Avisos importants

Cròniques de la 13ª i 14 jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

____________________________________

 

CTT ATENEU 1882 (6)

 

 

Carlos Lalinde (0)

Andrés Foncubierta (0)

Joan Botella (0)

 

 

Nova jornada amb poques possibilitats de, ni tan sols, aconseguir puntuar enfront un altre dels co-líders del grup, amés de continuar amb en Sergi Otero lesionat. Aquest cop va pujar en Joan Botella del segon equip per completar la convocatòria.

En Carlos va ser l’únic que va plantar cara a uns jugadors que a sènior jugant a categoria nacional i que amés son uns veterans joves comparats a la nostra mitjana d’edat. Enfront Durán va parar amb els seus pics les escomeses atacants del seu rival i va contraatacar amb molta fermesa. Va dominar per dos onzes a 1 i en el cinquè portava també una bona avantatge, però no va finalitzar amb èxit el que hagués sigut una merescuda victòria. Davant Fernández va aconseguir guanyar-li el segon onze, però en els altres el jugador rival, que suma el doble de punts en el ranking que el nostre company, va saber enviar-li pilotes més toves sobre els seus pics de revés i incomodar-lo.

L’Andrés va ser desbordat en tot moment pels seus contrincants tot intentar-ho amb molta voluntat. Tant enfront Osuna com enfront Durán no va poder imposar els seus atacs i  tenir que retrocedir es una derrota segura davant la qualitat d’aquest jugadors.

I en Joan també va intentar aconseguir els millors parcials possibles però aquesta tasca enfront Fernández i Osuna es molt difícil de portar a bon terme.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

  Andrés Foncubierta – Francisco José Osuna (0-3).Carlos Lalinde – Roberto Carlos Durán (2-3).Joan Botella – Francisco Fernández (0-3).Andrés Foncubierta – Roberto Carlos Durán (0-3).Joan Botella – Francisco José Osuna (0-3).Carlos Lalinde – Francisco Fernández (1-3).  

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

 

 

TERMOTUR CALELLA (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

 

 

Carlos Lalinde (0)

Andrés Foncubierta (0)

Sergi Otero (0)

 

 

Derrota sense pal·liatius per tancar la 1ª fase d’aquesta categoria. Hem acabat a la 8ª i última plaça del grup, amb 1 sola victòria per 13 derrotes. La marxa any darrera any de jugadores importants està fent molt complicat poder mantenir aquesta difícil categoria. A tot això hi ha que sumar dificultats per temes físics, laborals i familiars.

A la 2ª fase (per evitar el descens) jugarem contra Lluïsos d’Horta TT, CTT Dels Horts “B”, SCR El Ciervo “B” i Titus Badalona. També hi seran a aquesta fase els altres 3 últims equips del nostre grup, amb qui no jugarem però la classificació comença amb les puntuacions de la 1ª fase.

 

Aquesta 2ª fase començarà la setmana del 12 de Febrer de 2019.

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

BLANXART XALOC OLESA  (2)

 

 

José Luis Muñoz (1)

Josep María Álvarez (2)

José Antonio Jiménez (1)

 

 

Victoria molt important que ens permet somiar, tot i que amb poques probabilitats, d’evitar la fase de descens de la categoria.

En Josep María va començar enfront el tercer jugador visitant, en Bru, i va manar folgadament als tres onzes, tot i haver d’arribar a les avantatges al segon. Davant Ruiz, punt clau per evitar els dobles de desempat, va realitzar un partit molt atrevit contant que el base dels olesans te un ranking força superior. Va perdre per avantatges el primer onze, va aconseguir guanyar ajustadament els dos següents per perdre clarament el quart, però al cinquè va agafar una mínima avantatge que ja no va deixar escapar.

En José Luis va iniciar davant Hernández, un altre jugador d’alt ranking, i tot i guanyar-li el segon onze no va estar mai còmoda pel bon joc desplegat pel seu contrincant. Enfront Bru va dominar-lo en totes les facetes del joc per emportar-se folgadament el punt.

