Avisos importants

Cròniques de la 1ª i 2ª jornades, Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 1)

CTT CASTELLDEFELS (4)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Jose Luis Muñoz (0)

Sergi Otero (1)

Andrés Foncubierta (1)

Inici de la lliga amb un partit molt disputat en un local difícil per les seves dimensions i la seva humitat i on petits condicionants van girar el partit a favor de l’equip de la costa.

En Sergi no va començar molt actiu en atac i en Mata se’n va aprofitar guanyant-lo en tres onzes. Enfront el jove Raimbault ja es va activà molt mes proper a la taula i amb una bona dinàmica es va endur el punt en quatre onzes.

L’Andrés, tot i trobar-se ansiós pel inici del campionat, va fer un bon primer partit davant Moreno i va remuntar-li una desavantatge de 2 onzes a 1 per acabar guanyant amb solvència els dos últims onzes. Enfront Mata també es va veure un partit molt disputat els quatre primers onzes, però al desempat el jugador local es va apoderà de la taula i l’Andrés va retrocedir massa enrere, lo que va significar la seva derrota.

En José Luis, no del tot recuperat de les seves molèsties, es va deixar la pell en els seus dos partits. Davant Raimbault va fer durar molt els punts, resistint els atacs del jove rival, però en els últims va ser el jugador local qui va tenir més fortuna. I enfront Moreno va tenir una avantatge de 2 onzes a 1, però a llavors va patir moltes “llets” del seu rival i va cedir els dos últims onzes.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Javier Mata – Sergi Otero (3-0).Javier Moreno – Andrés Foncubierta (2-3).

Gonzalo Raimbault – José Luis Muñoz (3-1).

Javier Mata – Andrés Foncubierta (3-2).Gonzalo Raimbault – Sergi Otero (1-3).Javier Moreno – José Luis Muñoz (3-2).

 CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 2)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

____________________________________

CN SABADELL (5)

Josep María Álvarez (0)

Sergi Otero (1)

Andrés Foncubierta (0)

 

Primer partit a casa enfront un equip jove i amb futur. Marc Ferruz (gairebé 1.500 punts de ranking dels que la meitat provenen del nou sistema de puntuació que incorpora campionats i Opens de la Federació), jugador esquerrà que ha mostrat un gran nivell atacant sobretot amb el revés.

Màrius Menéndez, potser menys espectacular en els seus cops però molt consistent i homogeni.

I el més fluix dels tres Jordi Weisz, però amb el mateix joc tècnic que els companys, i que segur que arribaran tots ells a fer coses interessants en el tenis taula.

Nosaltres vam jugar millor que en el  primer partit enfront el Castelldefels.

L’Andrés més tranquil, tot i que necessita agafar confiança i seguretat en el seu atac. Ha jugat amb Menéndez, altre jugador amb presa xina del que haurà de prendre nota com movia el revés agressiu.

En Josep Maria no li han anat bé el tipus de joc dels nanos de Sabadell i en cap moment s’ha vist amb opcions reals de puntuar.

I en Sergi comença a invertir la tendència de joc depressiu en que havia entrat darrerament i ha puntuat enfront Weisz sent força superior en línies generals, i ha dut l’enfrontament amb Ferruz al cinquè joc, tot i que en aquest últim el jugador sabadellenc va ser força superior.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Màrius Menéndez – Josep María Álvarez (3-0).Marc Ferruz – Andrés Foncubierta (3-1).

Jordi Weiz – Sergi Otero (1-3).

Màrius Menéndez – Andrés Foncubierta (3-1).Jordi Weisz – Josep María Álvarez (3-0).Marc Ferruz – Sergi Otero (3-2).  La propera jornada juguem a Barcelona, enfront El Cercle TT Gràcia, el dissabte 13 d’Octubre a les 18:00 hores.   

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 1)

CTT CASTELLDEFELS (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

José Jiménez (2)

Enric Peiris (1)

Leandre Casamitjana (1)

El nostre segon equip també va començar la competició al complicat local del Castelldefels, però en aquest cas el triomf va somriure als nostres colors, que van poder comptar amb el seu teòric equip titular.

