2 – Play-Off Repesca – Eliminatòria 3)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – BADAGRES BADALONA

(Dissabte 12 de Maig, a les 10:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 2 – Play-Off B – Eliminatòria 3)

 

CTT SALLENT – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 13 de Maig, a les 11:00 hores).

 

===========================================================

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close