I al José Antonio li va tocar barallar-se amb els dos millors jugadors visitants i ho va fer de forma excel·lent. No va poder guanyar a Ruiz, però el va portar al cinquè onze desprès de dominar per 2 a 1 amb una defensa aferrissada. I davant Hernández, que sembla que va quedar una mica tocat físicament durant el partit enfront José Luis, va ser un mur, tornat pilotes inversemblants i atacant quan el rival menys ho esperava. Li va guanyar tots tres onzes jugats molt ajustadament.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

José Luis Muñoz – Xavier Hernández (1-3).

Josep María Álvarez – Manuel Bru (3-0).

José Antonio Jiménez – Cristòbal Ruiz (2-3).

José Luis Muñoz – Manuel Bru (3-0).

José Antonio Jiménez – Xavier Hernández (3-0).

Josep María Álvarez – Cristòbal Ruiz (3-2).

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

 

 

CTT CARDEDEU (6)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS  (0)

 

 

José Luis Muñoz 0)

Josep María Álvarez (0)

Joan Botella (0)

 

 

Derrota sense pal·liatius per tancar la 1ª fase d’aquesta categoria. Hem acabat a la 6ª plaça del grup (empatats amb la 5ª), amb 6 victòries per 8 derrotes.  A la 2ª fase (per evitar el descens) jugarem contra CC Sant Andreu, SCR El Ciervo, El Cercle TT Gràcia i Lluïsos de Gràcia. També hi seran a aquesta fase els altres 3 últims equips del nostre grup, amb qui no jugarem però la classificació comença amb les puntuacions de la 1ª fase.

 

Aquesta 2ª fase començarà la setmana del 12 de Febrer de 2019.

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

 

CATT SANT CELONI (5)

 

 

Leandre Casamitjana (0)

Antonio Caramés (1)

Ramón Bermudo (0)

 

 

 

Derrota enfront un dels equips que lluitarà, i amb moltes probabilitats, per pujar de categoria. No obstant, la qualitat humana d’un dels seus millors jugadors, en Francisco Nicolás, te molt que desitjar, per no dir que es un impresentable que els pot posar en un compromís quan es trobi amb un altre “persona” com ell.

L’Antonio va començar enfront el seu tercer jugador, en Tort, i va demostrar ser superior a ell fent un bon partit i guanyant-lo en quatre igualats onzes. Enfront Piera, un jugador atacant de gran categoria, va ser un autèntic mur durant els tres primers onces, guanyant-li dos d’ells a base d’uns potents bloquejos, però malauradament als dos últims onzes el jugador visitant va imprimir encara mes força als seus atacs enduent-se amb justícia el punt.

En Ramón va iniciar davant Nicolás i tot i els seus esforços poc va poder fer davant el nivell pingpongnístic del seu rival. Enfront Tort, un jugador més del nivell d’aquesta categoria, va aconseguir guanyar-li el primer onze sorprenent-lo amb els seus serveis, però poc a poc el jugador visitant va anant fent-se amb la situació per imposar-se als tres següents.

I en Leandre va començar enfront Piera i tot i fer uns onzes força anivellats no va poder guanyar-li cap perdent-los ajustadament en els parcials. Davant Nicolás va aconseguir guanyar-li per avantatges el primer onze, sorprenent-lo amb el seu joc mixta de pics. No obstant, el jugador visitant, que també porta pics i se’ls canvia de dreta i de revés, va anar agafant el toc del nostre companys i es va endur els tres onzes següents.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Leandre Casamitjana – Joan Piera (0-3).

Ramón Bermudo – Francisco Nicolás  (0-3).

Antonio Caramés – David Tort (3-1).

Leandre Casamitjana – Francisco Nicolás (1-3).

Antonio Caramés – Joan Piera (2-3).

Ramón Bermudo – David Tort (1-3).

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

 

 

CTT RIPOLLET “B” (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

 

 

Leandre Casamitjana (2)

Carles Millera (1)

Xavier Villena (0)

Casamitjana/Millera (0)

 

 

 

Derrota en un partit molt anivellat, on vam tingué possibilitats d’un millor resultat, per tancar la 1ª fase d’aquesta categoria.

