Avisos importants

Cròniques de la 7ª jornada, Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

____________________________________

TERMOTUR CALELLA (6)

Carlos Lalinde (0)

Sergi Otero (0)

Antonio Caramés (0)

Molt poques opcions davant d’un dels co-líders del grup. Un equip que si ja era fort les anteriors temporades, aquesta a fitxat, amés, a Orlando Saña, ex-campió d’Espanya a totes les categories.

En Carlos a començat davant un altre il·lustre veterà que segueix jugant a categoria nacional, en Font, que amb el seu joc amb pics al revés a contrarestat els del nostre company no cedint-li cap onze. Enfront Saña si que a aconseguit guanyar-li el tercer onze, però la resta del partit a sigut clar pel calellenc.

En Sergi tampoc a estat gaire lluït perdent clarament en tres onzes enfront Sánchez, mentre que al últim partit a aconseguit arrencar-li el tercer onze al Font, cosa que a estat insuficient.

I l’Antonio, que en el seu primer partit de la temporada a veterans li a tocat jugar al primer equip, poc a pogut fer davant Saña tot i la seva constància. On si a tingut les seves opcions a sigut davant Sánchez, que desprès de guanyar els dos primers onzes s’ha relaxat i el nostre jugador a tret lo millor de sí per empatar-li l’encontre amb un gran joc. No obstant, en el cinquè onze tot a tornat a la realitat imposant-se el jugador visitant amb solvència.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Antonio Caramés – Orlando Saña (0-3).Sergi Otero – Josep Sánchez (0-3).Carlos Lalinde – Jordi Font (0-3)Antonio Caramés – Josep Sánchez (2-3).Carlos Lalinde – Orlando Saña (1-3).Sergi Otero – Jordi Font (1-3).   El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el CTT Dels Horts 2000 “A”, el dijous 29 de Novembre a les 20:00 hores. Es el començament de la segona volta d’aquesta fase.

 CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (2)

____________________________________

 

CTT CARDEDEU (4)

José Luis Muñoz (1)

Josep María Álvarez (1)

Leandre Casamitjana (0)

Derrota davant el segon classificat del grup, on van influir masses circumstancies per aconseguir quelcom positiu: falta de dos dels quatre jugadors de l’equip, desencert amb l’alineació i poca concentració al primer partit del jugador que va pujar a substituir als companys.

En José Luis va inicià l’encontre davant Rodríguez, i en un partit igualadíssim va remuntar un parcial de dos onzes en contra amb una gran dosis de lluita, concentració i bon atac als moments precisos. Davant el base visitant, l’Azcón, no va poder mai amb les textures de la goma super defensiva que porta al revés ni als forts remats amb els pics de dreta.

En Josep María va començar amb l’Azcón i tampoc va, en cap moment, entendre el joc complicat del jugador visitant, perdent també clarament en tres onzes. Enfront Rius va tenir un partit molt igualat, però va saber fer els seus millors remats en els moments claus dels onzes, emportant-se els tres.

I en Leandre va tenir un començament molt desencertat davant Rius, on en cap moment va tenir les idees clares de quin joc fer i enfadant-se amb ell mateix, perdent en tres onzes. En el seu segon partit, enfront Rodríguez, va estar molt més concentrat i va posar contra les cordes en diversos moments al segon jugador visitant, però aquest va tirar d’un major nivell en els punts claus dels onzes i es va emportar l’encontre sense cedir-ne cap.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Xavier Rodríguez – José Luis Muñoz (2-3).

Eusebi Rius – Leandre Casamitjana (3-0).

Joaquín Azcón – Josep María Álvarez  (3-0).

Xavier Rodríguez – Leandre Casamitjana (3-0).

Joaquín Azcón – José Luis Muñoz (3-0).

Eusebi Rius – Josep María Álvarez (0-3).

 

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el CC Sants, el dijous 29 de Novembre a les 20:00 hores. Es el començament de la segona volta d’aquesta primera fase.

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

____________________________________

 

CTT RIPOLLET “B” (5)

 

 

Gabriel Romero (0)

Jordi Royo (0)

Xavier Villena (1)

 

 

Derrota enfront l’equip que era el cuer del grup. La necessitat de pujar jugadors a equips superiors i la falta de disponibilitat d’alguns altres està minvant la potencia del nostre tercer equip. No obstant, s’està complint amb una de les premisses d’aquest equip i que es la de que tothom, tingui el nivell o l’experiència que tingui, pugui competir a veterans.