En José va estar inabordable pel segon i tercer jugadors locals i amb el seu joc complicat i molta intel·ligència no els hi va donar gaires opcions, guanyant els dos punts clarament en tres onzes.

L’Enric va començar davant el base rival, un Oscar Capdevila que ha jugat a Nacional, i durant els tres primers onzes el va tingué lligat amb el seu joc de pics de revés i pel fet de ser esquerrà, però a partit del quart el jugador local es va anar treien la por i poc a poc va imposar la seva qualitat per endur-sen els dos últims onzes amb claredat. Davant el tercer jugador va ser un partit molt igualat però el nostre company va saber imposar-se per la mínima als tres onzes disputats.

I en Leandre va començar enfront el segon jugador local, i desprès de un primer onze de tanteig veient l’estil de joc del seu rival, va anar combinant pics i llisa per portar en tot moment la iniciativa i imposar-se amb solvència als tres onzes següents. Amb el partit ja decidit a favor del nostre equip es va enfrontar al base rival, fent molt bon paper als tres onzes disputats i va pogué guanyar algun d’ells de no ser per les continues “llets” del seu rival, apart de la seva qualitat.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Jiménez – Xavier Espasa (3-0).Leandre Casamitjana – José Elier Lema (3-1).

Enric Peiris – Oscar Capdevila (2-3).

José Jiménez – José Elier Lema (3-0).Enric Peiris – Xavier Espasa (3-0).Leandre Casamitjana – Oscar Capdevila (0-3).

 CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 2)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (4)

____________________________________

CN SABADELL “B” (3)

José Luis Muñoz (2)

Ramón Bermudo (1)

Rebeca Azuaga (0)

Muñoz/Azuaga (1)

Inesperada victòria del nostre equip, doncs tot i el reforç d’en José Luis Muñoz, que a partir de la pròxima jornada segurament quedarà enquadrat al equip de Primera, va tenir que tirar de jugadors/es del equip de Tercera davant la impossibilitat de jugar dels tres teòrics jugadors titulars d’aquest equip.

En José Luis va imposar el seu saber fer, la seva constància i la seva experiència en els seus dos partits individuals guanyant-los ambdós en tres onzes força disputats.

En Ramón, tot i el seu poc entrenament, va sorprendre amb el seu joc recargolat i esquerrà al tercer jugador rival aconseguint una importantíssima i decisiva victòria. Davant el seu base va començar bé l’encontre però poc a poc en Pardell va imposar el seu millor nivell.

La Rebeca, també falta de forma pingpongnística, poc va poder fer davant els dos millors jugadors sabadellencs tot i posar molta empenta i fer alguna jugada de mèrit.

En els dobles definitius, la sapiència d’en José Luis i la mobilitat i bona tècnica de la Rebeca van ser decisius per aixecar un primer onze en contra i endur-sen amb molta serenitat els tres següents i el partit.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Luis Muñoz – Francesc Playà (3-0).Ramón Bermudo – Joan Vila (3-1).

Rebeca Azuaga – Ernest Pardell (0-3).

José Luis Muñoz – Joan Vila (3-0).Rebeca Azuaga – Francesc Playà (0-3).Ramón Bermudo – Ernest Pardell (0-3).Muñoz/Azuaga – Playà/Pardell (3-1). La propera jornada juguem a Barcelona, enfront la Agrupació Congrés, el dissabte 13 d’Octubre a les 18:00 hores.

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 1)

CTT POBLENOU (0)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (6)

Carles Millera (2)

Jordi Royo (2)

Gabriel Romero (2)

Bon debut del nostre tercer equip sènior amb clara i contundent victòria en un partit on la superioritat dels nostres jugadors ha sigut evident des de el primer moment.

En Carles va entrar una mica fred al primer partit però enseguida va agafar el to i ja no va defallí ni en aquest primer ni en el segon punt individual.

