Avisos importants

Cròniques de la 4ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze ,equips sèniors i veterans

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

____________________________________

LLUÏSOS D’HORTA TT (6)

Josep María Álvarez (0)

Sergi Otero (0)

José Luis Muñoz (0)

 

Partit molt mal jugat pel nostre primer equip, amb una clara superioritat dels joves jugadors barcelonins.

En Sergi no s’ha trobat còmode en cap moment. Enfront Pérez no ha entès com contrarestar els pics piranya de revés del seu rival i no ha tingut opcions de victòria a cap onze. Davant Martínez ha tingut a les seves mans el primer onze, però al no aconseguir-ho, i amb el partit ja decidit clarament a favor dels visitants, s’ha vingut a baix completament.

En Josep María a començat fent uns onzes molt competits davant Gómez, jugador amb un atac molt segur, però a acabat perdent els tres. I enfront Pérez, amb cops plans, ha aconseguit posar-se amb avantatge de 2 onzes a 0, però desprès el seu rival ha remuntat amb l’ajuda d’alguns “xurros” en els moments determinants dels següents onzes enduent-se el partit.

I en José Luis s’ha vist completament desbordat pel atac de Martínez en el primer partit, mentre que en el segon, davant Gómez, ha estat tot molt igualat arribant-se al cinquè onze on el jugador visitant a estat més encertat guanyant el punt.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Álvarez – Mauro Gómez (0-3).Sergi Otero – Xavier Pérez (0-3).

José Luis Muñoz – Sergi Martínez (0-3).

Josep María Álvarez – Xavier Pérez (2-3).José Luis Muñoz – Mauro Gómez (2-3).Sergi Otero – Sergi Martínez  (0-3).  La propera jornada juguem Barcelona, enfront el Foment Martinenc, el diumenge 28 d’Octubre a les 11:00 hores.

 

 CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (3)

____________________________________

 

CTT ATENEU 1882 (4)

 

José Antonio Jiménez (2)

Antonio Caramés (1)

Víctor Pérez (0)

Jiménez/Caramés (0)

 

 

Mínima derrota en un partit on cap dels dos equips va poder presentar la seva millor alineació i que es va resoldre al partit de dobles desprès del encert de tapar al nostre base per evitar l’enfrontament amb el seu.

En José Antonio va patir en el seu primer partit enfront la tercera jugadora visitant, doncs aquesta va saber aguantar-li molt be els canvis de textura de gomes, però finalment el nostre company va imposar al cinquè onze la seva major experiència. Davant el segon jugador rival va estar més còmode i va portar la iniciativa en tot moment.

L’Antonio, en el seu primer partit de la temporada, no va poder parar el bon joc d’atac del base visitant cedint amb claredat els tres onzes. No obstant, en el seu segon punt va imposar el seu joc tou, col·locat i picada plana al que no va saber respondre la jugadora visitant.

I en Víctor va complir amb la seva missió de cremar els punts dels dos millors jugadors rivals, i en tot moment va donar la cara amb la seva lluita habitual.

En el partit de dobles els nostres jugadors, José i Antonio, van intentar imposar un joc lent i curt, cosa que van aconseguir els dos primers onzes, però poc a poc la parella visitant van entrar mes pilotes d’atac i es va endur el punt i el partit.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Francisco José Morán – Antonio Caramés (3-0).Pablo Pérez – Víctor Pérez (3-0).

Eva Martínez – José Antonio Jiménez (2-3).

Francisco José Morán – Víctor Pérez (3-0).Eva Martínez – Antonio Caramés (0-3).Pablo Pérez – José Antonio Jiménez (0-3).Morán/Pérez – Jiménez/Caramés (3-1).

 

La propera jornada juguem a Montcada i Reixac, enfront el CTT La Unió, el dissabte 27 d’Octubre a les 18:00 hores.

