Avisos importants

Cròniques de la 10-11ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze (actualitzat 2 )

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

EL CERCLE TT GRÀCIA (4)

Andrés Foncubierta (2)

Sergi Otero (1)

Carlos Lalinde (0)

Foncubierta/Lalinde (0)

Mala sort en aquest partit que ens enfrontava al altre cuer del grup i on vam poder comptar, després de moltes jornades, amb l’equip titular.

L’Andrés va seguir jugant amb molta confiança i de nou va fer els seus dos punts individuals. Va començà davant el dur jugador defensiu Casabona i desprès de perdre els dos primers onzes va anar afinant els seus atacs, liftant més la pilota i, amb uns punts moltes vegades espectaculars, va guanyar els tres darrers onzes en una acarnissada lluita. Enfront Comellas, un altre molest jugador defensiu, també va estar molt entonat, confiat amb els seus atacs, i tot escapar-se-li el tercer onze per una mica de precipitació per tancar el partit, va tornà a asserenar-se guanyant un dur quart parcial.

En Sergi va iniciar l’encontre enfront Comellas i va seguir també amb el seu bon joc i confiança emparat en els seus bons serveis. Va perdre per avantatges el segon onze però els altres tres van ser seus amb superioritat. Davant Casanova va tornar a començà a sentir molèsties al seu peu i tot i acabar el partit va fer-ho molt minvat física i mentalment davant aquesta mala sort, que també el deixava fora d’un hipotètic partit de dobles.

I en Lalinde va començà enfront Casanova guanyant-li folgadament el primer onze, però la intel·ligència i la costum de jugar contra pics d’un gat vell com el gracienc el van fer endur-sen, molt ajustadament, el partit en quatre onzes. I en el punt que podia fer decidir el partit al nostre favor, davant Casabona, va guanyar els dos primers onzes i va disposar d’avantatge al tercer, però alguna precipitació li va costar perdre’l per 15-17. En el quart va anar a remolc i no va poder remuntar, mentre que el cinquè va ser molt disputat i amb molta mala sort pel nostre company que va acabar perdent-lo per 13-15.

En el partit de dobles i sense el concurs d’en Sergi, l’Andrés i en Carlos van estar molt consistents guanyant el primer onze, però poc a poc la parella visitant, molt més rodada doncs portant mols anys jugant-los junts, es van anar imposant amb uns parcials molt ajustats però amb els punts decisius al seu favor.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Isidre Comellas (3-1).Carlos Lalinde – Santiago Casanova (1-3).Andrés Foncubierta – Oscar Casabona (3-2).Sergi Otero – Santiago Casanova (0-3).Andrés Foncubierta – Isidre Comellas (3-1).Carlos Lalinde – Oscar Casabona (2-3).Foncubierta/Lalinde – Casanova/Casabona (1-3).  El proper partit el jugarem a Premià de Mar, enfront el ATT Premià de Mar, el dimarts 15 de Gener a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (5)

____________________________________

 

FALCONS DE SABADELL AE (1)

 

 

José Luis Muñoz (2)

Josep María Álvarez (2)

José Antonio Jiménez (1)

 

 

Segona victòria consecutiva del nostre segon equip en la seva lluita per aconseguir evitar la fase de descens o més sinó aconseguir el màxim de triomfs possibles per encarar-la amb una bona avantatge respecte a altres conjunts.

Bons partits d’en José Luis, en el primer no donant cap opció a un fluix, per la categoria, tercer jugador sabadellenc, en Farell, a qui va dominà tant defensat com atacant. I enfront el base rival, en Carol, realitzant també un partit intel·ligent, doncs el sabadellenc té molta experiència i seguretat. Va guanyar els dos primers onzes controlant el joc, i desprès va saber sobreposar-se a la remuntada del jugador visitant per arribar al cinquè, on va començà molt fort i ja no va deixar que li prenguessin l’avantatge.

En Josep María va iniciar el partit una mica fred davant Borrell, un bon jugador esquerrà atacant i molt lluitador, i es va trobar amb dos onzes a sota. Va inicià la remuntada guanyant bé el tercer, tenint una pilota en contra per perdre el quart i finalment enduent-se folgadament el cinquè. Davant Farell va ser molt superior guanyant clarament en tres onzes on va imposar sempre el seu joc.