En Xavier va aconseguir el seu primer punt a veterans aquesta temporada, guanyant a Gutiérrez un partit on va treure partit de les gomes de pics a ambdós cares no deixant que el rival pugues aixecar les pilotes curtes enviades pel nostre company. Enfront Vilardell no va aconseguir la mateixa fita i aquest el va derrotar col·locant-li pilotes toves fora del seu abast.

En Jordi va fer dos competits partits que va acabar perdent molt ajustadament. Enfront Rico, i desprès dels dos primers onzes resolts clarament un a favor de cadascun, no va poder imposar el seu joc als dos darrers tot i una igualtat manifesta. Davant Vilardell va perdre els dos primes onzes però va saber remuntar guanyant els dos següents, però al cinquè i definitiu el jugador ripolletenc va prendre una petita avantatge al començament que va saber aguantar fins el final guanyant el partit.

I en Gabriel segueix fent parcials molt ajustats però li falta encara l’experiència de convertir-los amb victòries. El partit enfront Gutiérrez es un clar exemple de onzes igualats però tots perduts per la mínima. I davant Rico va fer un primer onze molt bo, per desprès anar encongint-se-li el braç als tres darrers perdent-los per poca diferencia.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Jordi Royo – Calixto Rico (1-3).

Xavier Villena – Alfredo Vilardell (0-3).

Gabriel Romero – Santos Javier Gutiérrez (0-3).

Jordi Royo – Alfredo Vilardell (2-3).

Gabriel Romero – Calixto Rico (1-3).

Xavier Villena – Santos Javier Gutiérrez (3-1).

 

 

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el CETT Esparreguera, el dijous 29 de Novembre a les 20:00 hores. Es el començament de la segona volta d’aquesta fase.

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous 29 de Novembre de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT DELS HORTS 2000 “A”

(Dijous 29 de Novembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CC SANTS

(Dijous 29 de Novembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CETT ESPARREGUERA

(Dijous 29 de Novembre –  20:00 hores)

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

 

 

CTT RIPOLLET (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

 

Jose Luis Muñoz (0)

Sergi Otero (0)

Andrés Foncubierta (0)

 

 

Poc a fer davant unes joves promeses que entrenen cada dia, algunes al CAR de Sant Cugat, i que tenen molt agafat el toc a les pilotes Nittaku i a l’espai de la seva sala.

En José Luis va aconseguir, en el seu últim partit, els dos únics onzes del nostre equip, remuntant un parcial de 0-2 en contra a base de la seva habitual lluita, però el cinquè va ser, de nou, clar pel jove ripolletenc Vilallonga. En el primer partit, enfront Llorens, tot i les seves tornades des de darrera, els punts acabaven caient del costat local pel seu bon joc atacant.

L’Andrés va fer uns onzes molt igualats amb en Vicente, però las finalització dels mateixos va correspondre als contundents atacs del jove jugador local. Davant Vilallonga va intentar agafar les pilotes més sobre la taula però l’empenta d’aquest va ser decisiva.

I al Sergi li va faltar consistència amb el seu servei i va quedar molt a mercè tant de Vicente com de Llorens, no poden en cap moment donar mostres d’aconseguir ni tan sols algun onze.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Pau Vicente (0-3).José Luis Muñoz – Angel Llorens (0-3).

Andrés Foncubierta – Nurjan Vilallonga  (0-3).

Sergi Otero – Angel Llorens (0-3).Andrés Foncubierta – Pau Vicente (0-3).José Luis Muñoz – Nurjan Vilallonga (2-3).

 

 

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

 

 

MOLLET 2002 TT (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (2)

 

José Luis Muñoz (0)

Sergi Otero (1)

Andrés Foncubierta (1)

 

 

Oportunitat perduda enfront un equip amb el que estàvem igualats a la classificació del grup. El canvi de dos dels seus jugadors, quan el partit ja estava sentenciat a favor d’ells per 4 a 0, i que van significar els dos nostres punts pot ser important de cara a l’average a final d’aquesta primera fase.