En Xavier va començar davant el base local, en Barceló, que es va dedicar els tres onzes a tirar-li globus amb efecte per aprofitar les dificultats físiques del nostre jugador. En el seu segon partit, enfront Rico, el joc va ser molt mes igualat i en Xavi va poder contenir al seu rival amb un bon joc de pics de revés i uns serveis amb la goma llisa de dreta que li feien molt mal. Va aconseguir posar-se amb avantatge de 2 onzes a 1, però poc a poc el físic li va passa factura perdent el dos últims onzes. Poc premi per un excel·lent partit.

En Carles va iniciar enfront Llorens i va saber dominar el joc sobre la taula tirant-li pilotes a ambdós costats perquè no estigues mai còmoda. Va guanyar els dos primers onzes per la mínima i el tercer ja va ser més folgat. Davant Barceló va aconseguir contrarestar en el primer onze els globus amb efecte amb uns ràpids moviments sobre la crossa i bons atacs de dreta i revés guanyant-lo. Va tenir la seva oportunitat també de guanyar el segon però unes errades finals ho van impedir. A partit d’aquí el ripolletenc va guanyar en consistència i a en Carles li va passar factura el físic perdent el dos restants onzes.

I en Leandre va guanyar amb claredat el seu primer partit enfront Rico, portant sempre la iniciativa en el joc i no donant marge a cap sorpresa. Davant Llorens si que es va veure sorprès en el primer onze on no va donar una a dretes. Però ben aconsellat pels seus companys va anar a assegurar cada pilota i va treure partit de la seva superioritat tècnica.

En els dobles, Carles i Leandre enfront Barceló i Rico, vam tenir les nostres oportunitats guanyant el primer onze per avantatges i tenint petites diferencies als dos següents, però al no poder tancar en tres onzes, en el quart van decaure en el seu joc perdent el partit.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Manel Barceló – Xavier Villena (3-0).

Vicente Llorens – Carles Millera  (0-3).

Calixto Rico – Leandre Casamitjana (0-3).

Manel Barceló – Carles Millera (3-1).

Calixto Rico – Xavier Villena (3-2).

Vicente Llorens – Leandre Casamitjana (1-3).

Barceló/Rico – Casamitjana/Millera (3-1).

 

 

Hem acabat aquesta 1ª fase a la 8ª i última plaça del grup, amb 2 victòries per 12 derrotes.  A la 2ª fase (de classificació, dons al ser l’última categoria no hi ha descens) jugarem contra Lluïsos d’Horta TT, CTT Vilafranca, La Cassola Collbató “B” i SCR El Ciervo. També hi seran a aquest grup els altres 3 últims equips del nostre grup, amb qui no jugarem però la classificació comença amb les puntuacions de la 1ª fase.

 

Aquesta 2ª fase començarà la setmana del 12 de Febrer de 2019.

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

 

 

CN SABADELL (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

Andrés Foncubierta (0)

José Luis Muñoz (1)

Sergi Otero (1)

 

 

Partit marcat pels problemes físics dels nostres jugadors que van impedir aconseguir un millor resultat al local del líder imbatut del grup, que va presentar una alineació assequible per la qualitat dels nostres companys.

En José Luis va començar davant Jordi Yu, un jove jugador atacant, i va estar en tot moment dins del partit, perdent per avantatges el segon i els tercer onze. La pilota butterflay i les molèsties físiques van minvar les oportunitats del nostre jugador. Enfront Gallardo, un jugador més veterà però amb bon estat físic, va poder desplegar millor el seu joc i només va cedir el segon onze per imposar-se amb bon joc en els tres restants.

En Sergi va iniciar enfront Gallardo i va intentar controlar el partit des de els seus serveis i ràpids atacs per no tenir que forçar gaire el seu turmell, aconseguint la victòria en tres ajustats onzes. Davant Ponz, un rocós jugador molt segur, va patir amés problemes d’esquena, però va saber aguantar-ho i fer arribar el partit al cinquè onze, on li va mancar una mica de sort per empatar l’encontre i anar al punt de dobles.

