Avisos importants

Cròniques de la 5ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

ATT PREMIÀ DE MAR (4)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Andrés Foncubierta (0)

Josep María Álvarez (0)

Partit entre dos equips molt igualats en el nivell dels seus jugadors i que es va decidir per accions puntuals en els moments decisius dels encontres, sobre tot en els punts del seu teòric tercer jugador Joan María Vilaró que va estar molt encertat tot el matí.

De nou en Carlos va aconseguir guanyar els deus dos punts amb una gran concentració i efectivitat fruit de la seva inigualable competitivitat, perdent només un set davant el base premienç.

L’Andrés va ser el primer de topar-se amb la efectivitat d’en Vilaró i tot i fer-li un partit molt igualat no va poder endur-se cap set. I en el seu segon encontre va perdre ajustadament els dos primers sets per refer-se i guanyar el tercer, però al quart li va mancar un pel de sort per seguir amb la remuntada.

I en Josep María va patir en el primer partit el complicat joc de pics a ambdós cares del base rival, però tot i això li va guanyar un set i va competir molt bé a la resta. I enfront Vilaró va arribar al cinquè set on el jugador del Maresme va tindre més temple al final.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Álvarez – Lluis Carles Ballesta  (1-3).

Andrés Foncubierta – Joan María Vilaró (0-3).

Carlos Augusto Ferrera – David García (3-0).

Josep María Álvarez – Joan María Vilaró (2-3).

Carlos Augusto Ferrera – Lluis Carles Ballesta (3-1).

Andrés Foncubierta – David García (1-3).

La propera jornada juguem a Sabadell enfront el CN Sabadell, el diumenge 12 de Novembre a les 11:00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

CTT RIPOLLET (4)

Sergi Otero (2)

Leandre Casamitjana (0)

Jordi Royo (0)

Partit que amb una mica més de sort podria haver caigut en mans quirzetenques dons no hi ha gran diferencia de nivell entre els equips que van presentar els dos clubs, només, potser, un pel més de experiència a la categoria.

En Sergi va complir amb la seva missió de base imposant-se amb autoritat en el seu primer punt, mentre que en el segon i amb avantatge de 1-0 i 8-6 el seu rival va tindre una estrebada muscular degut a un contrapeu forçat pel nostre company i es va tindre que retirar per evitar mals pitjors.

En Jordi segueix a la seva tasca de adaptar-se a la categoria i va lluitar en els seus dos  enfrontaments davant jugadors mes bregats que ell. Es el seu segon any en competició i encara li manca certa experiència en moments decisius dels partits.

I en Leandre va tindre uns partits molt igualats on no va saber ell finalitzar els punts claus. En el primer encontre va perdre per avantatges tots els tres sets, tenint a la seva ma algun d’ells, però definicions mal acabades i manca de sort que sí va tindre el seu rival van portar a aquest resultat. En el seu segon partit va començar guanyant el primer set i es va posar 8-2 a favor en el segon, moment en que va esperar l’errada del contrari en lloc d’activar el partit, i un servei fallat i dos cántos van donar vida al jugador de Ripollet mentre que en Leandre es va retreure i va perdre per avantatges, lo mateix que li va passar al tercer i quart set amb un rival amb mes moral i sort i un company sense rematar els punts decisius.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Antonio Claver – Jordi Royo (3-1).

Juan Manuel Pastrana – Sergi Otero (0-3).

Javier González – Leandre Casamitjana (3-0).

Antonio Claver – Sergi Otero (0-3).

Javier González – Jordi Royo (3-0).

Juan Manuel Pastrana – Leandre Casamitjana (3-1).

La propera jornada juguem a Sant Cugat enfront el UE Sant Cugat, el diumenge 12 de Novembre a les 11:00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 5)

 

 

CTT AMICS TERRASSA “A” (3)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

Carles Millera (2 1/2)

Jordi Saló (1 1/2)

Gabriel Romero (0)

 

 

 

Partit enfront un jove equip terrassenc que, no obstant, té actualment mes entrenament i competició que el presentat per nosaltres i que es va decidir al cinquè set dels dobles de desempat.

