Avisos importants

Cròniques de la 7ª jornada de la 2ª fase Club Tennis Taula (actualitzat 22 jornada)

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 2 – Play-Off Repesca – Eliminatòria 1)

 

 

CTT CASTELLDEFELS (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

 

Rebeca Azuaga (0)

Andrés Foncubierta (0)

Carlos Augusto Ferrera (2)

 

 

 

Primera eliminatòria per mantenir la categoria amb resultat negatiu pels nostres interessos. El Castelldefels, amés de jugar al seu local, va poder comptar amb els seus millors jugadors mentre que nosaltres vam patir algunes baixes significants per motius diversos.

En Carlos va mantenir el seu estatus de base i va fer els dos punts del nostre equip. Al primer partit, enfront el millor jugador local es va avançar guanyant els dos primers onzes, però el rival va esmerçar-se molt mes als següents i va pujar el empat a dos, moment en que en Carlos va desenvolupar el seu millor joc per guanyar el cinquè i definitiu onze. En el seu segon partit, davant Campos, també va fer uns onzes ajustats, però en aquest cas tots van caure a favor del nostre company.

L’Andrés no va tindre gaire confiança en els seus partits, llastrat també per problemes lumbars. En el primer, davant Campos, va intentar imposar el seu joc d’atac però desprès de perdré per avantatges els dos primers onzes, va caure amb claredat al tercer. I en el segon, enfront Blanch, un jugador amb gomes mixtes, només va poder guanyar un onze i arribar a les avantatges a un altre. Els altres dos van caure del costat local més folgadament.

I a la Rebeca agrair-li la seva disponibilitat per jugar el partit i el bon joc desplegat enfront uns jugadors molt mes bregats a la categoria i que li van donar poques opcions per fer punts.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Albert Blanch – Rebeca Azuaga (3-0).

Alberto Campos – Andrés Foncubierta (3-0).

Cristian Santiago – Carlos Augusto Ferrera (2-3).

Albert Blanch – Andrés Foncubierta (3-1).

Cristian Santiago – Rebeca Azuaga (3-0).

Alberto Campos – Carlos Augusto Ferrera (0-3).

 

 

 

La segona eliminatòria d’aquest play-off de repesca també serà fora, a Lliçà d’Amunt, enfront la Aliança Lliçà, el dissabte 5 de Maig a les 18:30 hores. Segona oportunitat, de tres, per mantenir la categoria.

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 2 – Play-Off Repesca – Eliminatòria 1)

 

 

CTT L’HOSPITALET “B” (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

Antonio Caramés (1)

Jordi Royo (0)

José Antonio Jiménez (0)

 

 

Sense gaire temps de preparació vam disputar el primer partit per mantenir la categoria en un complicat camp i davant un fort equip. Ambdós conjunts van presentar pràcticament la millor alineació possible, però el fons d’armari dels del Llobregat es aclaparadorament més extens que el nostre.

L’Antonio va aconseguir el nostre punt de l’honor. Al seu primer partit, enfront el base local Alcañiz, va portar uns onzes molt anivellats però, quan s’acostava el final dels mateixos, el jugador local imprimia un plus de rapides al seu joc i desfeia el bon treball del nostre company. En el segon partit, davant l’infantil Herrero, va mirar de tallar la efectivitat atacant del seu rival amb serveis plans i llargs i bloquejos amb desplaçament, i tot i que va posar-se amb dos onzes a un en contra, va fer valdre la seva veterania per endur-sen el partit.

El José va tenir que torejar amb dos joves jugadors atacants, el juvenil Costa i l’infantil Herrero, als que no els hi va fer gaire mal el seu joc de pics de revés i canvi de textures amb la dreta. Tot i la seva habitual lluita, els punts van caure la majoria de cops a favor dels seus rivals, no aconseguint guanyar cap onze, encara que van ser tots molt ajustats.