En Jordi va fer una calca d’en Carles i desprès de també perdre el primer onze del seu primer partit va empalmà els sis onzes següents dels seus dos partits amb gran autoritat.

I en Gabriel va començar guanyant els tres onzes del seu primer punt i els dos del segon, però es va confiar i va tenir que estrènyer l’accelerador doncs el seu rival li va arribar a empatar a dos onzes.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Vendrell – Carles Millera (1-3).Pau Vendrell – Jordi Royo  (1-3).

Jordi Torquet – Gabriel Romero  (0-3).

Jordi Vendrell – Jordi Royo (0-3).Jordi Torquet – Carles Millera (0-3).Pau Vendrell – Gabriel Romero (2-3).

 CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 2)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (3)

____________________________________

 

FDB LABORATORIOS COLLBATÓ “A” (4)

 

Carles Millera (2)

Victor Pérez (1)

Gabriel Romero (0)

Millera/Pérez (0)

Ajustada derrota contra el Collbató que va presentar dos jugadors, els germans Mateo, que juguen en cadira de rodes, fet que psicològicament condiciona molt el joc dels contraris. Per altre banda la normativa que ens van dir hi ha en el encontre de dobles en que van jugar els dos germans i que els permet poder contestar a qualsevol dels dos, es un canvi brutal al que ni en Carles ni en Víctor estan acostumats i que va influenciar totalment el resultat.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Gabriel Romero – Daniel Mateo (0-3).Carles Millera – Ismael Sánchez  (3-2).

Victor Pérez – David Mateo  (3-2).

Gabriel Romero – Ismael Sánchez (1-3).Victor Pérez – Daniel Mateo (1-3).Carles Millera – David Mateo (3-0).Millera/Pérez – Mateo/Mateo (2-3).  La propera jornada juguem a Barcelona, enfront el Lluïsos de Gràcia “B”, el diumenge 14 d’Octubre a les 11:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte / Diumenge 13 i 14 d’Octubre de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

EL CERCLE TT GRÀCIA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Dissabte 13 d’Octubre a les 18:00 hores)

 

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

AGRUPACIÓ CONGRÉS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Dissabte 13 d’Octubre a les 18:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Diumenge 14 d’Octubre a les 11:00 hores)

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 1)

CTT DELS HORTS 2000 “A” (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

Carlos Lalinde (0)

Andrés Foncubierta (0)

Sergi Otero (0)

Clara superioritat de l’equip santvicentí, sempre un dels favorits per tornar a pujar de categoria, mentre que nosaltres només aspirem, un any mes, a mantenir-la.

En Sergi no va trobar-se gaire consistent enfront cap dels  seus dos contrincants, uns jugadors, Llopart i Creixell, amb un ranking molt superior al nostre company, tot i estar sempre concentrat i competitiu.

L’Andrés poc va poder fer davant el consistent Olaya, però enfront Llopart el va portar al cinquè onze en un partit molt disputat i resolt casi tot per mínimes diferencies.

I en Lalinde s’ha trobat amb uns contrincants acostumats a jugar contra gomes de pics i tot i la seva lluita i competitivitat no ha tingut gaires opcions, guanyant només un dels onzes disputats, enfront Creixell.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Josep Llopart (0-3).Andrés Foncubierta – Joaquin Olaya (0-3).Carlos Lalinde – Josep Creixell (1-3)Andrés Foncubierta – Josep Llopart (2-3).Sergi Otero – Josep Creixell (0-3).Carlos Lalinde – Joaquin Olaya (0-3).

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 2)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

____________________________________

 

SCR EL CIERVO “A” (5)

 

 

Carlos Lalinde (1)

Andrés Foncubierta (0)

Sergi Otero (0)

Un altre equip amb uns jugadors de gran nivell per obrir el primer partit al nostre local. Aquest cop s’ha fet un punt i algun onze més que a la primera jornada enfront el Sant Vicens, però insuficient per aspirar a la victòria.

