Avisos importants

Cròniques de la 3ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

EL CERCLE TT GRÀCIA (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

 

Jose Luis Muñoz (1)

Sergi Otero (1)

Andrés Foncubierta (1)

Otero/Foncubierta (0)

 

Nova derrota en un partit molt competit i en un local complicat pel seu terra.

En Sergi va guanyar amb autoritat el seu primer partit enfront el tercer jugador local, no deixant de portar en cap moment la iniciativa. En el seu segon partit va aconseguir guanyar el primer onze, però desprès el jugador gracienc va imposar la seva tècnica.

L’Andrés va donar masses facilitats al base local en el seu primer partit i tot guanyant el tercer onze va ser inferior. En el seu segon partit va saber remuntar un resultat advers de 2 onzes a 0 per anar poc a poc acabant amb la paciència del jugador francès del Cercle.

I en José Luis va iniciar el partit enfront Evano, que li va saber jugar amb pilotes molt toves, cosa que no li va gaire bé al nostre jugador i que va significar la seva derrota. Davant Giménez va estar molt més viu i actiu enduent-se amb claredat el punt.

El partit de dobles va ser molt ajustat doncs tots els onzes va acabar per avantatges, però petites circumstancies van donar el punt i el partit al equip local.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Antonio Giménez (3-0).Andrés Foncubierta – Dario Peña (1-3).

José Luis Muñoz – Pascal Evano (0-3).

Sergi Otero – Dario Peña (1-3).José Luis Muñoz – Antonio Giménez (3-0).Andrés Foncubierta – Pascal Evano  (3-2).Otero/Foncubierta – Peña/Evano (1-3).  La propera jornada juguem al nostre local, enfront els Lluïsos d’Horta TT, el dissabte 20 d’Octubre a les 10:00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

AGRUPACIÓ CONGRÉS (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

Leandre Casamitjana (1)

Gabriel Romero (0)

Xavier Villena (0)

Partit en el que, de nou, van tenir que pujar a jugar dos companys del tercer equip. En aquesta ocasió, donat el gran nivell dels locals, no va ser possible aconseguir la victòria.

En Gabriel es va enfrontar a dos jugadors de mes de 1.000 punts de ranking però en tot moment va estar molt centrat en el joc, aconseguint allargar els punts i fent jugades de mèrit.

En Xavier també va jugar molt bé, intentant controlar els partits amb els seus pics i, realment, la seva aclimatació a ells es força interesant.

I en Leandre va aconseguir el punt de l’honor enfront el tercer jugador local, un veterà també amb molt bon ranking, amb antitop de revés i pics amples de dreta, i al que va controlar portant la iniciativa, movent-lo per tota la taula i impedint que pogués atacar. En el seu primer partit, davant el base rival, va anar de menys a més doncs li va costar adaptar-se al terra (no pots botar la pilota abans del servei per concentrar-te), a banda de la gran qualitat del jugador del Congrés.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Marcos Vicente – Gabriel Romero (3-0).Jordi Rins – Xavier Villena (3-0).

Antoni Alemany – Leandre Casamitjana (3-0).

Marcos Vicente – Xavier Villena (3-0).Antoni Alemany – Gabriel Romero (3-0).Jordi Rins – Leandre Casamitjana (1-3).

 

La propera jornada juguem al nostre local, enfront el CTT Ateneu 1882 de Sant Joan Despí, el dissabte 20 d’Octubre a les 10:00 hoCATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (3)

 

Carles Millera (2)

Jordi Royo (1)

Victor Pérez (0)

Millera/Pérez (0)

 

 

De nou ajustada derrota del nostre tercer equip, que es va formalitzar en la loteria del partit de dobles, si be el encontre es va perdre en els dos primers partits on ni en Jordi ni en Víctor van estar al seu nivell i van perdre per 3-1 i 3-2 contra dos rivals assequibles i ja va quedar condicionat tot el partit, doncs la resta de resultats van ser els normals.

Molt bé en Carles que va guanyar al seu base per un ajustat 3-2 i en el segon partit va guanyar amb claredat 3-0 al seu tercer jugador.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Royo – Segundo Rosa (1-3).Victor Pérez – Albert Lladó  (2-3).

Carles Millera – Enric Romera  (3-2).

Jordi Royo – Albert Lladó (3-1).Carles Millera – Segundo Rosa (3-0).Victor Pérez – Enric Romera (1-3).Millera/Pérez – Lladó/Romera (1-3).

 

La propera jornada juguem al nostre local, enfront el CTT Barcelona “B”, el dissabte 20 d’Octubre a les 10:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte 20 d’Octubre de 2018).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – LLUÏSOS D’HORTA TT

(Dissabte 20 d’Octubre a les 10:00 hores)

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – CTT ATENEU 1882

(Dissabte 20 d’Octubre a les 10:00 hores)

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – CTT BARCELONA “B”

(Dissabte 20 d’Octubre a les 10:00 hores)

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

 

CTT PEP PALÉS (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

 

Carlos Lalinde (1)

Andrés Foncubierta (0)

Sergi Otero (0)

 

 

Nova derrota del nostre primer equip de veterans, en aquest cop enfront un altre gran equip, que amés juga a un local tant atípic com l’annex de la discoteca Titus a Badalona.