I en Jordi no va poder fer res enfront uns jugadors, Alcañiz i Costa, amb moltes mes taules i experiència a la categoria. Com sempre ho va donar tot, però no va ser suficient a aquets nivells.

 

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

José Antonio Jiménez – Pau Herrero (0-3).

Jordi Royo – Tomás Costa (0-3).

Antonio Caramés – Bernat Alcañiz (0-3).

José Antonio Jiménez – Tomás Costa (0-3).

Antonio Caramés – Pau Herrero (3-2).

Jordi Royo – Bernat Alcañiz (0-3).

 

 

La segona eliminatòria d’aquest play-off la jugarem a casa, enfront el CTT Ateneu 1882 “B”, el dissabte 5 de Maig a les 10:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 2 – Play-Off B – Eliminatòria 1)

 

 

 

CTT L’HOSPITALET “B” (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

Xavier Villena (0)

Roger Carreras (0)

Víctor Pérez (2)

 

 

Derrota davant el tercer classificat del grup 1 en el primer partit d’aquets play-off. El partit ha permès al nostre equip seguir la seva línia de treball de donar formació als joves del club (Roger) i donar partits als socis amb poques opcions de jugar a un nivell superior (Xavi i Víctor).

Avui sols en Víctor a pogut puntuar. En el primer partit, enfront el base hospitalenc, el sènior Álvarez, a remuntat la pèrdua dels dos primers onzes amb un canvi d’estratègia, i un cop al cinquè onze la xarxa ha estat una aliada del nostre jugador doncs tres del últims cinc punts han caigut al seu favor. En el seu segon partit, enfront l’aleví Cantón, ha tirat de veterania  i excepte el primer onze que s’ha endut per avantatges, els dos restants han sigut clars al seu favor.

En Xavi s’està adaptant als pics i avui ja ha assolit un joc, enfront la juvenil López, i en els altres ha arribat als 7/8 punts. Passet a passet acabarà aconseguint els seus nous propòsits, doncs ganes i sapiència no li falten.

I en Roger segueix el seu procés d’adaptació a la competició i de dominar l’adrenalina en moments claus dels partits. Avui no ha aconseguit cap onze, però a estat a punt enfront l’aleví Cantón. Amb les seves condicions físiques i pas a pas sense córrer aconseguirà seguir els seus propòsits.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Xavier Villena – Ona López (1-3).

Víctor Pérez – David Álvarez (3-2).

Roger Carreras – Bruno Cantón (0-3).

Xavier Villena – David Álvarez (0-3).

Roger Carreras – Ona López (0-3).

Víctor Pérez – Bruno Cantón (3-0).

 

 

 

Pel partit de la segona eliminatòria d’aquest play-off tornarem a L’Hospitalet, aquest cop per jugar contra el CTT L’Hospitalet “A”, el dissabte 5 de Maig a les 17:00 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte 5 de Maig de 2018).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 2 – Play-Off Repesca – Eliminatòria 2)

 

ALIANÇA LLIÇÀ – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dissabte 5 de Maig, a les 18:30 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 2 – Play-Off Repesca – Eliminatòria 2)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT ATENEU 1882 “B”

(Dissabte 5 de Maig, a les 10:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 2 – Play-Off B – Eliminatòria 2)

 

CTT L’HOSPITALET “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dissabte 5 de Maig, a les 17:00 hores).

 

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 7)

 

 

TITUS BADALONA (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

 

Carlos Lalinde (1)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Sergi Otero (0)

 

 

Partit intranscendent donat que el que s’ha de guanyar sí o sí és el de l’Avenç de la propera setmana a casa nostra per evitar el descens directe.

Bon partit inicial de Ferrera, amb 3-1 sobre Figueras en que només ha perdut el primer joc quan dominava per 10-6 i fruit de la relaxació.

Otero ha entrat poc entonat amb Nolis, i tot i que ha anat millorant en el seu joc no ha aconseguit cap onze.