I l’Andrés no va estar còmoda a cap dels dos partits. Enfront Ponz, tot i guanyar el segon onze, va jugar massa endarrerit i no va trobar el forat per on treure al seu contrincant del domini sobre la taula. Davant Yu va perdre clarament els dos primers onzes, va variar el seu joc prenent la iniciativa mes pròxim a la taula i aconseguint guanyar ajustadament els dos següents, però en el definitiu no va poder remuntar el bon inici del sabadellenc.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Luis Muñoz – Jordi Yu (0-3).Sergi Otero – Andrés Gallardo (3-0).

Andrés Foncubierta – Antonio Ponz (1-3).

José Luis Muñoz – Andrés Gallardo (3-1).Andrés Foncubierta – Jordi Yu (2-3).Sergi Otero – Antonio Ponz (2-3).  La propera jornada jugarem al nostre local, enfront El Cercle TT Gràcia, el dissabte 26 de Gener a les 10:00 hores.

 

 

 

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

 

 

CN SABADELL “B” (3)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

Leandre Casamitjana (2)

José Antonio Jiménez (1)

Antonio Caramés (0)

Casamitjana/Jiménez (1)

 

Importantíssima i treballada victòria que ens consolida a la part de la fase d’ascens del grup. Amés deixem als sabadellencs, que son els nostres primers perseguidors, a tres victòries i l’average.

En Leandre va comptar els seus dos partits individuals per victòries afavorit de no jugar enfront el base sabadellenc. Davant Carceller va fer uns dos primers onzes molt seriosos portant la iniciativa amb els pics de revés, però poc a poc l’expert jugador local va anant entrant al partit molt ben dirigit des de la banda i enviant boles toves que li  feien mal al nostre jugador imposant-se als dos següents. Però al cinquè en Leandre va trencar el partit després del canvi de camp fent un parcial de 6-0 a favor. Enfront Martí va fer un partit amb daltabaixos però en els moments decisius es va endur els tres onzes amb molta qualitat i aplom.

En José Antonio va començar manant clarament a Martí i amb els seus canvis de textures va portar de corcoll al jugador local. Davant el base sabadellenc, en Primera, un jugador d’atac total i bons moviments, va patir la seva primera derrota de la temporada en sèniors. Els tres primers onzes van ser d’una gran igualtat, tots dos intentant imposar el seu joc i amb avantatge pel local de 2-1, que al quart onze va afinar encara més els seus atacs i va assegurar el punt.

I l’Antonio va iniciar la seva participació enfront Primera i va aconseguir bloquejar en bastantes fases del partit els forts atacs del base rival però no li va valer per guanyar cap onze. Davant Carceller, i al igual que en Leandre, va aconseguir guanyar els dos primers onzes amb solvència, però de nou la banqueta local el va alliçonar molt bé per anar remuntant l’encontre, guanyà en cinc onzes i portar el partit al desempat dels dobles.

Els dobles, José Antonio i Leandre enfront Primera i Carceller, van ser d’una gran igualtat, intentant ambdós parelles portar el joc a les seves característiques i privant la victòria en els quatre primers onzes segons els creuaments de servei. El cinquè es va iniciar amb petites avantatges de la parella local fins arribar a tenir avantatge de dos pilotes de partit (10-8) i servei. Però un intel·ligent temps mort demanat per la nostra banqueta va capgirà el partit fent un parcial de 0-4 i guanyant l’encontre.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ricard Martí – José Antonio Jiménez (0-3).Ramón Carceller – Leandre Casamitjana (2-3).

Luis Eduardo Primera – Antonio Caramés (3-0).

Ricard Martí – Leandre Casamitjana (0-3).Luis Eduardo Primera – José Antonio Jiménez (3-1).Ramón Carceller – Antonio Caramés (3-2).Carceller/Primera – Casamitjana/Jiménez (2-3).

 

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront la Agrupació Congrés, el dissabte 26 de Gener a les 10:00 hores.