En Carlos va aconseguir puntuar enfront Matías en un gran partit per la seva banda doncs va guanyar en tres onzes al excel·lent jugador esquerrà sabadellenc. Enfront Galtés només va ser capaç de parar en poques ocasions el atac del seu rival, gran coneixedor del joc contra pics.

En Sergi va guanyar el primer onze a Matías en el partit que obria l’enfrontament  però poc a poc el sabadellenc va fer-se fort sobre la taula fent recular al nostre jugador. Enfront Vila va estar al partit en els tres onzes però els punts decisius van caure del costat del jugador visitant.

I a l’Andrés també li va faltar consistència davant Vila per endur-sen algun onze, mentre que contra Galtés si que va aconseguir guanyar el segon, però desprès la superioritat del sabadellenc va ser manifesta.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Jordi Matías (1-3).Andrés Foncubierta – Jordi Vila (0-3).Carlos Lalinde – Francesc Xavier Galtés (0-3)Sergi Otero – Jordi Vila (0-3).Carlos Lalinde – Jordi Matías (3-0).Andrés Foncubierta – Francesc Xavier Galtés (1-3).  El proper partit el jugarem a Badalona, enfront el CTT Pep Palés, el dimarts 16 d’Octubre a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 1)

CC SANTS (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

José Antonio Jiménez (1)

Josep María Álvarez (1)

Joan Botella (0)

Inici de la lliga amb un partit molt disputat  que hagués pogut caure del costat de qualsevol dels dos conjunts.

En Josep María va fer uns llargs enfrontaments, enfront Casas es va endur la victòria per avantatges en el cinquè onze, en un partit resolt per la mínima a totes les partides. I davant Nuñez el va tenir amb dos onzes a favor seu però la paciència del santsenç va anar remuntat el partit fins imposar-se ajustadament al cinquè onze.

En José Antonio, en el seu debut com a titular a la categoria, va realitzar uns bons enfrontaments. Davant Nuñez, gran coneixedor de jugar contra pics, va aconseguir un onze i estar dins del partit als altres tres. I enfront Giménez es va endur la victòria en quatre onze després de una constant lluita de la que va sortir guanyador.

I en Joan no va fer mals partits però segueix sense tingué un pel de sort necessari en els punts decisius de cada onze. Davant Giménez va anar de menys a mes però no li va donar temps de remuntar, i enfront Casas es va endur al segon onze però després el seu rival va estar millor posicionat guanyant amb claredat.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Edgardo Nuñez – José Antonio Jiménez (3-1).

Jaume Casas – Josep María Álvarez (2-3).

Julio Giménez – Joan Botella (3-0).

Edgardo Nuñez – Josep María Álvarez (3-2).

Julio Giménez – José Antonio Jiménez (1-3).

Jaume Casas – Joan Botella (3-1).

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 2)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (2)

____________________________________

TT PARETS (4)

José Luis Muñoz (1)

Josep María Álvarez (1)

Joan Botella (0)

De nou un enfrontament amb molta igualtat que finalment va caure del costat contrari als nostres interessos.

En José Luis va disputar dos encontres d’autèntic desgast amb resultats diferents. Enfront el jove veterà Rivera va aconseguir estar amb dos onzes a un a favor seu, però la diferencia de capacitat física va impedir que el nostre company acabés endur-sen el punt. Davant Caparrós també va arribar a disputar els cinc onzes, tots ells resolts per avantatges i un la sort si el va somriure.

En Josep María va començar guanyant a Mompart també en un partit resolt en cinc onzes tots per avantatges, però enfront Rivera, que ja tenia la lliçó del patiment ben apresa, només va aconseguir guanyar-li el primer onze per acabar cedint els altres tres amb certa claredat.

I en Joan va tenir la seva oportunitat davant Caparrós guanyant-li el tercer onze que semblava que significaria un impàs al partit, però una sèrie de sorts del seu contrincant va impedir-ho. Al últim partit, enfront Mompart, va intentar imposar el seu joc ràpid però el rival va ser superior a tots tres onzes.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Jordi Rivera – Jose Luis Muñoz (3-2).