Lalinde ha tornat a avançar el Sant Quirze després d’un partit intens amb Piera, resolt en 5 onzes.

Ferrera ha tingut a tocar el triomf amb Nolis després de posar-se 2-0, però la veterania, el gran joc i lluita i una mica de sort en moments clau han permès al badaloní remuntar i tornar la igualtat al marcador general.

Lalinde ho ha intentat amb empeny amb Figueras, però el joc de pics ha estat sempre molt ben resolt per Figueras, que s’ha acabat imposant per 3-0.

I Otero ha posat la mel dels “dobles” als llavis, avançant-se per 2-0 amb una gran superioritat basada sobretot en el servei rus i l’entrada. I en el tercer onze, després d’avançar-se 7-1 quan ha demanat “temps” el quadre badaloní tot ha fet un canvi radical. Piera ha començat a tornar els serveis posant en dificultats a Otero, i els crits del badaloní després de cada punt han fet perdre intensitat i concentració al de Sant Quirze, que ha anat ensorrant-se poc a poc davant la pujada moral del contrari que ha acabat guanyant 3-2 i posant el definitiu 4-2 al partit.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carlos Augusto Ferrera – Antoni Figueras (3-1).Sergi Otero – Josep María Nolis (0-3).Carlos Lalinde – Joan Piera (3-2).Carlos Augusto Ferrera – Josep María Nolis (2-3).Carlos Lalinde – Antoni Figueras (0-3).Sergi Otero – Joan Piera (2-3).   La propera jornada jugarem a casa, enfront el CTT L’Avenç, el dijous 19 d’Abril, a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 7)

 

 

AGRUPACIÓ CONGRÉS (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

 

Andrés Foncubierta (1)

Joan Botella (0)

Josep María Álvarez (0)

 

 

Amplia derrota enfront un equip que es jugava seguir fora de la zona de descens directe, mentre que el nostre ja te els deures fets des de fa un parell de setmanes.

L’Andrés va inicià l’encontre fent un partit molt disputat davant Alemany, però al cinquè onze aquest es va escapar d’inici i mereixé la victòria més que el nostre jugador. En el seu segon partit, enfront Poyatos, va aconseguir el nostre punt de l’honor amb gran claredat imposant el seu típic joc d’atac i aprofitant-se de un rival minvat físicament.

En Joan va començar davant Poyatos i va tenir els dos primers onzes molt parells, però a partir del tercer, el jugador local va estar mes encertat i va endur-sen el punt. En el segon partit, enfront Maldonado, va tenir a les seves mans la victòria, realitzant un molt bon joc de contraatac, però en el cinquè i definitiu onze el seu rival va estar mes segur guanyant l’encontre.

I en Josep María va inicià davant Maldonado; van ser tres onzes molt anivellats que van caure del cantó del jugador local que va saber imposar el seu joc en els moments decisius. I en el seu segon partit, enfront Alemany, va aconseguir guanyar el primer onze però després el seu rival va estar mes aposentat a la taula i va imposar-se amb claredat tot i l’esforç del nostre company.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Andrés Foncubierta – Antoni Alemany  (2-3).

Joan Botella – Xavier Poyatos (1-3).

Josep María Álvarez – Miquel Maldonado (0-3).

Andrés Foncubierta – Xavier Poyatos (3-0).

Josep María Álvarez – Antoni Alemany (1-3).

Joan Botella – Miquel Maldonado (2-3).

 

La propera jornada jugarem a casa, enfront el CTT Vilafranca, el dijous 19 d’Abril a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 7)

 

 

FALCONS SABADELL – LA MASIA (1)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

 

 

Leandre Casamitjana (2)

Jordi Royo (2)

Gabriel Romero (1)

 

Fàcil victòria al local del cuer del grup en un partit intranscendent.

En Jordi, tot i jugar amb molèsties a la cuixa, va mostrar-se segur en els seus dos partits i no va donar cap possibilitat als seus contrincants imposant els seus serveis i controlant les tallades.