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

____________________________________

 

CTT BARCELONA “B” (5)

 

Carles Millera (1)

Gabriel Romero (0)

Xavier Villena (0)

 

 

Partit amb molts dubtes davant un rival que és nou com a club i no sabíem quins jugadors vindrien i que segons les llicències semblaven ser joves, com així va ser. Van venir 3 jugadors joves però amb molt nivell d’escola. Xavier / Sebastián 1-3 primer partit de la temporada en aquesta categoria i agafant poc a poc la nova pala i posició a la taula donant batalla en tots els jocs escapant el 3e joc per 11-13 i descentrat en el 4 perdent 3-11. Gabriel / Roger 1-3 ben jugat i centrat en tot moment guanyant el 3e joc per 11-8 i el 4t perdent 8-11 però van demanar temps mort per haver de assegurar-se el joc perquè ho veien perdut, una llàstima i això que jugava contra el base. Carles / Marcel res a dir de Carles va fer el seu joc defensiu fent dubtar al contrari de com havia de jugar el primer punt no s’havia d’haver-se escapat 11-13 en contra i es va acabar lluitant al màxim però es va perdre 2- 3. Amb el marcador en contra 0-3 Xavier / Roger amb molta pressió per no perdre el punt va estar molt descentrat va acabar perdent 0-3. Carles / Sebastián va guanyar Carles un clar 3-0 aquesta vegada no se li va escapar el partit molt bé per Carles. Gabriel Marcel últim partit i sense res en joc més que l’honra lluitant al màxim encara que va perdre per 0-3 va estar molt igualat ja que el rival encara que el van alinear com el més feble va ser tot el contrari era el millor dels tres rivals. Es va perdre davant un gran equip que és molt fort i no trigaran a pujar aviat a categories superiors, hi ha que felicitar-les  perquè és difícil trobar nens que vulguin aprendre primer i competir després, Felicitats a ells i el seu entrenador i amic Ramon Clivillé.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Xavier Villena – Sebastian Vasco (1-3).Gabriel Romero – Roger Rico  (1-3).

Carles Millera – Marcel Gil  (2-3).

Xavier Villena – Roger Rico (0-3).Carles Millera – Sebastian Vasco (3-0).Gabriel Romero – Marcel Gil (0-3).

 

La propera jornada juguem a Montcada i Reixac, enfront el CTT La Unió, el dissabte 27 d’Octubre a les 18:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 27/28 d’Octubre de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

 

FOMENT MARTINENC – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Diumenge 28 d’Octubre a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

 

CTT LA UNIÓ – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Dissabte 27 d’Octubre a les 18:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

 

CTT LA UNIÓ – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Dissabte 27 d’Octubre a les 18:00 hores)

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

EL CERCLE TT GRÀCIA (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Carlos Lalinde (1)

Sergi Otero (0)

Gabriel Romero (0)

Duel entre els cuers de la categoria, el nostre equip comptava amb la sensible baixa de l’Andrés Foncubierta, el qual va haver de ser suplert per Gabriel Romero, jugador de categories inferiors.

En Gabriel, tot i donar la cara, va perdre les seves partides clarament amb Isidre Comelles i Santiago Casanova, per un clar 3-0, aquests dos jugadors són molt superiors de moment.

Sergi Otero, va perdre amb Sergi Casanova, per 1-3, jugant molt bé el primer onze, per després ires descentrant, també per mèrits del seu rival, al qual Sergi havia guanyat en el seu últim enfrontament en el Campionat de Catalunya de Veterans. El seu següent partit el va perdre per 3-0 contra Josep Planas, jugador molt ràpid i  atacant, Sergi no es va  acostumar a la goma que portava el seu contrincant el reves, el qual li podia restar bastant tranquil·lament els bons serveis de Sergi.

Carlos va derrotar en el seu primer enfrontament a Josep Planas, per un ajustat 3-2, jugant un bon partit, defensant i atacant amb una gran concentració.

Res a veure amb el seu següent partit contra Isidre Comelles, que tot i guanyar el primer onze, va perdre per 3-1, mai va saber adaptar-se al joc amb pics del seu contrincant.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Gabriel Romero – Isidre Comellas (0-3).Sergi Otero – Santiago Casanova (1-3).Carlos Lalinde – Josep Planas (3-2)Gabriel Romero – Santiago Casanova (0-3).Carlos Lalinde – Isidre Comellas (1-3).Sergi Otero – Josep Planas (0-3).   El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el ATT Premià de Mar, el dijous 8 de Novembre a les 20:00 hores.

 CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

FALCONS DE SABADELL AE (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

José Luis Muñoz (2)

Leandre Casamitjana (1)

Joan Botella (1)

Important victòria enfront l’altre cuer del grup que dona una mica d’aire al nostre segon equip. La mancança dels nostres dos millors jugadors de l’equip es va suplir amb una seriosa actuació dels seus substituts pujats del tercer equip.

En José Luis va començar enfront el tercer jugador sabadellenc, Santafé, i tot i patir una mica el primer onze, va resoldre els altres dos amb solvència. En el seu segon partit davant el segon jugador local, Borrell, va està enrere per 2 onzes a 1, i va ser llavors quan va tenir que treure tota la veterania que dur damunt per guanyar per avantatges els dos onzes decisius.

En Joan va començar enfront Borrell i també va ser un partit força disputat, amb moltes jugades de qualitat per part dels dos contrincants i que va caure a favor del nostre company per avantatges al cinquè onze. Davant el base, Carol, va estar un pel fred al primer onze, per donar una lliçó de remats al segon, però la consistència del sabadellenc va fer que poc a poc minves-in les forçes del nostre company per acabar perdent en quatre onzes.

I en Leandre va començar davant Carol. Va fer un primer onze de categoria, però el saber estar a la taula, col·locant les boles a les cantonades, per part del base local va acabar amb la resistència del nostre jugador. En el partit decisiu per no haver d’arribar als dobles, enfront Santafé, va saber sobreposar-se a la derrota per avantatges al primer onze i a sis desavantatges al tercer, per acabar guanyant amb solvència al quart.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Carles Borrell – Joan Botella (2-3).

Ramón Santafé – José Luis Muñoz (0-3).

Santiago Carol – Leandre Casamitjana (3-1).

Carles Borrell – José Luis Muñoz (2-3).

Santiago Carol – Joan Botella (3-1).

Ramón Santafé – Leandre Casamitjana (1-3).

 

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el CTT Dels Horts 2000, el dijous 8 de Novembre a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

TT PARETS (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Carles Millera (2)

Jordi Royo (0)

Xavier Villena (0)

Llàstima de derrota en un partit que ben bé hagués pogut anar al desempat de dobles. Nosaltres vàrem presentar un equip on tots tres companys jugaven el seu primer partit de la temporada a veterans.

En Carles, en la seva bona línia de sempre, va imposar el seu joc de pics a sobra de la taula en dos partits de gran tensió i molta igualtat. Enfront Ibáñez va guanyar els dos primers onzes, però el rival li va anar agafant el joc per tenir que arribar al cinquè, on en Carles va saber mantenir més el temple guanyant per la mínima. Davant Gil es va basar molt en el seu servei per definir en quatres onzes un partit molt anivellat.

En Jordi va tenir una derrota per avantatges al segon onze del seu primer partit enfront Fuentes que va ser molt decisiu pel desenvolupament de la resta de la partida, perdent-la en quatre onzes. Davant Ibáñez es va trobar contra un mur que li tornava tots els seus atacs amb contraatacs de molt efecte i poc va poder fer.

I en Xavi va anar massa a remolc del joc dels seus rivals no podent en cap moment imposar el seu nou joc de pics a ambdós cares. Tant Gil com Fuertes son dos jugadors molt bregats a aquesta categoria i a més jugaven a casa seva.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Xavier Villena – Antonio Gil (0-3).

Jordi Royo – Sergi Fuentes (1-3).

Carles Millera – Jordi Ibáñez (3-2).

Xavier Villena – Sergi Fuentes (0-3).

Carles Millera – Antonio Gil (3-1).

Jordi Royo – Jordi Ibáñez (0-3).

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el ATT Premià de Mar, el dijous 8 de Novembre a les 20:00 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous 8 de Novembre de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – ATT PREMIÀ DE MAR

(Dijous 8 de Novembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT DELS HORTS 2000

(Dijous 8 de Novembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – ATT PREMIÀ DE MAR

(Dijous 8 de Novembre –  20:00 hores)

 

 

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close