Avisos importants

Cròniques de la 3ª i 4 jornada de la 2ª fase Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 3)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

TITUS BADALONA (2)

Carlos Lalinde (2)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Josep María Álvarez (0)

Fabulós i ajustadíssim partit enfront un equip amb qui ara igualem amb número de victòries, cosa molt important per mantenir la categoria.

En Ferrera va estar molt competitiu en els seus dos partits. Al primer, enfront un experimentat i segur jugador, va anar per darrera dos onzes a un, però va canviar d’estratègia imprimint més velocitat a les pilotes atacants enduent-se amb mes comoditat els dos darrers onzes. Al segon partit encara va haver de superar-se més, doncs perdia per dos onzes a cero enfront un jugador que imprimeix molt efecte amb les seves liftades atacants de revés. Poc a poc el nostre jugador li va agafar el toc i carregant el joc sobre la dreta del rival va remuntar, guanyant els tres següents onzes amb autoritat.

En Lalinde segueix la bona senda de recuperar el seu millor joc i avui a fet dos grans partits. Al primer, enfront un jugador d’atac constant, va defendre molt bé amb els pics de revés i contraatacà al seu rival amb pilotes llargues perquè no estigues còmoda. Va ser un partit d’alternances al marcador que va acabar amb la victòria del nostre jugador per avantatges al cinquè onze. I al segon, enfront el segur i murri Nolis, va remuntar dos onzes a un en contra per guanyar el dos darrers per uns ajustats 11-9.

I en Josep María, que va pujar del segon equip per la manca d’efectius i amés portava dues setmanes sense entrenar, va posar-li empenta al seu primer partit, guanyant el primer onze, però desprès va sucumbir, tot i fent uns marcadors igualats, davant la qualitat atacant de Figueras. Al segon punt, amb el partit ja decidit a favor nostre, no va poder fer res enfront les atacs del base badaloní.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carlos Augusto Ferrera – Josep María Nolis (3-2).Josep María Álvarez – Antoni Figueras (1-3).Carlos Lalinde – Antoni Martínez (3-2).Carlos Augusto Ferrera – Antoni Figueras (3-2).Carlos Lalinde – Josep María Nolis (3-2).Josep María Álvarez – Antoni Martínez (0-3).   La propera jornada jugarem a Esplugues de Llobregat, enfront el CTT L’Avenç, el dimarts 6 de Març a les 21:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 3)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

 

AGRUPACIÓ CONGRÉS (1)

 

 

Andrés Foncubierta (2)

Sergi Otero (2)

Joan Botella (1)

 

Excel·lent victòria de cara a mantenir la categoria i aconseguir lluitar per l’ascens als play-off de la tercera fase.

Bons partits d’en Sergi enfront dos experimentats rivals. Enfront Alemany va portar la iniciativa atacant des de els seus serveis russos i només va tenir un petit lapsus al tercer onze, per rematar amb autoritat al quart. I davant Maldonado, seguint amb la dinàmica atacant, va portar el partit a un dos a cero a favor, però un canvi d’estratègia del rival, adormint el partit amb tallades curtes, el va portar al cinquè onze on fins el final del mateix no es va tornar a veure el joc incisiu i sense complexes del nostre jugador per guanyar per avantatges i amb molt patiment.

L’Andrés va estar pletòric en el seu joc atacant una mica fora de la taula, cedint només el segon onze a Trifol per desprès guanyar-li amb fermesa els dos restants. En el seu segon partit, davant Alemany, ho va portar inclòs millor, no cedint cap onze i mantenint sempre uns punts d’avantatge a cada un d’ells.

I en Joan va realitzar dos bons partits. Al primer no va poder guanyar a un segur Maldonado, tot i posar-li en destres a certes fases de l’encontre. Però al segon, enfront Trifol, van realitzar tots dos un partit molt anivellat amb intercanvi de victòries al onzes, per acabar el nostre jugador agafant avantatge al cinquè per endur-sen finalment el punt.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Antonio Alemany – Sergi Otero  (1-3).

David Trifol – Andrés Foncubierta (1-3).

Miquel Maldonado – Joan Botella (3-0).

Antonio Alemany – Andrés Foncubierta (0-3).

Miquel Maldonado – Sergi Otero (2-3).

David Trifol – Joan Botella (2-3).

 

La propera jornada jugarem a Vilafranca del Penedès, enfront el CTT Vilafranca, el dimarts 6 de Març a les 20:30 hores.