Jordi Mompart – Josep María Álvarez (2-3).

Agustí Caparrós – Joan Botella (3-1).

Jordi Rivera – Josep María Álvarez (3-1).

Agustí Caparrós – José Luis Muñoz (2-3).

Jordi Mompart – Joan Botella (3-0).

El proper partit el jugarem a L’Hospitalet de Llobregat, enfront el TT L’Hospitalet, el dimarts  16 d’Octubre a les 20:30 hores.

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 1)

CETT ESPARREGUERA (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Enric Peiris (2)

Leandre Casamitjana (1)

José Luis Muñoz (1)

Bon inici de temporada pel nostre tercer equip, amb bones prestacions de tots tres jugadors.

L’Enric va començar guanyant clarament al tercer jugador local, no donant-li cap oportunitat a la sorpresa. Enfront Maldonado va patir la pèrdua dels dos primers onzes, lo que feia perillar no tenir que arribar als dobles, però poc a poc el nostre company va refer-se guanyant amb claredat el tercer, i amb una bona dosis de sort també ho va aconseguir al dos últims.

En José Luis va començar enfront el base local i degut a les seves molèsties físiques va tenir que allargar menys de l’habitual els punts, no veient-se recompensat per una fluïdesa en atac, aconseguint guanyar un sol onze. Davant el tercer jugador rival va imposar sense problemes la seva mes amplia experiència.

I en Leandre va fer un molt bon partit enfront el segon jugador local, remuntant dos onzes a un en contra i amb bones indicacions des de la banda va imposar el seu joc mixta als dos darrers jocs. I davant el base, i amb el partit ja resolt al nostre favor, va provar noves jugades contra un rival de gran nivell.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Pedro Luis Pineda – Enric Peiris (0-3).

Félix Pons – José Luis Muñoz (3-1).

Esteban Maldonado – Leandre Casamitjana (2-3).

Pedro Luis Pineda – José Luis Muñoz (0-3).

Esteban Maldonado – Enric Peiris (2-3).

Félix Pons – Leandre Casamitjana (3-0).

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 2)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (2)

____________________________________

CN CALDES “A” (4)

Enric Peiris (1)

Leandre Casamitjana (1)

Xavier Villena (0)

Partit enfront un equip fet aquest any per pujar de categoria, amb alguns jugadors/es de un nivell molt superior.

En el Xavi li va tocar ballar amb els dos millors jugadors contraris i va fer tot lo possible per allargar els punts i treure profit de enfrontar-se a dos fenomenals rivals.

L’Enric va començà enfront Richard i va intentar minimitzà la diferencia de nivell amb un jugador que el coneix molt bé. Davant el tercer jugador visitant i amb el partit ja resolt a favor d’ells no va donar opcions a que el rival imprimís velocitat al seu joc de dreta.

I en Leandre va començar enfront el tercer jugador del Caldes i es va imposar en un bon partit amb alternances però demostrant portar ell el ritme del partit. Davant el base, un jugador amb un ranking dels deu millors de totes les categories, va estar molt concentrat i va fer jugades de molt mèrit.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Juan Antonio Ortega – Xavier Villena (3-0).

Jordi Masclans – Leandre Casamitjana  (0-3).

Richard García – Enric Peiris (3-0).

Juan Antonio Ortega – Leandre Casamitjana (3-0).

Richard García – Xavier Villena (3-0).

Jordi Masclans – Enric Peiris (0-3).

El proper partit el jugarem a La Garriga, enfront el Iceland TT Els 8 La Garriga, el dimarts 16 d’Octubre a les 20:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts 16 d’Octubre de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

CTT PEP PALÉS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 16 d’Octubre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

TT L’HOSPITALET – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 16 d’Octubre –  20:30 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 3)

 

ICELAND TT ELS 8 LA GARRIGA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 16 d’Octubre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close