En Carles, que degut als seus problemes físics només pot jugar i entrenar de tant en tant, va tirà de veterania i de la seva bona utilització dels pics per les dos cares per doblegar als seus dos contrincants amb molta solvència tot i perdre amb el base rival el primer set.

En Jordi, en el seu segon partit en les tres últimes temporades, va començar fred davant el base del equip dels Amics i quan va agafar el to ja era massa tard per aconseguir la victòria. Però en el seu segon punt, decisiu per arribar al partit de dobles, no va donar opcions al seu rival des de el principi.

I en Gabriel, que ha començat a jugar aquesta temporada i tot just porta un parell de partits de competició, va agafant maneres i fins i tot va guanyar un set en el seu segon punt i va arribar a les avantatges en dos dels altres sets, on va quedar palès que la pressió de la competició encara li pesa molt.

El partit de dobles va ser de una gran igualtat i emoció, anant el Sant Quirze per darrera per 1-0 i 2-1 i perdent el cinquè set per 1-7, quan els nostres jugadors van tirà de experiència jugant amb la ansietat dels seus joves rivals i acabant guanyant-los per 11-9.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carles Millera – Lluis Crispi (3-0).

Jordi Saló – Gerard Jensen (1-3).

Gabriel Romero – Enric Badia (0-3).

Carles Millera – Gerard Jensen (3-1).

Gabriel Romero – Lluis Crispi (1-3).

Jordi Saló – Enric Badia (3-0).

Carles Millera/Jordi Saló – Lluis Crispi/Gerard Jensen (3-2).

 

La propera jornada el nostre equip descansa.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Diumenge 12 de Novembre de 2017).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 6)

 

CN SABADELL – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 12 de Novembre a les 11:00 hores)

 

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 6)

 

UE SANT CUGAT – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 12 de Novembre a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 6)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Descansa)

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

CC SANT ANDREU (3)

Carlos Lalinde (0)

Carlos Augusto Ferrera (1 1/2)

Joaquim Arissó (2 1/2)

Primera victòria de la temporada pel nostre primer equip de veterans en el primer partit en que a pogut jugar en Joaquim Arissó, el que a donat un plus de moral a tot l’equip.

Començant pel Joaquim, em de dir que no sols no havia jugat sinó que tampoc havia pogut entrenar degut a temes de viatges laborals. No obstant això a estat esplèndid a tots els seus partits i en el que fa als individuals ha portat en tot moment la iniciativa utilitzant amb astúcia el seu revés enfront el seu primer rival i no donant cap opció al tercer jugador barceloní en el segon.

En Ferrera tampoc ha donat treva al tercer jugador rival en el primer partit, mentre que enfront el base del Sant Andreu, un veterà al que no li fan mal el joc de pics, ha estat sempre dins del encontre i inclòs l’ha tingut al seu abast, però finalment ha acabat perdent per avantatges al cinquè onze.

I en Lalinde, que s’ha posat pics d’atac a la dreta i es te que anar adaptant, tampoc va tindre opcions davant el base barceloní i amb el segon jugador rival es va posar amb avantatge de 2 onzes a 1 per acabar perdent els dos últims molt ajustadament.

En el partit decisiu de dobles tant l’Arissó com en Ferrera van recuperar el seu bon feeling de la passada temporada i es van imposar amb solvència perden només un onze.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carlos Ferrera – Albert Burló (3-0).

Carlos Lalinde – Felipe Martínez (0-3).

Joaquim Arissó – Xavier Grifoll (3-1)

Carlos Ferrera – Felipe Martínez (2-3).

Joaquim Arissó – Albert Burló (3-0).

Carlos Lalinde – Xavier Grifoll (2-3).

Ferrera/Arissó – Martínez/Grifoll (3-1).

