Avisos importants

Cròniques de la 6ª jornada , Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 6)

CN SABADELL (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

Josep Lluis Muñoz (1)

Andrés Foncubierta (0)

Rebeca Azuaga (0)

Partit que va significar el debut aquesta temporada de la nostre jugadora Rebeca Azuaga davant la manca de efectius del primer equip per disputar l’encontre.

La Rebeca, tot i el seu esforç, poques opcions va tingué enfront uns jugadors de gran nivell. Va intentar portar la iniciativa però la majoria dels punts queien del costat dels sabadellencs.

En Josep Lluis va partir un altre cop la falta d’adaptació a la pilota que fa servir el Club Natació com a equip local i que no li permet realitzar el seu joc d’atac. Tot i això va arribar a disputar els cinc onzes en els seus dos partits, guanyant el primer d’ells després de remuntar un 1-2 en onzes i estan també a punt de treure endavant el segon partit perdent només per avantatges al cinquè onze, dedicant-se només a fer joc defensiu.

I l’Andrés va entrar molt fred en el seu primer partit notant també la falta d’adaptació a la pilota i perdent folgadament, però en el segon, i davant un jugador que el doble en punts de ranking, va realitzar un bonic encontre amb punts de gran qualitat, cedint només al cinquè onze després de portar una avantatge de 2 onzes a 1.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Rebeca Azuaga – Sergi Casanovas  (0-3).

Josep Lluis Muñoz – José Ernesto Ferrer (3-2).

Andrés Foncubierta – Pere Bellsolà (0-3).

Rebeca Azuaga – José Ernesto Ferrer (0-3).

Andrés Foncubierta – Sergi Casanovas (2-3).

Josep Lluis Muñoz – Pere Bellsolà (2-3).

La propera jornada juguem a casa, enfront el CTT Ateneu 1882, el dissabte 18 de Novembre a les 10:00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 6)

UE SANT CUGAT (6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

José Antonio Jiménez (0)

Leandre Casamitjana (0)

Jordi Royo (0)

Derrota clara en quant a marcador, però que va ser molt més competida en quant a joc, enfront un jove equip santcugatenc amb present i futur, que entrena tots els fonaments esportius els cinc dies de la setmana, amés de comptar amb un entrenador a la banda que els hi rectifica sobre la marxa lo que tenen que fer a cada circumstància.

En José, en el seu primer partit, va intentar jugar amb la seva habitual lluita i joc incòmode però el seu rival només li va concedir el segon onze, guanyant-li els altres tres amb folgança al marcador desprès de uns punts molt llargs on el seu rival acabava rematant l’última bola fora de l’abast del nostre jugador. En el segon tot va ser mes o menys igual amb la diferencia que el marcador va ser molt mes ajustat arribant-se a les avantatges als tres onzes i amb el José per davant en diverses ocasions.

En Leandre es va trobar molt còmoda amb la nova pala (cedida pel Carles Millera) amb pics a la dreta i menys esponja als pics de revés i tot i escapar-se-li alguna bola clau va realitzar dos partits molt seriosos, guanyant un onze a cadascun i arribant en tres mes a las avantatges que van caure totes en contra seu.

I en Jordi es va trobar desbordat pel joc d’atac del seu contrincant en el primer partit, però en el segon va millorar força i aprofitant-se de cert relaxament del santcugatenc i de molts bons serveis per part seva es va posar amb 2 onzes a 1 a favor, però un toc d’atenció de l’entrenador local al descans del inici del quart onze va fer que el jove rival es tornés a posar les piles i acabés guanyant en cinc jocs.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

José Antonio Jiménez – Mario Paredes (1-3).

Jordi Royo – Joel Cuevas (0-3).

Leandre Casamitjana – Guillem Ros (1-3).

José Antonio Jiménez – Joel Cuevas (0-3).

Leandre Casamitjana – Mario Paredes (1-3).

Jordi Royo – Guillem Ros (2-3).