I en José Antonio va començà enfront Carol i va realitzar un molt bon partit, plantant cara a l’expert jugador sabadellenc i portant-lo al cinquè onze, on el rival va agafar una petita avantatge des de el començament i el nostre company no va poder remuntar. Davant Borrell va estar també molt concentrat amb el seu joc de canvi de textures de les gomes i va saber portar el partit al seu terreny per acabar guanyant en quatre onzes ben disputats per tots dos jugadors.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Josep María Álvarez – Carles Borrell (3-2).

José Luis Muñoz – Jordi Farell (3-0).

José Antonio Jiménez – Santiago Carol (2-3).

Josep María Álvarez – Jordi Farell (3-0).

José Antonio Jiménez – Carles Borrell (3-1).

José Luis Muñoz – Santiago Carol (3-2).

 

El proper partit el jugarem a Sant Vicens dels Horts, enfront el CTT Dels Horts 2000, el dimarts 15 de Gener a les 20:30 hores.

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (3)

____________________________________

 

TT PARETS (4)

 

 

Leandre Casamitjana (2)

Victor Pérez (1)

Gabriel Romero (0)

Casamitjana/Romero (0)

 

 

Segona derrota consecutiva per la mínima del nostre tercer equip que segueix amb la seva missió de anar rotant jugadors. El Parets te uns jugadors molt bregats a la categoria i avui han acabat imposant la seva experiència i bon joc.

En Leandre, tot i no trobar-se gaire còmoda amb el joc dels seus oponents, ha tret endavant els seus dos partits individuals amb bastanta solvència.

En Victor, en el seu debut a veterans aquesta temporada, ha aconseguir guanyar un punt, però mentre disputava el seu segon partit ha patit un trencament fibril·lar a la cama dreta i a tingut que abandonar l’encontre, no poden participar tampoc en el partit de dobles que desfeia l’empat existent en aquell moment.

I en Gabriel, tot i la seva constància i lluita, va ser superat clarament per dos jugadors amb molta volada en aquest món pingpongnístic on acaba d’aterrar el nostre company.

En la disputa dels dobles, en Leandre i en Gabriel van estar sempre dins del partit, però alguna errada puntual dels dos i molta sort en bastants dels punts guanyats pels rivals, ens van portar a la derrota en tres onzes.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Leandre Casamitjana – Antoni Gil (3-1).

Victor Pérez – Jordi Ibáñez (3-0).

Gabriel Romero – José Luis Ibáñez (0-3).

Leandre Casamitjana – Jordi Ibáñez (3-0).

Gabriel Romero – Antoni Gil (0-3).

Victor Pérez – José Luis Ibáñez (0-3).

Casamitjana/Romero – José Luis Ibáñez/Gil (0-3).

 

El proper partit el jugarem Premià de Mar, enfront el ATT Premià de Mar, el dimarts 15 de Gener a les 20:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts 15 de Gener de 2019).

**************************************************************************

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

 

ATT PREMIÀ DE MAR – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Dimarts 15 de Gener –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

 

CTT DELS HORTS 2000 – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Dimarts 15 de Gener –  20:30 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

 

ATT PREMIÀ DE MAR – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

(Dimarts 15 de Gener –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)
____________________________________

CTT PEP PALÉS (2)

Andrés Foncubierta (2)
Sergi Otero (2)
Gabriel Romero (0)