En Gabriel no va estar molt encertat davant el millor jugador sabadellenc, i al no poder tallar fort la pilota, va facilitar les fortes picades del seu rival cedint en els tres onzes. El seu segon partit va servir per estrenar el seu caseller de victòries a la categoria. Va ser enfront un jugador que també a començat a jugar enguany i el va dominar clarament en els tres onzes jugats.

I en Leandre es va dedicar a deixar jugar als seus dos rivals davant la clara diferencia de nivell. Així, al menys, va aconseguir que els veïns mostressin els seus millors cops.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Joaquim Guillen – Jordi Royo  (0-3).

Rafael Bautista – Leandre Casamitjana (0-3).

Joan Ávalos – Gabriel Romero (3-0).

Joaquim Guillen – Leandre Casamitjana (0-3).

Joan Ávalos – Jordi Royo (0-3).

Rafael Bautista – Gabriel Romero (0-3).

La propera jornada jugarem a casa, enfront el CTT Ateneu 1882 “B”, el dijous 19 d’Abril a les 20:00 hores

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous 19 d’Abril de 2018).

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 8)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT L’AVENÇ

(Dijous 19 d’Abril –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 8)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT VILAFRANCA

(Dijous 19 d’Abril –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 8)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT ATENEU 1882 “B”

(Dijous 19 d’Abril –  20:00 hores).

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 22)

CTT EL AMICS DE TERRASSA (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

 

 

Sergi Otero (0)

Andrés Foncubierta (0)

Carlos Augusto Ferrera (0)

 

 

 

Partit amb interessos oposats, Els Amics lluitaven per quedar segons i optar al títol de la categoria i/o al ascens a Tercera Nacional i nosaltres per no baixar directament a Primera Territorial. Al final objectius complerts pels dos: Els Amics gracies a la seva aclaparadora victòria i nosaltres per coincidir la victòria de l’Ateneu 1882 i la derrota del Falcons, lo que va fer que aconseguíssim el average a favor nostre en el triple empat final a les tres últimes places del grup.

En Carlos va començar l’encontre davant Calle, i van anar alternant els onzes fins arribar al cinquè, on el jugador local va estar mes temperat al seu joc i es va imposar per avantatges. En el seu segon punt, i amb l’encontre ja decidit, no va estar tan intens com es habitual i es va deixar portar pel resultat davant el jove Rodríguez.

En Sergi va començar molt fred, i sense tenir bon toc amb la pilota DHS que utilitza l’equip terrassenc, enfront el juvenil Barrau i no li va oferir gaire resistència. Davant Calle ja va estar mes entonat i li va plantar cara en alguna fase del partit guanyant inclòs el segon onze, però el jugador local va acabar imposant-se als dos següents.

I l’Andrés va iniciar davant Rodríguez guanyant el primer onze, però poc a poc va perdre força en els seus cops i va acabar sucumbint enfront la ment més fresca del seu rival. I en l’últim punt del partit, davant Barrau, i amb tot ja perdut va posar-hi ganes i en un intercanvi d’onzes va acabar perdent al cinquè.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

David Calle – Carlos Augusto Ferrera (3-2).Rafael Barrau – Sergi Otero (3-0).

Carlos Rodríguez – Andrés Foncubierta (3-1).

David Calle – Sergi Otero (3-1).Carlos Rodríguez – Carlos Augusto Ferrera (3-0).Rafael Barrau – Andrés Foncubierta (3-2).   Ara iniciem el play-off de repesca a Castelldefels, enfront el CTT Castelldefels, el diumenge 22 d’abril a les 11:00 hores. Es tracta de 3 eliminatòries, i per evitar el descens hi ha que guanyar un partit de qualsevol d’elles.

