Avisos importants

Cròniques de la 13ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

FALCONS SBD – BOSSES VILA (0)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (6)

Carlos Lalinde (2)

Carlos Augusto Ferrera (2)

José Luis Muñoz (2)

Fàcil victòria enfront un equip sabadellenc que no va presentar la seva alineació titular.

En Lalinde va ser l’únic que va perdre un onze davant el base rival, ex-jugador nostre, però en els altres va ser clarament superior en els seus dos enfrontaments.

Tampoc va tindre gaire feina en Ferrera, deixant jugar als seus rivals i provant jugades noves de cara a compromisos més difícils.

I en José Luis va aprofitar per mostrar un joc més atacant i també provar innivacions a la seva defensa.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carlos Lalinde – Jaume Balmes (3-0).José Luis Muñoz – Enric Peiris (3-0).Carlos Augusto Ferrera – Joaquim Guillen (3-0).Carlos Lalinde – Enric Peiris (3-1).Carlos Augusto Ferrera – Jaume Balmes (3-0).José Luis Muñoz – Joaquim Guillen (3-0).  El proper partit serà a casa, enfront el Suris Calella, el dijous 1 de Febrer a les 20:00 hores. Aquest serà l’últim encontre de la primera fase. Interessaria guanyar-lo doncs potser l’equip calellenc estigui al mateix grup que nosaltres a la segona fase, i valen els resultats de la primera fase.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

CC SANT ANDREU (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Andrés Foncubierta (1)

Sergi Otero (2)

Josep María Álvarez (1)

Tercera victòria consecutiva del nostre equip i que suposa un rearmament de moral de cara a successius partits i a la segona fase.

En Sergi va realitzar dos molt bons partits enduent-se les victòries. En el seu primer enfrontament va saber contrarestar el seré joc del seu rival i després de moltes alternatives al marcador es va imposar al cinquè onze ajustadament. En el seu segon partit va passar tres quartes parts de lo mateix, arribant-se al cinquè onze, però en aquest el nostre company va distanciar-se des de bon començament guanyant més folgadament.

L’Andrés no va fer un bon partit davant el base barceloní i sempre va anar a remolc del joc atacant del seu rival. En el seu altre partit també va patir més del compte però va saber sacrificar-se en el seu joc i finalment es va imposar en un frenètic cinquè onze.

I en Josep María va començar enfront el base rival, i tot i guanyar-li el segon onze, poc més va poder fer per contrarestar la qualitat atacant del jugador del Sant Andreu. En el seu segon individual li va costar entrar en joc, però després de perdre els dos primers onzes va anar reaccionant per imposar-se als tres restants amb certa autoritat.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Antonio Guinovart – Josep María Álvarez (3-1).

Juan Llácer – Andrés Foncubierta (2-3).

Antonio Rovelló – Sergi Otero (2-3).

Antonio Guinovart – Andrés Foncubierta (3-0).

Antonio Rovelló – Josep María Álvarez (2-3).

Juan Llácer – Sergi Otero (2-3).

El proper partit serà a casa, enfront el CC Sants, el dijous 1 de Febrer a les 20:00 hores. Aquest serà l’últim encontre de la primera fase. Una victòria ens permetria començar la segona fase amb dos punts més, doncs el Sants estarà al mateix grup que nosaltres en aquesta fase.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 13)

CTT VILAFRANCA (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

José Antonio Jiménez (1)

Victor Pérez (0)

Gabriel Romero (0)

Nova derrota del nostre tercer equip de veterans que segueix amb la seva missió de fer rotar jugadors de cara a agafar experiència en aquestes lligues on hi ha un bon nivell de jugadors que no volen deixar de competir al seu estimat esport.

En José Antonio va aconseguir l’únic punt del nostre equip fent un bon primer partit davant el segon jugador del equip rival i portant sempre la iniciativa. Enfront el base vilafranquí, a qui havia guanyat a casa nostre a la primera volta, es va veure dos onzes per darrera d’inici i tot i guanyar els dos següents no va poder superar-lo al cinquè.

En Victor va estar a punt de complicar-li la vida al tercer jugador rival però finalment només va aconseguir guanyar-li un onze. En el seu segon partit poc va poder fer davant un jugador amb molta més experiència que ell en aquestes categories.

I en Gabriel segueix en la seva fase d’aprenentatge i avui a patit molt davant uns jugadors de qualitat i experiència, però es per on es comença. Amb la dedicació i interès que hi posa aviat arribaran les victòries.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Antonio Jiménez – Javier Silvestre (3-0).

Gabriel Romero – David Aparicio (0-3).

Victor Pérez – Antonio Baltanás (1-3).

Jose Antonio Jiménez – David Aparicio (2-3).

Victor Pérez – Javier Silvestre (0-3).

Gabriel Romero – Antonio Baltanás (0-3).

La propera jornada es l’última d’aquesta primera fase i a nosaltres ens toca descans doncs era un grup de set equips. La segona fase començarà els dies 13 o 15 de Febrer segons juguem a fora o a casa.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous, 1 de Febrer de 2018).