En Sergi ho va donar tot però els jugadors locals estan molt fins de joc i només va poder imposar-se en un sol onze en el seu primer partit enfront Fonollá, que poc a poc el va anant superant amb més claredat. Davant Redón, jugador de Nacional i recent fitxatge del Palés, va tenir la seva oportunitat als dos primers onzes, resolts en contra per avantatges, però al tercer ja va ser inferior al seu contrincant.

En Carlos també es va veure superat en tres onzes per Redón, a qui poc mal li fan els jocs de pics. Però en el seu segon partit, enfront Cubells, va treure el punt de l’honor remuntant un resultat advers de dos onzes a cero.

I l’Andrés va aconseguir fer un onze a cada un dels seus enfrontaments, però li va costar molt entrar en joc tot i ser tots els onzes molt ajustats i lluitats.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Ramón Fonollá (1-3).Carlos Lalinde – Joan Redón (0-3).Andrés Foncubierta – Jesús Cubells (1-3)Sergi Otero – Joan Redón (0-3).Andrés Foncubierta – Ramón Fonollá (1-3).Carlos Lalinde – Jesús Cubells (3-2).  El proper partit el jugarem a Barcelona, enfront El Cercle TT Gràcia, el dimarts 23 d’Octubre a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

 

TT L´HOSPITALET (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

 

 

José Antonio Jiménez (0)

Josep María Álvarez (0)

Joan Botella (0)

 

 

Contundent derrota al local d’un equip amb molts jugadors de nivell superior i que poden fer diferents alineacions amb opcions de pujar de categoria qualsevol de elles.

En José va ser l’únic que va poder esgarrapar un onze enfront el tercer jugador hospitalenc, tot i que amb una mica de sort hagués pogut decantar el partit al seu favor dons els altres tres onzes els va perdre per avantatges. Davant el seu segon jugador va lluitar com amb ell es habitual però es va trobar amb un rival sense cap al·lèrgia als pics.

En Txema no va poder controlar el bot de la pilota butterflay en el seu partit davant el tercer jugador local i només li va donar feina al segon onze. Enfront el base, en Xavi de Blas, el jugador amb mes ranking de la categoria, que juga amb presa xinesa, pala quadrada i mànec llarg japonès,  va fer bons remats però insuficient per pertocar el consistent joc del seu rival.

I en Joan va haver de competir contra els dos millors jugadors locals, amb la seva energia de sempre però amb el joc inferior als seus rivals. Va perdre dos onzes per avantatges però als moments claus es va imposar la força dels jugadors de l’Hospitalet.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Xavi de Blas – Joan Botella (3-0).

Angel Fortuna – Josep María Álvarez (3-0).

Roger Guarch – José Antonio Jiménez (3-0).

Xavi de Blas – Josep María Álvarez (3-0).

Roger Guarch – Joan Botella (3-0).

Angel Fortuna – José Antonio Jiménez (3-1).

 

El proper partit el jugarem a Sabadell, enfront el Falcons de Sabadell AE, el dimarts  23 d’Octubre a les 20:30 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

 

ICELAND TT ELS 8 LA GARRIGA (5)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

 

 

Enric Peiris (0)

Leandre Casamitjana (0)

José Luis Muñoz (1)

 

 

Partit que va passar de poder decantar-se a favor nostre al principi, a acabar perdent-se folgadament. El terra que penalitza als jugadors mes pesants, la pilota butterflay a la que no estem acostumats i la falta de concentració en moments claus van ser essencials per aquesta dolorosa derrota.

En José Luis va començar la seva participació enfront el base local real. Va estar fantàstic als dos primers onzes, defenent i atacant, i deixant sense recursos al seu contrincant. Però aquest, també un gat vell i amb el factor pista a favor, poc a poc es va anar fer amb la situació, mentre que al nostre jugador li passava factura el cansament i tot i tindre una avantatge per acabar el partit al quart onze, no la va aprofitar i va sucumbí. Va puntuar davant el tercer jugador rival també en un partit lluitat al extrem i que finalment va caure del nostre costat al cinquè onze.

L’Enric també va començar força bé el seu primer partit, tot i un contratemps al viatge, anat amb avantatge 9-5 al primer onze i no sabent tancar-lo, reaccionant per guanyar els dos següents, però el tercer jugador local va anar fent-se amb els pics del nostre company i va acabar imposant-se. En el seu segon partit va estar poc intens i no fa oferir gaire resistència davant el segon jugador del equip rival.

I en Leandre va començar fent uns bons cops als primers onzes d’ambdós partits enfront els dos millors jugadors locals però es va anar capficant amb la pilota i el terra i va acabar desbordat pel bon nivell dels contraris. Avui li va faltà la concentració dels últims partits.

 

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Sacha Frank Cardozo – Enric Peiris (3-2).

Xavier Baucells – José Luis Muñoz (3-2).

Xavier Grau – Leandre Casamitjana (3-0).

Sacha Frank Cardozo – José Luis Muñoz (2-3).

Xavier Grau – Enric Peiris (3-0).

Xavier Baucells – Leandre Casamitjana (3-0).

 

 

El proper partit el jugarem a Parets, enfront el TT Parets, el dimarts 23 d’Octubre a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts 23 d’Octubre de 2018).

**************************************************************************

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

 

EL CERCLE TT GRÀCIA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 23 d’Octubre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

 

FALCONS DE SABADELL AE – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 23 d’Octubre –  20:30 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

 

TT PARETS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 23 d’Octubre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close