La propera jornada juguem a casa, enfront el CTT Ateneu 1882 “A”, el dissabte 18 de Novembre a les 10:00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 6)

EL NOSTRE EQUIP DESCANSAVA EN AQUESTA JORNADA

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte 18 de Novembre de 2017).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT ATENEU 1882

(Dissabte 18 de Novembre a les 10:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 7)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT ATENEU 1882 “A”

(Dissabte 18 de Novembre a les 10:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 7)

CTT CASTELLGALÍ – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dissabte 18 de Novembre a les 18:00 hores)

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

FALCONS SBD – BOSSES VILA (3)

Carlos Lalinde (0)

Carlos Augusto Ferrera (2 1/2)

Andrés Foncubierta (1 1/2)

Importantíssima segona victòria consecutiva pel nostre primer equip de veterans en un disputat partit i sense poder comptar un altre cop amb un dels nostres jugadors franquícia, en Joaquim Arissó, per motius laborals.

En Ferrera va començar el partit enfront el millor jugador sabadellenc, i ex company nostre, Domènec Creus i tot i fer uns ajustats onzes i del joc “diferent” del seu rival sempre va portar la iniciativa no deixant-li fer cap set. En el seu segon partit individual i enfront un altre ex company nostre, l’Enric Peiris, va tornar a estar molt centrat i no li va donar cap opció en els tres onzes.

L’Andrés va començar el seus individuals enfront en Peiris i tampoc el va deixar fer el seu joc imposant-se amb el seu atac i anant de menys a més al llarg del tres onzes. En el segon individual que va jugar tingué dificultats quan no podia imposar el seu atac prop de la taula i el rival el feia anar cap enrere, i després de cinc onzes va cedir el punt, que ens portava als dobles de desempat.

En Lalinde va seguir provant en el seu primer partit el joc amb pics d’atac a la dreta però de nou no es va sentir res còmode tot i perdre molt ajustadament enfront el segon jugador del Falcons. Per jugar amb el base sabadellenc va tornar a la seva goma llisa habitual de dreta i va tindre molt millor feeling encara que també es va trobar amb la derrota després d’uns disputats onzes perduts per avantatges.

El partit de dobles ens va deparar uns onzes molt diferenciats depenent del servidor i del restador del servei. Tres van ser molt igualtats, imposant-se els jugadors del Falcons en dos d’ells i els altres dos van ser de una gran superioritat de l’Andrés i en Ferrera, incloent el cinquè i definitiu que ens va donar la victòria final del partit.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carlos Ferrera – Domènec Creus  (3-0).

Andrés Foncubierta – Enric Peiris (3-0).

Carlos Lalinde – Juan Carlos Ballester (1-3)

Carlos Ferrera – Enric Peiris (3-0).

Carlos Lalinde – Domènec Creus (1-3).

Andrés Foncubierta – Juan Carlos Ballester (2-3).

Ferrera/Foncubierta – Creus/Ballester (3-2).

El proper partit serà a Calella, enfront el Suris Calella, el dimarts 21 de Novembre a les 20:30 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

CC SANT ANDREU (5)

Sergi Otero (0)

Josep María Álvarez (0)

Joan Botella (1)

Mal partit general dels quirzetencs, superats en concentració i joc de forma clara per tots els jugadors rivals, i en que només ha lluït Joan Botella, sobretot en l’últim enfrontament individual que ha permès veure el seu joc brillant i ràpid que destrossa al rival amb un ritme frenètic. La resta del partit, per a oblidar i passar pàgina.

En Sergi, que debutava aquesta temporada en la categoria, ha entrat massa fred i distret enfront Guinovart. Tot i això ha pogut aguantar el marcador igualat en els dos primers jocs i arribar a mitjans del tercer amb serioses opcions, però una distracció provocada per una bola que ha entrat per darrera des de la taula del costat quan anava a picar, i en que els jugadors del Sant Andreu no han admès la reclamació del quirzetenc perquè es repetís el punt, ha fet que Otero marxés mentalment del partit perdent de forma clara i ràpida tots els punts que quedaven del tercer joc, i s’ha vist també superat en el quart i definitiu.

En Josep Maria, que tampoc ha tingut el seu millor dia, ha caigut de forma clara en tres onzes amb Llácer, un jugador que, sense fer coses extraordinàries, treu molt partit del seu servei i uns “topspins” molt rascats i liftats. El nostre jugador no ha trobat en cap moment el seu lloc a la taula i ha errat un rere altre els seus habituals cops guanyadors.