El proper partit serà a casa, enfront el Falcons SBD – Bosses Vila, el dijous 16 de Novembre a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

LLUÏSOS DE GRÀCIA (1)

Andrés Foncubierta (2)

Josep María Álvarez (2)

Joan Botella (1)

Amplia i merescuda victòria del nostre segon equip de veterans que inclòs ho hagués pogut ser més, enfront un difícil i experimentat equip gracienc.

L’Andrés va tenir, per segona jornada consecutiva, un alt grau d’efectivitat en el seu joc d’atac i va guanyar amb autoritat els seus dos punts per 3-0, només concedint que un rival l’arribés a les avantatges en un dels onzes.

En el Josep María li va costar més fer-se amb els seus dos partits al tindre uns començaments una mica dubtosos, però quan va estabilitzar el seu joc va mostrar-se superior als seus rivals amb la seva efectiva picada de revés.

I en Joan va estar a punt de sorprendre al base barceloní només cedint en el cinquè onze i realitzant un partit molt complert, però enfront el tercer jugador gracienc va aconseguir el seu primer punt de la temporada a veterans en un disputadíssim partit que es va decidir a favor del nostre company per avantatges en el cinquè joc.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Josep María Álvarez – Guido Krawczyk (3-1).

Joan Botella – Joan Miquel Guillen (2-3).

Andrés Foncubierta – Faustí Estruch (3-0).

Josep María Álvarez – Joan Miquel Guillen  (3-2).

Andrés Foncubierta – Guido Krawczyk (3-0).

Joan Botella – Faustí Estruch (3-2).

El proper partit serà a casa, enfront al CC Sant Andreu, el dijous 16 de Novembre a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 5)

EL CERCLE TT GRÀCIA (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Antonio Caramés (1)

Leandre Casamitjana (1)

Sergi Otero (2)

Amb la victòria del nostre tercer equip de veterans al sempre complicat local de El Cercle es va aconseguir el ple de triomfs en aquesta cinquena jornada de lliga.

L’Antonio va començar molt fred el seu primer partit i entre això, els bots irregulars de la pilota degut a la taula i el joc força atípic del seu rival només va tindre opcions al primer onze per caure clarament als dos següents. En el seu segon punt l’inici no va ser gaire diferent però el nostre company va tirar d’astúcia i va capgirar el marcador al seu favor.

En Leandre va tingué un primer onze de proves al seu primer partit per adaptar-se al que més mal li podia fer al seu rival i el va guanyar amb claredat als altres tres onzes, i contra el base gracienc, amb el partit ja decidit a favor, va poder endur-se el punt en uns tres primers jocs molt anivellats, però de nou un seguit de xarxes i cántos en els moments decisius ho van impedir i en el quart onze es va trobar enrere des de el començament i no va poder remuntar.

I en Sergi de nou va exercí de base aconseguint els dos punts que va disputar. En el seu primer partit, enfront el base barceloní, va tingué que arribar al cinquè onze doncs va perdre el primer ajustadament i després de queixar-se al àrbitre dels serveis sense aixecar la pilota del seu rival. Va guanyar amb sereno els dos següents però en el quart va malbaratà una considerable avantatge perdent-lo, cosa que no li va passar al cinquè on va estar més consistent des de l’inici fins el final. En el seu segon partit només va tindre un petit lapsus en el tercer onze amb el joc complicat del seu rival però va treure amb solvència la resta.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Tomás – Antonio Caramés (3-0).

Manuel E. Palacios – Sergi Otero (2-3).

Albert Colet – Leandre Casamitjana (1-3).

Josep Tomás – Sergi Otero (1-3).

Albert Colet – Antonio Caramés (1-3).

Manuel E. Palacios – Leandre Casamitjana (3-1).

El proper partit serà a casa, enfront al CTT Vilafranca, el dijous 16 de Novembre a les 20:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dia 16 de Novembre de 2017).

**************************************************************************

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – FALCONS SBD – BOSSES VILA

(Dijous 16 de Novembre –  20:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CC SANT ANDREU

(Dijous 16 de Novembre –  20:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT VILAFRANCA

(Dijous 16 de Novembre –  20:00 hores)

 

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close