Avisos importants

Cròniques de la 3ª jornada de play-off de la 3ª fase ,Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 3 – Play-Off Ascens a 2ªA – Jornada 3)

CTT DELS HORTS 2000 (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Carlos Lalinde (1)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Sergi Otero (0)

Ferrera/Lalinde (1)

 

Fabulosa i un tant inesperada victòria a Sant Vicens del Horts que ens permet recuperar la categoria de 2ªA. Molt bon partit dels nostres, amb una alineació on vam aconseguir que no es  trobessin els dos bases, lo que ens donava mes possibilitats en els altres enfrontaments.

En Ferrera va complir amb la seva tasca guanyant al segon i al tercer jugadors rivals. Enfront Pàmies, un jugador també mixta com ell, va anar entrant en el partit poc a poc, i desprès de perdre el primer onze ajustadament, va afinar el seu joc sobre la taula finalitzant amb bons atacs de dreta i enduent-se els tres següents onzes. Davant Guzmán, també un jugador amb pics al revés, va tenir els dos primers onzes de tanteig, perdent el segon, però desprès ja va tornar a imposar la seva força guanyant amb mes claredat els dos últims.

En Lalinde va començar enfront Barcojo, base santvicentí amb un joc d’atac demolidor i molt acostumat a entrenar contra pics. Tot i el seu esforç i tenir les seves opcions al segon onze, perdut per avantatges, no va poder fer res mes. Davant Pàmies, i en un partit decisiu per arribar als dobles, va afinar molt el seu joc sobre la taula i amb la seva seguretat va anar minvat la moral del contrincant acabant el tercer onze amb una pallissa.

I al Sergi li va tocar ballar amb els dos millors jugadors rivals. Va començar davant Guzmán una mica fred i tot i que va anar agafant el toc del complicat jugador santvicentí només li va servir per guanyar el tercer onze i portar anivellats el segon i el quart. Enfront Barcojo va ser molt inferior al primer onze però desprès es va anar entonant i imposant el seu joc d’atac abans que el rival i anant a les avantatges als dos següents però sense la sort de cara.

I en els dobles decisius vam optar per la parella dels dos Carlos. Va ser un partit espectacular per ambdós costats, possiblement el millor partit de la temporada del nostre binomi, i que va acabar amb la victòria justa pels nostres colors.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Josep María Guzmán (1-3).Carlos Lalinde – Antonio Barcojo (0-3).Carlos Augusto Ferrera – Guillem Pàmies (3-1).Sergi Otero – Antonio Barcojo (0-3).Carlos Augusto Ferrera – Josep María Guzmán  (3-1).Carlos Lalinde – Guillem Pàmies  (3-0).Ferrera/Lalinde – Barcojo/Guzmán (3-1). La quarta i última eliminatòria d’aquest play-off, que serà la gran final entre els dos equips ja ascendits, la jugarem a casa, enfront el CTT Pep Palés, el dijous 31 de Maig a les 20:00 hores.

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 3 – Play-Off Ascens a 2ªA – Jornada 3)

 

 

CC SANT ANDREU (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

 

Josep María Álvarez (2)

Andrés Foncubierta (0)

Xavier Villena (0)

 

 

Derrota sense transcendència i on va pujar a jugar, debutant a aquesta categoria, en Xavi Villena degut a la baixa d’en Joan Botella.

En Josep María va fer els dos punts del nostre equip, i com es habitual en ell apurant els cinc onzes. Davant Rovelló sempre va portar avantatges en onzes, 1-0 – 2-1, guanyant amb mes claredat els onzes a favor que els onzes en contra. Però en el cinquè va agafar avantatge des de el primer moment i no va deixar reaccionar al seu rival. Enfront García va succeir el mateix i de nou el nostre company va donar lo millor de si en el cinquè onze, enduent-se’l amb una mica de menys claredat però amb total justícia i seguretat.

L’Andrés no va estar gaire fi en aquest encontre no poden puntuar per fer que el partit arribés com a mínim al partit de dobles. Enfront García en cap moment es va trobar còmoda i no va poder desenvolupar el seu estil i nivell de joc, guanyant només el primer onze. Davant el base barceloní, en Guinovart, va estar molt més entonat i va anar per davant amb onces, 1-0 i 2-1, però en el moment de la veritat va estar molt mes segur i amb sort el seu rival enduent-se el partit en cinc onzes.

I en Xavi va jugar amb serietat i adaptant-se a la pala de pics. Va mirar de disfrutar de jugar a aquesta categoria enfront jugadors experts en ella i sense les seves dificultats físiques.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Antonio Guinovart – Xavier Villena (3-0).Jorge García – Andrés Foncubierta (3-1).Antonio Rovelló – Josep María Álvarez (2-3).Antonio Guinovart – Andrés Foncubierta (3-2).Antonio Rovelló – Xavier Villena (3-0).Jorge García – Josep María Álvarez  (2-3).

