Avisos importants

Cròniques de la 12ª jornada del Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

ATT PREMIÀ DE MAR (5)
____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Carlos Lalinde (1)
Andrés Foncubierta (0)
Hugo Alberto Alastuey (0)

Poques possibilitats teníem al local del co-líder, que amés busca tornar a la Primera categoria de la que va baixa la darrera temporada. Apart d’això no podíem comptar amb en Sergi Otero per lesió, per lo que va pujar del tercer equip l’Hugo per completar la convocatòria.
En Carlos va inicià davant el seu base, en Santiago, i tot i fer uns dos primers onzes força competits, al tercer la superior del premienç va ser aclaparadora. En l’últim partit, enfront Serra, va saber reaccionar desprès de perdre els dos primers onzes i imposar el seu joc de pics sobre la taula i uns bons atacs de dreta per poc a poc anar minvant la moral del jugador local i treu-lo del partit al cinquè onze.
L’Andrés no va estar gaire fi en aquest partit. Enfront Serra no va poder culminar els seus atacs, molt ben defensats pel jugador premienç des de darrera i va acabar bastant desquisiat pel joc del rival. I enfront Comas va estar mes centrat però l’efectivitat del jugador local en els seus atacs va impedir que aconseguís guanyar cap onze.
I l’Hugo va donar la cara en els seus dos partits, davant Comas i Santiago, però va ser clarament inferior a jugadors amb mes de 1.000 punts de ranking, mentre que el nostre company ha estat molts anys allunyat de la competició.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Comas – Hugo Alberto Alastuey (3-0).
Josep Serra – Andrés Foncubierta (3-0).
David José Santiago – Carlos Lalinde (3-0).
Jordi Comas – Andrés Foncubierta (3-0).
David José Santiago – Hugo Alberto Alastuey (3-0).
Josep Serra – Carlos Lalinde (2-3).

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el CTT Ateneu 1882, el dijous 24 de Gener a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

CTT DELS HORTS 2000 (4)
____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

José Luis Muñoz (1)
Josep María Álvarez (1)
Joan Botella (0)

Partit que era molt important de cara a escapar de la zona de la fase de descens, però que no vam poder consolidar en un resultat favorable degut, en part, al pèssim estat del terra del local i el tipo de taula on es va jugar.
En José Luis va iniciar davant Guardia, un jugador amb pics de revés i molt segur sobre la taula, i va estar molt concentrat en defensa i amb bons atacs en els moments adequats per guanyar el punt en tres onzes. Enfront Portet no va estar tant fi, i els serveis curts i els atacs de dreta del jugador local van fer mossa en el nostre company que no va poder guanyar cap onze.
En Josep María va començar enfront Sánchez, un jugador acostumat a competir en categories superiors, i tot i un bon inici i bona actitud no va trobar el forat per on derrotar al seu oponent. I davant Guardia va fer un partit molt competit, guanyant els dos primers onzes per avantatges, perdent els dos següents més clarament i enduent-se el cinquè per la mínima.
I en Joan, encara convalescent de la seva operació a la vista, va estar lluitador com sempre. Davant Portet va perdre per la mínima dos dels tres onzes disputats, i enfront Sánchez la derrota va ser molt més clara donat el superior nivell del jugador hortenç.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joan Portet – Joan Botella (3-0).
Pedro Guardia – José Luis Muñoz (0-3).
Antonio Sánchez – Josep María Álvarez (3-0).
Joan Portet – José Luis Muñoz (3-0).
Antonio Sánchez – Joan Botella (3-0).
Pedro Guardia – Josep María Álvarez (2-3).

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el Blanxart Xaloc Olesa, el dijous 24 de Gener a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

ATT PREMIA DE MAR (3)
____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Leandre Casamitjana (1)
Jordi Royo (1)
Gabriel Romero (1)
Casamitjana/Royo (1)