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 3)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

 

FALCONS SABADELL – LA MASIA (1)

 

 

Jordi Royo (2)

Leandre Casamitjana (2)

Xavier Villena (1)

 

Fàcil partit davant el cuer del grup, que amés es va presentar amb només dos jugadors, ja que el altre va tenir un imprevist a última hora. Vam acordar jugar el partit tot i que fos així, doncs lo primordial, i més a aquest tercer equip, es que els jugadors agafin ritme de competició.

En Jordi va ser l’únic que va jugar els dos partits, mostrant-se superior a ambdós rivals i aprofitant per provar noves tàctiques de joc i millorar cops d’atac.

En Xavi va perdre l’únic partit que va jugar. No va ser massa el seu dia i es va precipitar al rebre la pilota donat els seus problemes físics. No se li pot retreure res veient l’esforç que hi posa.

I en Leandre reapareixia desprès de la seva lesió, encara no recuperat del tot, però no va tenir cap dificultat per vèncer i retrobar-se amb la competició per futurs partit mes complicats i decisius.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Jordi Royo – Joan Ávalos  (3-0).

Xavier Villena – Jordi Farell (0-3).

Leandre Casamitjana – Rafael Bautista (3-NP).

Jordi Royo – Jordi Farell (3-0).

Leandre Casamitjana – Joan Ávalos (3-0).

Xavier Villena – Rafael Bautista (3-NP).

 

La propera jornada jugarem a Sant Joan Despí, enfront el CTT Ateneu 1882 “B”, el dimarts 6 de Març a les 20:00 hores.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts 6 de Març de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 4)

 

CTT L’AVENÇ – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 6 de Març –  21:00 hores).

 

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 4)

 

CTT VILAFRANCA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 6 de Març –  20:30 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 4)

 

CTT ATENEU 1882 “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 6 de Març –  20:00 hores).

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 17)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

 

CN SABADELL (4)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Andrés Foncubierta (1)

Leandre Casamitjana (0)

Ferrera/Foncubierta (0)

 

 

Partit molt competit i que es va escapar per poc, enfront un dels millors equips del grup, en el que no vam poder comptar amb dos dels jugadors de l’equip per lo que va tindre que pujar un jugador del segon equip que no hagués jugat encara a Preferent aquesta temporada.

En Carlos va dominar els seus dos partits sense donar gaires opcions als seus oponents. Al primer es va trobar amb mes dificultats, donat el nivell del sabadellenc, però ho va resoldre amb la seva habitual seguretat anant de menys a més. Mentre que al segon va ser molt superior al tercer jugador de l’equip veí.

L’Andrés va puntuar enfront el tercer jugador sabadellenc, dominant l’encontre amb el seu millor atac de dreta i només li va cedir el tercer onze on no va ajustar massa be els cops. Al seu segon partit, enfront el base del Natació i número dos del ranking de Preferent, no va poder en cap moment contrarestar el joc d’atac del rival i va perdre folgadament tot i el seu esforç.

I en Leandre, que va pujar per completar l’equip, i encara no restablert del tot de la seva lesió, va donar la cara en tot moment. Al primer partit, davant el base sabadellenc, el va espantar al primer onze remuntant-li un 10-4 en contra i perdent per avantatges, i tampoc li va donar masses facilitats als dos restants però la diferencia de nivell i ranking es abismal. Enfront el segon jugador del equip rival també va estar bastant ven plantat a la taula però la velocitat de bola que imprimia el sabadellenc i les dos setmanes sense entrenar van passar factura al nostre jugador.

El partit de dobles, amb en Carlos i L’Andrés, va ser un cop mes contrari al nostres interessos, amb alternances als onzes fins arribar al cinquè, on la parella sabadellenca va estar mes compacta i es va endur el triomf.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Xavier Zaragoza – Leandre Casamitjana  (3-0).José Ernesto Ferrer – Andrés Foncubierta (1-3).

Pere Bellsolà – Carlos Augusto Ferrera (0-3).

Xavier Zaragoza – Andrés Foncubierta (3-0).Pere Bellsolà – Leandre Casamitjana (3-0).José Ernesto Ferrer – Carlos Augusto Ferrera (0-3).Zaragoza/Bellsolà – Ferrera/Foncubierta (3-2)  La propera jornada juguem a Sant Joan Despí, enfront el CTT Ateneu 1882, el diumenge 11 de Març a les 11:00 hores.

 CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 17)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

 

UE SANT CUGAT (4)

 

Sergi Otero (2)

José Antonio Jiménez (0)

Antonio Caramés (0)

Tercera derrota consecutiva del nostre segon equip, aquest cop davant un jove i prometedor equip santcugatenc. El primer i el tercer partit van ser claus, amb derrotes molt ajustades, per l’esdevenir final de l’encontre.

En Sergi va treure el dos punts del nostre equip. El primer partit, davant una de les millors jugadores estatals alevins, se’l va endur folgadament per veterania i els seus serveis russos amb les seves múltiples variants. I el segon, enfront un bon jugador infantil, també tirant de servei i jugant a atacar rascant molt la pilota per impedir el bon bloqueig del rival.

En José va començar el partit davant el millor jugador santcugatenc, un noi també aleví amb pics al revés i girant la pala com un veterà, i va estar a punt de guanyar jugant amb molta serietat, sense precipitar-se pels constants canvis de textura de les gomes del rival, però va acabar perdent per avantatges al cinquè onze. En el seu segon partit, i una mica tocat per la derrota anterior, no va oferir tanta resistència a la noia alevina i només va poder esgarrapar un onze.

I l’Antonio també va tenir l’oportunitat de capgirar el partit en el seu primer punt. Portava avantatge de dos onzes a cero al noi infantil, però uns canvis de tàctica des de la banqueta santcugatenca van incidí en que anés perdent confiança fins arribar al cinquè on va perdre per avantatges. En el seu segon partit, davant el base rival, el va sorprendre al primer onze, però poc a poc el noi aleví va anar agafant-li el joc i va acabar imposant-se als tres següents.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Antonio Jiménez – Joel Cuevas (2-3).Sergi Otero – Mariona Munné (3-0).

Antonio Caramés – Guillem Ros (2-3).

José Antonio Jiménez – Mariona Munné (1-3).Antonio Caramés – Joel Cuevas (1-3).Sergi Otero – Guillem Ros (3-0).   La propera jornada juguem a Sant Joan Despí, enfront el CTT Ateneu 1882 “A”, el diumenge 11 de Març a les 11:00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 17)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS  – Descansava aquesta jornada.

____________________________________

 

La propera jornada juguem a casa, enfront el CTT Castellgalí, el dissabte 10 de Març a les 10:00 hores.

 

 

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 10/11 de Març de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 18)

 

CTT ATENEU 1882 – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 11 de Març, a les 11:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 18)

 

CTT ATENEU 1882 “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 11 de Març, a les 11:00 hores).

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 18)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT CASTELLGALÍ

(Dissabte 10 de Març, a les 10:00 hores).

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 4)

CTT L’AVENÇ (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

 

 

Carlos Lalinde (1)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Josep María Álvarez (0)

Ferrera/Lalinde (0)

 

Desprès d’un equilibrat partit, de nou el desempat dels dobles va caure en la nostra contra. El no poder entrenar uns dobles fixos (a totes les categories), per la manca d’horaris o circumstancies familiars o de feina, fan que quan arribem a ells ja sortim amb el patiment al cor.

En Ferrera va tornar a guanyar els seus dos individuals, però no es va trobar amb el base rival. Enfront el seu tercer jugador va començar una mica fred degut als pics per ambdós cares del rival, però poc a poc va agafar el ritme i va imposar-se en quatre onzes. Davant el segon jugador contrari va inicià molt be la partida posant-se dos onzes a cero a favor, però una remuntada del jugador espluguen va complicar el seu triomf que no va arribar fins el cinquè onze.

En Lalinde, cada dia en millor forma, va estar a punt de donar la sorpresa enfront el base rival, avançant-se per dos onzes a un i tenint avantatge de 8-3 al cinquè, però a les hores va sortir el millor Sardà que sense cometre cap errada va acabar imposant-se. Davant el tercer jugador rival, tot i ser complicat per la duplicitat de pics, va guanyar amb autoritat.

En Josep María, encara baix de forma, va tenir que ballar amb els dos millors jugadors de l’Avenç i tot i la seva lluita no va aconseguir guanyar-les cap onze.