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – SURIS CALELLA

(Dijous, 1 de Febrer –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CC SANTS

(Dijous, 1 de Febrer –  20:00 hores).

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 14)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS  (DESCANS)

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

 

CTT ELS AMICS DE TERRASSA (5)

 

Carlos Augusto Ferrera (1)

Andrés Foncubierta (0)

José Luis Muñoz (0)

 

 

Superioritat del jove equip terrassenc, segon classificat del grup, sobre tot en els moments claus dels onzes i/o els partits.

En Carlos va jugar amb un estat gripal avançat i això va influir en el seu joc. No obstant va aconseguir l’únic punt quirzetenc en un partit disputadíssim a cinc onzes, guanyant per avantatges al cinquè onze. El seu primer partit també va ser molt igualat però li va costar molt restar el servei demolidor del rival i va acabar sucumbint en quatre onzes.

En José Luis va donar-ho tot en els seus dos partits enfront els atacants jugadors terrassencs, posant-los en destrets en alguns moments i veient-se punts de gran qualitat.

I l’Andrés no va poder imposar el seu joc atacant enfront uns jugadors mes agressius i segurs sobre la taula i tirant de veterania només va aconseguir guanyar un onze tot i fer-ne alguns molt igualats.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Andrés Foncubierta – Carlos Rodríguez  (0-3).

José Luis Muñoz – Gerard Madico (1-3).

Carlos Augusto Ferrera – Daniel Calle (1-3).

Andrés Foncubierta – Gerard Madico (1-3).

Carlos Augusto Ferrera – Carlos Rodríguez (3-2).

José Luis Muñoz – Daniel Calle (1-3).

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 11)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

LA TORRE DE CLARAMUNT (2)

 

Sergi Otero (2)

Leandre Casamitjana (2)

Jordi Royo (0)

 

Important victòria enfront el tercer classificat del grup i que dona un plus de moral per encarar la segona volta amb l’idea de evitar el dos últims llocs de descens directe.

En el Sergi li va costar entrar en els partits, però quan ho va fer-ho va ser capaç de donar-les la volta. En el primer es va posar amb 2 onzes a 1 en contra amb derrotes per avantatges, però es va entonar i va guanyar els dos últims folgadament. En el segon partit va començar perdent el primer onze davant un veterà jugador amb pics de revés però en quan li va trobar l’estratègia es va endur els altres tres onzes.

En Leandro segueix dolç de físic i cap i sembla que a trobat les gomes mes idònies pel joc que vol fer. Al primer partit no va donar gaires opcions al seu rival guanyant-lo en tres onzes, tot i que aquest tenia un ampli ranking superior. I en el segon també es va imposar en tres onzes, amb una mica mes de patiment però sense deixar de portar éll el ritme del partit enfront els base de La Torra que també el superava en ranking.

I en Jordi va fer dos partits molt igualats però sense sort al final. Al primer encontre va perdre els tres onzes molt ajustadament per la mínima, mentre que en el segon es va posar amb avantatge de 2 onzes a 1 però un pel de mala sort al quart va donar ales al seu rival per imposar-se al dos últims.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Sergi Otero – David Sala (3-2).

Jordi Royo – Antonio Tendero (0-3).

Leandre Casamitjana – Alex Navarro (3-0).

Sergi Otero – Antonio Tendero (3-1).

Leandre Casamitjana – David Sala (3-0).

Jordi Royo – Alex Navarro (2-3).

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 11)

 

 

UE SANT CUGAT “B” (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

 

Carles Millera (1)

Gabriel Romero (1)

Xavier Villena (0)

Victor Pérez (0)

 

 

Derrota davant el tercer classificat del grup en un partit en que vàrem marxar amb la sensació que amb un altre alineació es podria haver guanyat.

Bé en Carles, guanyant clarament el seu primer individual i perdent el segon contra un jugador xinés que no te el nivell d’aquesta categoria sinó molt superior.

No va tenir el seu millor dia en Xavier, perdent els dos individuals de forma clara. Un altre dia hagués donat més guerra, però diumenge no estava gens fi, al haver passat mala nit.

En Victor va perdre ajustadament per 3 onzes a 2 el seu primer individual, que podia haver guanyat i com a conseqüència anar als dobles on tot hagués sigut possible. En el seu segon individual, amb el partit resolt, va cedir el lloc al Gabriel que havia vingut com a reserva per si hi havia alguna baixa d’última hora. En Gabriel, tot i sortir en fred, va fer un partit molt seriós i va guanyar clarament.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Zhiquan Zhang – Xavier Villena (3-0).

Daniel Rica – Carles Millera (0-3).

Bruno Huertas – Víctor Pérez (3-2).

Zhiquan Zhang – Carles Millera (3-1).

Bruno Huertas – Xavier Villena (3-0).

Daniel Rica – Gabriel Romero (0-3).

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close