En el tercer partit seguit arribant als dobles de desempat vam aconseguir la segona victòria de la temporada. Va ser un partit que s’hagués tingut que decidir al nostre favor abans d’arribar-hi, però que també l’haguéssim pogut perdre.
En Leandre va començar molt seriós davant Colldeforn, un jove veterà esquerra i molt atacant, Va estar molt segur en els bloquejos i també a les finalitzacions dels onzes, dons va guanyar-ne els dos primers per avantatges i el tercer ja va ser més clar al seu favor. No obstant, davant Vilalta, un expert jugador també amb pics de revés, li va falta paciència per trobar-li el forat. Va guanyar el primer i el quart onzes però en l’últim no va tenir la suficient serenitat per remuntar el bon inici del seu rival.
En Jordi va iniciar davant Montraveta i en cap moment li va donar opcions guanyant amb claredat i bon joc. Enfront Colldeforn li va costar parar els constants atacs del premienç tot i els seus bons bloquejos. Va aconseguir guanyar-li el tercer onze però sense més resultat profitós.
I en Gabriel va tenir l’inici contra Vilalta, va aconseguir en alguns moments posar-lo en dificultats, però finalment l’experiència del jugador local es va imposar en tres onzes. I enfront Montraveta va fer un partit molt anivellat. Amb repartiment d’onzes a l’inici i avantatge del local per 2 a 1, però el nostre company va treure tot lo que tenia dins per guanyar el partit gràcies a dos últims onzes conquerits per 14-12 i que ens va portar al desempat dels dobles.
En els dobles, Leandre i Jordi enfront Colldeforn i Vilalta, va influir el creuament de jugadors per guanyar dos onzes cada parella i arribar al cinquè definitiu, on el duo local va canviar de camp i servei amb 5-1 a favor, desprès 6-2, però unes bones decisions i temprança dels nostres jugadors els van portar a remuntar tancant el partit amb un 8-11.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Leandre Casamitjana – Jaume Colldeforn (3-0).
Gabriel Romero – Agustí Vilalta (0-3).
Jordi Royo – Jordi Montraveta (3-0).
Leandre Casamitjana – Agustí Vilalta (2-3).
Jordi Royo – Jaume Colldeforn (1-3).
Gabriel Romero – Jordi Montraveta (3-2).
Casamitjana/Royo – Colldeforn/Vilalta (3-2).

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el CATT Sant Celoni, el dijous 24 de Gener a les 20:00 hores.

**************************************************************************
PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS
(Dijous 24 de Gener de 2019).
**************************************************************************

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – CTT ATENEU 1882
(Dijous 24 de Gener – 20:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – BLANXART XALOC OLESA
(Dijous 24 de Gener – 20:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – CATT SANT CELONI
(Dijous 24 de Gener – 20:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

TT CASTELLDEFELS (2)

 

Andrés Foncubierta (2)

Josep María Álvarez (2)

Rebeca Azuaga (0)

Importantíssima victòria del nostre primer equip per començar la segona volta, en un partit que encaràvem amb les baixes per lesió d’en Sergi Otero i en José Luis Muñoz. La Rebeca va pujar del segon equip per completar la convocatòria.

L’Andrés demostra que si pot entrenar guanya en confiança i avui a fet dos grans i intensos partits. Enfront Mata, un bon jugador atacant i amb qui havia perdut a l’anada, va tenir una mica de desconnexió després de guanyar el primer onze, perdent els dos següents, però va reaccionar a temps portant el partit al seu terreny, guanyant folgadament el quart i quelcom mes ajustat el cinquè. Davant Moreno, un jugador molt segur sobre la taula i a qui havia guanyant en cinc onzes a la primera volta, va tenir un partit també molt equilibrat que a excepció del tercer onze tots els demés van acabar amb avantatges mínimes de cadascun dels dos contendents. Victoria remuntant un 7-9 al cinquè onze i que assegurava com a mínim els dobles.

En Josep María va començar davant Elias, el tercer jugador rival, i tot i perdre el tercer onze, sempre es va mostrar contundent amb el seu joc i amb molt poques fissures. Enfront Mata es van anar repartint els onzes per la mínima i sempre amb avantatge pel jugador visitant, però al cinquè el nostre company va agafar una petita avantatge des de el començament, no es va deixar sorprendre i va finalitzar guanyant l’últim punt del partit.

I la Rebeca, sempre disposada a donar un cop de mà tot i no poder entrenar, va començar enfront Moreno i no va poder en cap moment amb el consistent joc del base visitant. Davant Elias el partit va ser mes anivellat i inclòs va guanyar el primer onze, però desprès el millor rodatge del seu rival va impedir engrandir la gesta.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Javier Moreno – Rebeca Azuaga (3-0).Javier Mata – Andrés Foncubierta (2-3).

Jonatan Elias – Josep María Álvarez (1-3).

Javier Moreno – Andrés Foncubierta (2-3).Jonatan Elias – Rebeca Azuaga (3-1).Javier Mata – Josep María Álvarez (2-3).  La propera jornada jugarem a Sabadell, enfront el CN Sabadell, el diumenge 20 de Gener a les 11:00 hores. Partit complicat enfront el líder imbatut del grup.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (6)

____________________________________

TT CASTELLDEFELS (0)

Joan Botella (2)

José Antonio Jiménez (2)

Antonio Caramés (2)

Contundent victòria en l’estreno de la segona volta, que ratifica la nostra sisena posició a la classificació del grup.