En el partit de dobles, els rivals van tenir millor coordinació que en Ferrera i en Lalinde, que tot i posar un xic d’esperança guanyant el tercer onze van acabar perdent per la mínima al quart.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Álvarez – Sergio Rodríguez (0-3).Carlos Lalinde – Santiago Sardà (2-3).Carlos Augusto Ferrera – Mateo Díaz (3-1).Josep María Álvarez – Santiago Sardà (0-3).Carlos Augusto Ferrera – Sergio Rodríguez (3-2).Carlos Lalinde – Mateo Díaz (3-0).Ferrera/Lalinde – Sardà/Rodríguez (1-3).   La propera jornada jugarem a Barcelona, enfront el CTT Poblenou, el dimarts 13 de Març a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 4)

 

 

CTT VILAFRANCA (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

 

Andrés Foncubierta (1)

Sergi Otero (0)

Joan Botella (0)

 

 

Derrota inesperada i dura la soferta pel nostre segon equip, que tindrà que arreglar-ho amb victòria a la propera jornada si no vol veure perillar la tranquil·la classificació actual.

En Sergi no va estar gens fi a aquest encontre i va perdre els seus dos punts davant els dos millors jugadors vilafranquesos. A ambdós partits va estar per sota de la seva qualitat i anant a remolc dels seus dos rivals, mostrant-se massa conservador i no atrevint-se a atacar quan era necessari.

L’Andrés va pecar d’excés de confiança en el seu primer partit davant el tercer jugador de l’equip rival, que sembla que envií pilotes fàcils però que son complicades de atacar. En canvi, davant el base rival ja va donar un altre imatge i va aconseguir ajustadament la victòria enfront un rival molt dur.

I en Joan va jugar dos molt bons encontres, amb alternances al marcador i bones prestacions, però li va faltar una mica de sort al cinquè onze d’ambdós partits per endur-sen una merescuda victòria a algun d’ells.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Jaume Llobet – Sergi Otero  (3-1).

Olegario Basilio Alcalá – Andrés Foncubierta (3-1).

Alfredo Juan – Joan Botella (3-2).

Jaume Llobet – Andrés Foncubierta (2-3).

Alfredo Juan – Sergi Otero (3-0).

Olegario Basilio Alcalá – Joan Botella (3-2).

 

La propera jornada jugarem a Parets, enfront el TT Parets, el dimarts 13 de Març a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 4)

 

 

CTT ATENEU 1882 “B” (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

 

Jordi Royo (1)

Víctor Pérez (1)

Xavier Villena (0)

 

Derrota una mica condicionada per no haver encertat el capità de l’equip la combinació de partits a l’alineació, que es hagués pogut portar com a mínim al partit de dobles.

En Víctor va començar molt bé enfront el base rival, posant-se dos onzes a cero a favor, però els seus problemes a les lumbars no li van permetre arrodonir el partit, acabant perdent al cinquè onze. Ja mes recuperat, va assolir la victòria al seu segon partit davant una experimentada jugadora que en el seu dia va jugar a la màxima categoria estatal.

En Jordi va començar enfront un altre experimentat jugador, i ho va fer també posant-se amb dos onzes a cero a favor, però el rival li va anar agafant el servei i va remuntar-li fins arribar al cinquè onze, on el nostre jugador es va escapar a l’inici i no va deixar escapar el punt. En el seu segon partit, davant el base santjoanenc, va aconseguir guanyar el primer onze però poc a poc el seu rival li va anar agafant el joc i va imposar la seva experiència.

I en Xavi, tot voluntat i amb un gran servei, va donar guerra en els seus dos partits, però la seva mobilitat el condiciona totalment i no va poder guanyar cap onze.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Víctor Pérez – Andreu Muñoz  (2-3).

Xavier Villena – Julia Infante (0-3).

Jordi Royo – Enric Infante (3-2).

Víctor Pérez – Julia Infante (3-0).

Jordi Royo – Andreu Muñoz (1-3).

Xavier Villena – Enric Infante (0-3).

 

La propera jornada jugarem a Sant Vicenç dels Horts, enfront el CTT Dels Horts 2000 “A”, el dimarts 13 de Març a les 20:30 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts 13 de Març de 2018).

**************************************************************************

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 5)

 

CTT POBLENOU – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 13 de Març –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 5)

 

TT PARETS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 13 de Març –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 2 – Grup Descens 1 – Jornada 4)

 

CTT DELS HORTS 2000 “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 13 de Març –  20:30 hores).

 

===============================================

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close