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

 

 

FDB LABORATORIOS COLLBATÓ “A” (3)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

Hugo Alberto Alastuey (1)

Carles Millera (1)

Jordi Royo (1)

Alastuey/Royo (1)

 

Un partit que ja es veia molt difícil de guanyar perquè van alinear a Maria José Rodríguez, jugadora acostumada a categories superiors, però la sorpresa va ser que la van posar com 3ª jugadora. Va començar Sánchez-Jordi 3-2, llàstima que a Jordi se li escapés el primer onze per avantatges però va aconseguir els 2 onzes següents posant-se per davant del marcador, en el quart joc la sort va caure del costat de Sánchez amb un altre resultat ajustat i ja en el cinquè Jordi estava desgastat i va lluitar fins al final perdent 3-2. El segon, Mateo-Carles, gran partit de Carles doncs no li va donar opció en els dos primers onze 8-11 i 2-11, en el tercer Carles va voler jugar una mica guanyant per 14-12. Ara venia la gran sorpresa Maria José-Hugo, va començar el primer joc guanyant María José 11-6, la cosa pintava malament, però va venir la sorpresa i Hugo va realitzar dos onzes fantàstics i els va guanyar clarament 11-4 i 11-8 posant-se per davant, en el quart joc es decidia tot i va ser molt disputat i ben jugat pels dos jugadors perdent Hugo 15-13, ens anàvem al cinquè i definitiu onze, aquest molt bé lluitat i amb ambició de guanyar Hugo se’l va endur per un clar 11-6. Mateo-Jordi, gran partit de Jordi aquesta vegada no se li va escapar el primer joc guanyant per avantatges, el segon també va ser molt igualat però el va guanyar Mateo 11-9, els dos jocs següents Jordi va jugar molt concentrat sense donar-li opció guanyant clarament 11-3 i 11-4. Sánchez-Hugo, ells s’ho jugaven a tot o res i guanyà Sánchez els dos primers jocs 12-10 i 11-7, però l’Hugo va reaccionar i va guanyar els dos següents 13-11 i 11-8, el cinquè va caure del costat de Sánchez per 11-6, molt ben lluitat per l’Hugo no donant cap punt per perdut. María José-Carles, ja es coneixien el joc entre tots dos i María José com jugadora molt rodada li va complicar el partit a Carles amb boles ràpides al seu revés i llargues al centre i altes, va guanyar els dos primers jocs María José 12-10 i 11-7, però Carles va lluitar tot fora mida i va guanyar els dos següents 11-7 i 11-7, en el cinquè onze s’ho jugaven tot i la jugadora local va fer un joc difícil per a Carles i va guanyar 11-3. Ens juguem el dobles, els germans Mateo, per aprofitar les regles de dos jugadors en cadira de rodes i per part nostra jugaven Jordi i Hugo, el primer joc un altra vegada se’ns va escapar 11-9, potser perquè no li havien pres mida a les regles, però els dos jocs següents van ser els nostres clarament 11-3 i 11-3, ens faltava només un onze per guanyar però es va perdre 11-7 i ens anàvem al desempat i fent un gran joc que va portar fins i tot a treure’ls de polleguera i discutir entre els dos germans es va guanyar per 11-9.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Royo – Ismael Sánchez (2-3).Carles Millera – David Mateo (3-0).

Hugo Alberto Alastuey – María José Rodríguez (3-2).

Jordi Royo – David Mateo (3-1).Hugo Alberto Alastuey – Ismael Sánchez (2-3).Carles Millera – María José Rodríguez  (2-3).Alastuey/Royo – Mateo/Mateo (3-2).

 

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront el Lluïsos de Gràcia  “B” , el dissabte 26 de Gener a les 10:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte 26 de Gener de 2019).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – EL CERCLE TT GRÀCIA

(Dissabte 26 de Gener a les 10:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – AGRUPACIÓ CONGRÉS

(Dissabte 26 de Gener a les 10:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – LLUÏSOS DE GRÀCIA “B”

(Dissabte 26 de Gener a les 10:00 hores)

 

 

===========================================================

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close