En José Antonio ha firmat dos noves victòries per seguir imbatut a sèniors aquesta temporada. A començat enfront Miguel Ángel Rodríguez i ha sigut un partit amb dos onzes molt anivellats i un de clara superioritat local per guanyar tots tres. Davant Sergio Rodríguez només ha sigut anivellat el primer, dons desprès el nostre company a imposat el seu joc segur per imposar-se amb molta més folguera.

En Joan ha començat enfront el base visitant, l’Espasa, i tot i un inici una mica fred perdent per avantatges el primer onze, desprès ha afinat el seu elèctric joc d’atac per endur-sen amb certa claredat els tres següents i el punt. Davant Miguel Angel ha estat en el seu to des de l’inici i no ha donat cap opció al seu rival a guanyar cap onze.

I l’Antonio també a fet els dos punts disputats. Davant Sergio a començat amb molta força guanyant merescudament els dos primers onzes, però uns titubejos al tercer l’han portat a perdre’l per avantatges i donar ales al seu rival que també a guanyat el quart. En un cinquè molt disputat el nostre jugador ha acabat enduent-se el partit per la mínima. Enfront Espasa també a començat guanyant el primer onze, per igualar en el segon el jugador visitant, però finalment la victòria a caigut del nostre costat amb parcials molt ajustats al tercer i quart onzes.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Antonio Jiménez – Miguel Ángel Rodríguez (3-0).Antonio Caramés – Sergio Rodríguez (3-2).

Joan Botella – Xavier Espasa (3-1).

José Antonio Jiménez – Sergio Rodríguez (3-0).Joan Botella – Miguel Ángel Rodríguez (3-0).Antonio Caramés – Xavier Espasa (3-1).

 

La propera jornada jugarem a Sabadell, enfront el CN Sabadell “B”, el diumenge 20 de Gener a les 11:00 hores. Guanyar-los significaria deixar-los a tres victòries i l’average.

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

 

CTT POBLENOU (1)

 

Hugo Alastuey (2)

Carles Millera (2)

Jordi Saló (1)

 

 

Clara victòria del nostre tercer equip davant el co-cuer del grup, que ens permet conservar la cinquena posició a l’inici de la segona volta.

En Carles ha tingut un complicat començament enfront el millor, amb diferencia, jugador barceloní, l’Alonso, que a tornat a competir desprès d’un temps sense fer-ho i que ha posat molt difícils les coses al nostre base, llegint l’intel·ligent joc de pics que fa i contrarestant-lo molt bé. No obstant, la qualitat del nostre company ha fet que es portés el partit en cinc disputats onzes. Davant Vendrell ha estat més superior i ha vençut en tres onzes dominant sempre el joc sobre la taula.

L’Hugo, cada cop més entrat en competició, a resolt els seus dos partits amb victòries en tres onzes. Tant contra Vendrell com contra Torquet ha imposat els seus bons serveis i bloquejos sobre la taula per anar sempre per davant als marcadors sent superior als seus rivals.

I en Jordi, tot i la seva falta d’entrenament i partits, ha guanyat amb solvència a Torquet en tres onzes i bon joc. Però davant Alonso ha sigut inferior i tot i arribar a les avantatges al primer onze, a perdut bastant clarament els dos restants onzes disputats.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carles Millera – Joan Alonso (3-2).Hugo Alastuey – Jordi Vendrell (3-0).

Jordi Saló – Jordi Torquet (3-0).

Carles Millera – Jordi Vendrell (3-0).Jordi Saló – Joan Alonso (0-3).Hugo Alastuey – Jordi Torquet  (3-0).

 

La propera jornada jugarem a Collbató, enfront el FBD Laboratorios Collbató “A” , el diumenge 20 de Gener a les 11:00 hores. Son els segons classificats del grup però hi ha un compte pendent amb ells desprès del joc brut realitzat pels seus jugadors minusvàlids al partit de la primera volta al nostre local.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Diumenge 20 de Gener de 2019).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

 

CN SABADELL – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 20 de Gener a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

 

CN SABADELL “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 20 de Gener a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

 

FBD LABORATORIOS COLLBATÓ “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 20 de Gener a les 11:00 hores)

 

 

===========================================================

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close