Primera victòria de la temporada en un partit que es va aplaçar en el seu moment perquè pogués jugar Carlos Lalinde i finalment es va posar malalt no podent-ho fer. Però que va significar el retorn de l’Andrés, mentre que en Gabriel va pujar del tercer equip per suplir a en Carlos.
L’Andrés, desprès de no poder jugar els últims partits de veterans per motius laborals, va estar amb molt bona actitud en el seu primer partit davant Cubells, un jugador molt fi però amb alguns daltabaixos que va saber aprofitar el nostre company, i amb molta lluita fins el final es va poder endur el punt ajustada i justament en cinc disputats onzes. Enfront Aguerri, un expert i rocós jugador, va tornar a estar molt seriós i intel·ligent per guanyar-li els tres onzes disputats.
En Sergi, que segueix de dolç, va obrir enfront Fonollá, amb 200 punts més de ranking que el nostre company, i va estar genial per guanyar-li els dos primers onzes molt ajustadament abans de la reacció del seu rival, que es va endur els dos següents també per la mínima. En el cinquè i definitiu onze en Sergi va gestionar millor els seus cops per imposar-se per avantatges. Davant Cubells, a qui coneix molt bé i a qui havia guanyat en cinc onzes al últim Open de Veterans “B”, va tornar a imposar el seu joc de servei i atac ajustat per no concedir cap onze al seu rival i endur-sen merescudament el punt.
I en Gabriel va donar el millor de si enfront un jugadors, Aguerri i Fonollá, amb una eternitat d’anys de recorregut dins del tennis taula. Inclús davant Fonollá va fer uns parcials molt decorosos. Gràcies Gabriel per estar sempre disposat a donar un cop de mà.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Aguerri – Gabriel Romero (3-0).
Jesús Cubells – Andrés Foncubierta (2-3).
Ramón Fonollá – Sergi Otero (2-3).
Jordi Aguerri – Andrés Foncubierta (0-3).
Ramón Fonollá – Gabriel Romero (3-0).
Jesús Cubells – Sergi Otero (0-3).

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront El Cercle TT Gràcia, el dijous 10 de Gener a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (4)
____________________________________

TT L’HOSPITALET (2)

José Luis Muñoz (1)
Josep María Álvarez (2)
Joan Botella (1)

Sorprenent però merescuda victòria enfront el líder del grup, fins ara imbatut, que va pagar car presentar una alineació quelcom més fluixa de l’habitual.
En Josep María va fer, per segon partit consecutiu, els seus dos punts individuals. Davant Llorca, un jove veterà amb gomes llises i que torna moltes pilotes des de la mitja distancia, es va tenir que esforçar-se molt dons no li va anar gaire bé pel seu joc, però a base de constància i experiència es va endur el punt en tres onzes molt igualats. Enfront el base hospitalenc, en Fortuna, va poder imposar millor el seu joc amb cops de molta qualitat i, tret un lapsus al tercer onze, solvència guanyant en quatre onzes.
En José Luis va començar enfront Fortuna i amb un joc de defensa i contraatac fantàstic el va desbordà per complert no donant-li cap opció de reacció en els tres onzes jugats. Davant Valls, també un jove veterà com Llorca, no es va trobar tant còmoda doncs el seu rival es va dedicar a passar-li pilotes molt toves que li van fer molt mal, no aconseguint imposar-se en cap dels tres onzes disputats.
I en Joan, mig recuperat de la seva operació a la vista, va començar davant Valls amb qui va fer dos primers onzes molt igualats guanyant el segon, però desprès el jugador hospitalenc va sentir-se molt més segur en el seu joc i en Joan es va precipitar en algun cop lo que originà la seva derrota en quatre onzes. Enfront Llorca va realitzar un partit molt disputat, amb cops de qualitat i rapidesa dels dos jugadors i en un final molt emocionant es va imposar en el cinquè onze el nostre company.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ángel Fortuna – José Luis Muñoz (0-3).
Oscar Llorca – Josep María Álvarez (0-3).
César Valls – Joan Botella (3-1).
Ángel Fortuna – Josep María Álvarez (1-3).
César Valls – José Luis Muñoz (3-0).
Oscar Llorca – Joan Botella (2-3).

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el Falcons de Sabadell AE, el dijous 10 de Gener a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (3)
____________________________________

ICELAND TT ELS 8 DE LA GARRIGA (4)

Leandre Casamitjana (2)
Hugo Alberto Alastuey (0)
Jordi Royo (1)
Casamitjana/Royo (0)