En Sergi va jugar el seu primer punt davant Castañé, i va ser un partit de constants canvis de marcadors inclús dins dels cinc onzes que van disputar, doncs el local es un jugador totalment atacant i de vegades te ratxes en que li entra tot i unes altres no. El nostre company es va posar amb avantatge de dos onzes a un, però finalment el molletenc va rematar millor les jugades. En el segon punt, enfront Bolaños un dels jugadors reserves, va estar sempre més a dins del partit i va guanyar en tres clars onzes.

L’Andrés va començar enfront el seu teòric base, en Santos, i va notar la seva falta d’entrenament que li fa no tenir massa confiança en els seus cops, perdent en tres onzes. En l’altre punt, enfront un dels reserves locals, en Giralt, va estar millor posicionat i es va desfer clarament d’un fred contrincant.

I en José Luis va començar davant Carretero, un jugador atacant i amb molta intel·ligència que va donar poques oportunitats al nostre company. En el segon punt, enfront Santos, va tenir les seves oportunitats i es va posar amb dos onzes a un a favor, però poc a poc el jugador molletenc va centrar-se més per acabar imposant-se amb suficiència al cinquè onze.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Luis Muñoz – Carlos Carretero (0-3).Andrés Foncubierta – David Santos (0-3).

Sergi Otero – Jordi Castañé (2-3).

José Luis Muñoz – David Santos (2-3).Sergi Otero – Sergio Bolaños (3-0).Andrés Foncubierta – Daniel Giralt (3-0).  La propera jornada la jugarem al nostre local, enfront el Lluïsos de Gràcia “B”, el dissabte 1 de Desembre a les 10:00 hores.

 

 

 

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

 

 

CTT RIPOLLET (2)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

José Antonio Jiménez (2)

Antonio Caramés (1)

Leandre Casamitjana (1)

 

 

 

 

Important victòria al local d’un dels equips amb qui tindrem que jugar-nos la permanència a la categoria. Aquest cop vam poder comptar amb una alineació amb garanties.

En José Antonio segueix comptant els seus partits individuals per victòries. Avui a començat davant Pardo i des de la primera pilota a mirat d’imposar el seu joc seré i intel·ligent canviant les textures de les seves gomes a cada cop i fent que el seu rival no estigues mai còmoda, guanyant en tres onzes. Enfront Bascu el partit a estat molt mes renyit, amb alternances de punts molt ajustats al tres primers onzes, amb avantatge per 2-1 del nostre jugador, i amb més folgança al quart per emportar-se el punt en disputa.

L’Antonio va començar davant el jugador amb millor forma dels locals, en Pastrana, un veterà esquerrà atacant amb pics de revés que només utilitza per amagar carències quan no li queda més remei. Va perdre per avantatges el primer onze però els dos següents van ser clars a favor del jugador local. Enfront Pardo va aconseguir portar el partit al seu joc tou i pla sobre la taula que el jugador ripolletenc poques vegades va saber llegir tot i fer tres onzes molt anivellats que van caure del nostre costat.

I en Leandre va començar davant Bascu, el seu teòric base per ranking, i va disputar uns onzes molt intensos on va tenir que posar-se el chip de la paciència doncs li costa adaptar-se al toc de la pilota Nittaku en atac. Després d’anar per darrera per dos onzes a un molt igualats va fer un quart onze perfecte de contenció deixant a cero al seu rival tot i demanà temps la banqueta ripolletenca. I el cinquè va ser de una igualtat absoluta on el nostre jugador va saber llegir millors els atacs decisius del final de l’encontre. Amb el partit ja decidit al nostre favor va enfrontar-se al Pastrana. En el primer onze li va faltar consistència però a partit del segon el joc es va igualar totalment amb una alternança de punts constant, amb un llarg tercer onze resolt a favor del nostre jugador per 20-18 i molta sort del jugador local a l’hora de que la pilota toqués constantment a la xarxa en els seus atacs finals que van influir que el nostre company no acabés remuntant el partit.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Vicente Pardo – José Antonio Jiménez (0-3).Juan Manuel Pastrana – Antonio Caramés (3-0).

Francesc Bascu – Leandre Casamitjana (2-3).