 

 

La quarta i última eliminatòria d’aquest play-off la jugarem a casa, enfront el CTT Ateneu 1882 “B”, el dijous 31 de Maig a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 3 – Play-Off Classificatori – Jornada 3)

 

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

 

Jordi Royo (0)

Carles Millera (1)

Gabriel Romero (0)

 

Dura derrota que no ens permet jugar la final d’aquest play-off classificatori. La indisponiblitat d’alguns dels jugadors mes bregats de l’equip ha influït, però l’experiència que han adquirit aquest any jugadors com en Jordi i en Gabi farà que la propera temporada siguem més competitius jugui qui jugui.

En Carles va patir que no vam encertà amb l’alineació. En el primer partit, davant Lladó, va aconseguir imposar el seu joc de pics i tot i perdre un onze i ser ajustats els altres tres sempre va anar per davant. I enfront el base gracienc, en Mestres, partit que volíem evitar, també va estar molt competitiu el nostre company, estant a punt de endur-sen el partit dons els quatre onzes va ser definits per avantatges, portant la pitjor sort en Carles.

En Jordi va començar davant Mestres i el va sorprendre al primer onze, però poc a poc el base rival va anar fent-se amb el joc d’en Jordi i va guanyar els tres següents. Enfront Introcaso, un jugador amb gomes llises però de joc tallat i molta paciència, va mirar de portar la iniciativa però sense la confiança necessària, també influenciat per la manca d’entrenament amb les pilotes butterflay, i va caure en tres onzes.

I en Gabriel va començar davant Introcaso patint també la seguretat del seu joc i tenint poques opcions a guanyar cap onze tot i la seva lluita. Enfront Lladó, tercer jugador rival, va tenir més opcions i va gaudir d’avantatge a dos dels onzes, però aquests també van caure del costat gracienc.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Pablo Introcaso – Gabriel Romero  (3-0).

Enric Mestres – Jordi Royo (3-1).

Albert Lladó – Carles Millera (1-3).

Pablo Introcaso – Jordi Royo (3-0).

Albert Lladó – Gabriel Romero  (3-0).

Enric Mestres – Carles Millera (3-1).

La quarta i última eliminatòria d’aquest play-off la jugarem a Calella, enfront la Agrupació Veterans Calella, el dimecres 30 de Maig a les 20:30 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimecres/Dijous 30/31 de Maig de 2018).

**************************************************************************

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 3 – Play-off Ascens a 2ªA– Eliminatòria 4)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT PEP PALÉS

(Dijous 31 de maig –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 3 – Play-off Ascens a 2ªA – Eliminatòria 4)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT ATENEU 1882 “B”

(Dijous 31 de maig –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 3 – Play-off Classificatori – Eliminatòria 4)

 

AGRUPACIÓ VETERANS CALELLA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimecres 30 de Maig –  20:30 hores).

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 3 – Play-Off Ascens a 2ªA – Jornada 4)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

CTT PEP PALÉS (2)

 

 

Carlos Lalinde (1)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Sergi Otero (1)

 

 

Victòria a l’últim partit de la temporada que ens dona el primer lloc de aquest play-off de ascens, que pel nostre equip era el de recuperació de la categoria. L’equip rival, ja amb l’ascens també aconseguit, no va presentar els seus millors jugadors, els internacionals Josep María Palés i Li Qui, lo que ens va donar més possibilitats de guanyar, però no de gaudir del joc espectacular d’ambdós jugadors.

En Ferrera va tornar a fer els seus dos punts individuals sobre el segon i el tercer jugadors barcelonins. Enfront Cubells va patir una mica més però es va imposar amb solvència en tres onzes. Mentre que a Pons no li va donar cap opció i la victòria va ser més aclaparadora.

En Lalinde va començar enfront el base rival avui, en Fonollá, i tot i posar-se amb dos onzes per davant no va aconseguir rematar la feina i el seu contrincant va remuntar, activant-se més en atac, per guanyar els tres últims. Davant Cubells, un jugador al que se li dona bé jugar contra pics, va realitzar un partit molt igualat i amb alternança d’onzes per finalment estar mes encertat al cinquè enduent-se el partit.