En Joan ha lluitat de valent en el seu enfrontament amb García, però tot i la igualtat en tots els jocs, ha marxat amb la decepció d’un 0-3 gens merescut.

En Josep María s’ha vist sorprès en l’inici del primer joc enfront Guinovart però que a mida que avançava ha anat agafant confiança que li ha permès remuntar el marcador i anotar el primer onze. En el segon ha començat dominant però ha acabat perdent l’avantatge i amb uns cops de sort del rival, ha acabat perdent. El tercer i quart onzes també han anat repartits. I en el cinquè Guinovart ha sumat els últims punts de forma consecutiva per apuntar-se el punt per 2-3 i deixar el partit sentenciat amb 0-4.

Otero ha tornat a taula enfront García, però el seu cap s’havia quedat encara a la banqueta, i no ha tingut mai opció de guanyar en un partit que ha jugat a estrebades.

I per últim l’alegria d’en Joan, en un partit amb Llácer que no ha tingut color … domini de principi a final del quirzetenc que ha dut a la desesperació el rival que a dures penes podia restar algun dels atacs continus i rapidíssims del millor Joan que hem pogut gaudir aquesta temporada

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Antonio Guinovart – Sergi Otero (3-1).

Juan Llácer – Josep María Álvarez (3-0).

Jorge García – Joan Botella (3-0).

Antonio Guinovart – Josep María Álvarez  (3-2).

Jorge García – Sergi Otero (3-0).

Juan Llácer – Joan Botella (0-3).

 

El proper partit serà a Barcelona, enfront al CC Sants, el dimarts 21 de Novembre a les 20:00 hores.

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 6)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

CTT VILAFRANCA (2)

 

 

José Antonio Jiménez (2)

Leandre Casamitjana (1)

Carles Millera (1)

 

 

Treballada victòria del nostre tercer equip de veterans i amb la que acaba la primera volta de la lliga regular doncs a l’última jornada descansem. Siguin els que siguin els resultats d’aquesta última jornada acabarem en el segon lloc del grup amb 4 victòries i 2 derrotes.

En José va realitzar dos partits d’una gran qualitat enduent-se els dos punts enfront els dos millors jugadors vilafranquins. En el primer va sorprendre d’inici al seu rival amb el seu joc incòmode i tot i que va cedir el segon onze va endur-sen els dos últims per avantatges jugant molt bé sobre les fortes tallades del contrincant. I en el segon va portar de corcoll al rival no deixant que en cap moment es sentits mentalment amb opcions de esgarrapar cap onze.

En Carles va tindre a les seves mans el primer punt del partit doncs es va posar amb 2 onzes a 0 a favor realitzant molt bon joc sobre la taula i no deixant pensar al rival. Ho va seguint fent al tercer i al quart però els va perdre per avantatges i en el cinquè va començar per darrera els primers punts i no va aconseguir remuntar l’encontre. En el seu segon partit, enfront el tercer jugador vilafranquí, va començar insegur davant el joc tou del seu rival, però va entrar poc a poc en el partit i es va imposar després de perdre el primer onze.

I en Leandre va guanyar el seu primer partit anant de menys a més per adaptar-se al joc tou del rival que feia que tingués que retindré mes el toc dels pics tant de dreta com de revés. En l’últim punt, ja amb el partit decidit a favor, va intentar prendre la iniciativa davant les fortes tallades del base rival i va cometre alguna errada que el va portar a perdre l’encontre en tres disputats onzes.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Olegario Basilio Alcalá – Carles Millera  (3-2).

David Aparicio – José Antonio Jiménez (1-3).

Xavier Biargé – Leandre Casamitjana (0-3).

Olegario Basilio Alcalá – José Antonio Jiménez (0-3).

Xavier Biargé – Carles Millera (1-3).

David Aparicio – Leandre Casamitjana (3-0).

La propera jornada, i última de la primera volta, descansem doncs el nostre grup es de set equips.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts 21 de Novembre de 2017).

**************************************************************************

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

 

SURIS CALELLA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 21 de Novembre –  20:30 hores)

 

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

CC SANTS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 21 de Novembre –  20:00 hores)

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 7)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Descansem aquesta jornada)

 

 

 

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close