Vicente Pardo – Antonio Caramés (0-3).Francesc Bascu – José Antonio Jiménez (1-3).Juan Manuel Pastrana – Leandre Casamitjana (3-1).

 

 

 

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

 

 

TT PRAT LISANT (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

 

Victor Pérez (0)

Antonio Caramés (0)

Jordi Royo (0)

 

 

 

Cap opció pels nostres interessos al tenir que presentar una alineació amb dos jugadors de l’equip de Tercera, contra el segon classificat compartit del grup i que te suficient nivell per optar a l’ascens de categoria.

Sols en Jordi va assolir un joc contra el seu base que es va confiar al veure la diferència de nivell entre els dos contendents.

Tot i que el nostre segon equip està guanyant, de moment, els partits bàsics per lluitar per mantenir la categoria, les coses pinten malament a nivell de utilització de jugadors de l’equip de Tercera, doncs al segon partit jugat ja es tenen que quedar a Segona A, cosa que ja a succeït amb l’Antonio i desprès d’aquest partit amb en Victor. La no gaire disponibilitat, per diferents motius, del teòric equip titular pot significar que properament altres jugadors hauran de jugar en una categoria que no els correspon. Els nostres jugadors juvenils que sí podrien jugar fins a cinc partits sense pujar de categoria tampoc tenen massa disposició a fer-ho. Amb tot això, en vuit jornades de lliga ja em utilitzat en aquest equip un total de quinze jugadors.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Luis Rabadán – Victor Pérez (3-0).Juan José Casoliva – Jordi Royo (3-0).

Rubén Delgado – Antonio Caramés (3-0).

Luis Rabadán – Jordi Royo (3-1).Rubén Delgado – Victor Pérez (3-0).Juan José Casoliva – Antonio Caramés (3-0).  La propera jornada jugarem al nostre local, enfront el Bellvitge Alheña, el dissabte 1 de Desembre a les 10:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

 

 

DESCANSA

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

 

 

Aquesta jornada ens a tocat descansar doncs es un grup de deu equips per una configuració normal de dotze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

 

 

CTT CASTELLGALI “A” (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

 

Carles Millera (1)

Xavier Villena (0)

Gabriel Romero (0)

 

 

Una derrota esperada vist com estan classificats, a més en Carles estava amb febre i va donar tot el que va poder. Va guanyar el seu primer partit, enfront Frincu, amb un resultat ajustat 3-2, i en el seu segon partit, davant Garrido, va perdre 3-1, llàstima de la febre i el malestar. En Gabriel, en el seu nivell de joc, va tenir una oportunitat de guanyar el primer partit, davant Barlean, sinó hagués perdut el segon joc portant un avantatge de 5-1 però es va relaxar i el contrari li va fer un parcial de 10-4 perdent el joc i en el tercer es va concentrar i encara que va perdre 12-10 va jugar millor. En el seu segon partit, enfront Frincu, va jugar millor, encara que perdent 3-0, en el primer onze li va posar difícil al seu rival 12-10, però desprès aquest va jugar més confiat. En Xavi es va esforçar molt amb els seus dos rivals, en Garrido i en Barlean, fent un joc més defensiu però no va poder amb ells perquè li atacaven sobretot per la seva part més feble, la zona esquerra i al fons de la taula. Poc a poc va agafant el toc dels pics i amb una mica de paciència i més entreno millorarà segur. Com ja em comentat la lliga de Tercera se’ls ha quedat petita doncs van afegint bons jugadors i això que el club es va fundar l’any passat.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carles Millera – Constantin Frincu (3-2).Xavier Villena – Josep Garrido (0-3).

Gabriel Romero – Paul Adrián Barlean (0-3).

Carles Millera – Josep Garrido (1-3).Gabriel Romero – Constantin Frincu (0-3).Xavier Villena – Paul Adrián Barlean (0-3).   La propera jornada tornem a descansar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte 1 de Desembre de 2018).

**************************************************************************

 

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – LLUÏSOS DE GRÀCIA “B”

(Dissabte 1 de Desembre a les 10:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – BELLVITGE ALHEÑA

(Dissabte 1 de Desembre a les 10:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – DESCANSA

 

 

===========================================================

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close