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 22)

 

 

CTT LA TORRE DE CLARAMUNT (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

 

Víctor Pérez (0)

Jordi Royo (0)

Rebeca Azuaga (0)

 

 

Contundent derrota del nostre segon equip en un partit intranscendent i en el que vam tindre que presentar una alineació de circumstancies. Hi haurà que preparar bé els play-off de repesca si volem mantenir la categoria, doncs, amés, les dificultats del nostre equip de Preferent han minvat també la qualitat de jugadors amb que vam començar la competició. Esperem poder comptar amb tots els que queden per aquest transcendentals partits i escollir qui millor s’adapti a l’eliminatòria.

En Jordi va jugar ressentint-se encara de la seva cama i només va poder cobrir l’expedient de presentar-se al partit, doncs tant Tendero com Pérez son jugadors als que el nostre company pot posar en més complicacions que les de aquesta jornada.

En Víctor es va esforçar com es habitual amb ell, però l’experiència de Navarro i Pérez ha aquesta categoria es va fer notar al resultat dels enfrontaments.

I la Rebeca va fer l’onze d’honor del nostre equip guanyant-ne el primer enfront Tendero, que desprès va imposar la seva veterania als tres restants. Davant Navarro també es va esforçar molt aconseguint bons parcials però sense el premi de algun onze.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Alex Navarro – Víctor Pérez (3-0).Antonio Tendero – Rebeca Azuaga (3-1).

Xavier Pérez – Jordi Royo (3-0).

Alex Navarro – Rebeca Azuaga (3-0).Xavier Pérez – Víctor Pérez (3-0).Antonio Tendero – Jordi Royo (3-0).  Ara iniciem el play-off de repesca a L’Hospitalet, enfront el CTT L’Hospitalet “B”, el diumenge 22 d’abril a les 11:00 hores. Es tracta de 3 eliminatòries, i per evitar el descens hi ha que guanyar un partit de qualsevol d’elles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 22)

 

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

____________________________________

 

UE SANT CUGAT “B” (6)

 

Xavier Villena (0)

Gabriel Romero (0)

Jordi Saló (0)

 

 

Clara derrota davant el líder del grup en un encontre on cap dels dos equips s’hi jugava res. El Sant Cugat ja havia certificat el lideratge en la jornada anterior i nosaltres també havíem assegurat la sisena plaça que ens dona dret a jugar els play-off per disputar el posicionament final entre la novena i la vint-i-quatrena plaça del global dels quatre grups de Tercera que consta de quaranta un equips. Això significa millorar ja la classificació de la temporada passada.

En Xavi segueix amb el seu procés de habituar-se al joc amb pics i va fer uns parcials força correctes a ambdós partits disputats.

En Gabriel va lluitar molt, va aconseguir un onze i en tres mes d’ells va aconseguir arribar a les avantatges. Segueix seriosament amb el seu procés de aprenentatge.

I en Jordi, que segueix donant-nos un cop de ma quan se’l necessita tot i no poder entrenar, va realitzar uns correctes partits, aconseguint també un onze i donant força guerra als demés.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Miquel Beteta – Xavier Villena (3-0).Felix José Chiriguaya – Gabriel Romero (3-0).

Bernat Ferrer – Jordi Saló (3-0).

Miquel Beteta – Gabriel Romero (3-1).Bernat Ferrer – Xavier Villena (3-0).Felix José Chiriguaya – Jordi Saló (3-1).   Ara iniciem el play-off per les places nou a vint-i-quatre a L’Hospitalet, enfront el CTT L’Hospitalet “B”, el diumenge 22 d’abril a les 11:00 hores. Es tracta de 4 eliminatòries per dilucidar aquestes posicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Diumenge 22 d’Abril de 2018).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 2 – Play-Off Repesca)

 

CTT CASTELLDEFELS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 22 d’Abril, a les 11:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 2 – Play-Off Repesca)

 

CTT L’HOSPITALET “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 22 d’Abril, a les 11:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 2 – Play-Off B)

 

CTT L’HOSPITALET “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 22 d’Abril, a les 11:00 hores).

 

===========================================================

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close