I en Sergi va començar davant Pons, i en tot moment va imposar el seu joc de serveis recargolats i atacs molt consistents que el barceloní poc va poder contrarestar tot i defensar-se lo millor que va poder. Enfront Fonollá no va estar igual de fi i amés el nivell d’aquest es també superior. Va lluitar a tots els onzes però en els moments decisius el punt va caure del cantó visitant.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Ramón Pons (3-0).Carlos Lalinde – Ramón Fonollá (2-3).Carlos Augusto Ferrera – Jesús Cubells (3-0).Sergi Otero – Ramón Fonollá (0-3).Carlos Augusto Ferrera – Ramón Pons  (3-0).Carlos Lalinde – Jesús Cubells (3-2). Temporada amb l’objectiu complert de mantenir la categoria, però amb un patiment no desitjat. La no disposició d’en Joaquim Arissó per motius familiars quasi des de començaments de temporada i la posterior lesió del seu substitut, en José Luis Muñoz, ens va deixar una mica minvats per mantenir-se a la sempre difícil categoria de 2ªA. Però amb l’ajuda d’en Sergi Otero, i de uns altres companys d’equips inferiors en moments puntuals, ho em aconseguit. Finalment han disputat partits amb aquest equip un total de nou jugadors.

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 3 – Play-Off Ascens a 2ªA – Jornada 4)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (6)

____________________________________

 

CTT ATENEU 1882 “B” (0)

 

 

Josep María Álvarez (2)

Andrés Foncubierta (2)

Joan Botella (2)

 

 

Victòria clara del nostre equip per acabar la temporada. Amb el deures ja fets per part dels dos conjunts, els visitants van presentar una alineació amb jugadors d’inferiors categories i els nostres no van tenir dificultats per endur-sen el triomf. Tant l’Andrés com en Joan i en Josep María van imposar el seu millor joc i experiència per guanyar folgadament tots els onzes dels partits.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Juan José Martínez – Andrés Foncubierta (0-3).Daniel Bertolín – Joan Botella (0-3).Yolanda González – Josep María Álvarez (0-3).Juan José Martínez – Joan Botella (0-3).Yolanda González – Andrés Foncubierta (0-3).Daniel Bertolín – Josep María Álvarez  (0-3).

 

 

Temporada amb l’objectiu complert de mantenir la categoria, tot i que les baixes del primer equip també van afectar per que es patís més del compte al tenir que pujar jugadors. L’ajuda en moments puntuals de jugadors del tercer equip va col·laborar a aconseguir la fita. Finalment han disputat partits amb aquest equip un total de nou jugadors.

 

 CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 3 – Play-Off Classificatori – Jornada 4)

 

 

AGRUPACIÓ VETERANS CALELLA (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

 

Jordi Royo (0)

Leandre Casamitjana (1)

Gabriel Romero (0)

 

No vam poder acomiadar la temporada amb una victòria, però es va lluitar per intentar-ho, enfront un equip que es basa molt al seu local del toc de la pilota Butterflay, a la que no estem acostumats.

En Jordi va començar enfront Fernández, un jugador defensiu, amb gomes llisses i que torna des de darrera unes pilotes en forma de globus que amb el bot de la butterflay son molt difícils de contrarestar. En Jordi va anar de menys a més però el jugador calellenc tenia el dia de cara i va li donar poques opcions. Enfront Martínez, el teòric base local i jugador amb pics de revés, va tenir el partit bastant igualat però en el moments decisius la moneda va caure del costat calellenc.

En Gabriel va començar enfront Martínez i va aconseguir guanyar-li un onze amb molt bones prestacions, però poc a poc el jugador local va imposar la seva major experiència. Davant Mallorquí, a qui podia haver guanyat, va jugar massa precipitat i el tercer jugador calellenc ho va saber aprofitar per donar-li poques opcions en els tres onzes.

I en Leandre va començar amb un onze de tanteig enfront Mallorquí, per guanyar-li amb contundència els dos següents. Però davant Fernández, a qui havia guanyar al nostre local i amb la nostre pilota, va patir molt el bot de la pilota butterflay, i donat que no podia jugar amb tallades curtes ni serveis segats doncs la bola li pujava massa, va optar per anar al joc del rival també sense èxit.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Javier Fernández – Jordi Royo (3-0).

Joaquim Mallorquí – Leandre Casamitjana (0-3).

Richard Martínez – Gabriel Romero (3-1).

Javier Fernández – Leandre Casamitjana (3-0).

Richard Martínez – Jordi Royo (3-1).

Joaquim Mallorquí – Gabriel Romero (3-0).

Temporada amb l’objectiu complert de servir com ha experiència, a la categoria de veterans, a jugadors que fa poc que han iniciat la competició i a uns altres que poc podien optar a jugar als dos primers equips de la entitat sino era per suplir puntuals baixes.   Finalment han disputat partits amb aquest equip un total de deu jugadors.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close