Bon partit del nostre tercer equip enfront el segon classificat del grup que va estar a punt de pagar car el no haver-se presentat amb el seu base.
En Leandre va estar molt centrat i segur en el seu joc. Enfront Manzulli, un tercer jugador rival bastant fluix, no li va donar cap oportunitat i el va escombrà en tres clars onzes. I davant Grau, amb qui havia perdut per 3-0 els dos cops que havien jugat, va saber portar el partit al seu joc amb una gran estratègia, ficant-li els pics de revés sempre que podia, fent-lo moure però amb pilotes curtes i atacant sempre en el moment precís. Molt bon partit resolt en quatre onzes a favor del nostre jugador.
En Jordi va començar davant Cardozo, un bon i expert jugador atacant, i tot i anar de menys a més amb un bon joc intentant portar la iniciativa no va arribar a guanyant-li cap onze. Enfront Manzulli també va ser molt superior guanyant folgadament i portant el partit a l’encontre de dobles.
I a l’Hugo, cada cop més ficat en competició, li va tocar jugar davant els dos millors jugadors rivals, en Grau i en Cardozo, Van ser dos partits molt parells, amb parcials bastants ajustats tot i no aconseguir guanyar cap onze el nostre company. Va cap amunt en la seva consistència i serà un gran reforç tant a veterans com a sèniors desprès de molts anys sense jugar ni entrenar.
En el partit de dobles, Leandre i Jordi enfront Cardozo i Grau, als nostres jugadors els hi va faltar creure’s que podien guanyar. Desprès d’un primer onze molt clar a favor dels visitants es van posar les piles per guanyar els dos següents amb una gran connexió, però als dos darrers potser van intentar passar massa pilota i els rivals van aprofitar per prendre la iniciativa i acabar guanyant el punt i el partit.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Hugo Alberto Alastuey – Xavier Grau (0-3).
Jordi Royo – Sacha Frank Cardozo (0-3).
Leandre Casamitjana – Michelle Manzulli (3-0).
Hugo Alberto Alastuey – Sacha Frank Cardozo (0-3).
Leandre Casamitjana – Xavier Grau (3-1).
Jordi Royo – Michelle Manzulli (3-0).
Casamitjana/Royo – Cardozo/Grau (2-3).

El proper partit el jugarem al nostre local, enfront el TT Parets, el dijous 10 de Gener a les 20:00 hores.

**************************************************************************
PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS
(Dijous 10 de Gener de 2019).
**************************************************************************

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – EL CERCLE TT GRÀCIA
(Dijous 10 de Gener – 20:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – FALCONS DE SABADELL AE
(Dijous 10 de Gener – 20:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – TT PARETS
(Dijous 10 de Gener – 20:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________CTT ELS AMICS DE TERRASSA (4)

 

Andrés Foncubierta (0)

Sergi Otero (1)

José Luis Muñoz (1)

Derrota cruel davant un bon equip terrassenc on amb una mica de més precisió s’hagués pogut arribar als dobles i qui sap si guanyar el partit. Em acabat la 1ª volta al lloc 10º empatat amb el 9º i el 11º, lo que de moment evita el descens directe. Però hi haurà que encarar la 2ª volta amb moltes ganes i entrenament i encertant amb les alineacions per treure el màxim profit possible de les prestacions dels nostres jugadors.

En Sergi va començar el partit davant un jove Oriol Catalan que va tenir un dia ple d’encerts i bon lloc. El nostre company va jugar un bon partit, amb onzes molt igualats i guanyant-li el tercer, però va acabar caient davant un rival en estat de gràcia. El segon partit el va enfrontar al nostre ex-jugador Ferrera, i va ser un encontre amb extra de motivació per part de dos jugadors que es coneixen molt bé. Però en Sergi va fer un gran partit i es va acabar imposant en cinc onzes remuntant un 1-2 en contra.

En José Luis va iniciar enfront el seu tercer jugador, en Tarrasó, i va donar tota una lliçó de joc defensiu i atacant no deixant en cap moment que el seu rival s’acostés al marcador en cap dels tres onzes. Enfront Catalan va exprimir el seu joc defensiu fins la extenuació però els excel·lents atacs del jove terrassenc van acabar minvant poc a poc la resistència física del nostre company perdent l’encontre en tres onzes.

I a l’Andrés segueix passant-li factura el no poder entrenar degut a la feina, lo que fa que perdi confiança i eficàcia en els seus cops. Davant Ferrera va fer uns dos primers onzes molt igualats però en els moments claus li va faltar decisió per tancar-los i al tercer ja va anar a remolc des de el començament no podent aixecar la diferencia i perdent el partit. I en el seu segon partit, davant Tarrasó i que podia donar-nos l’opció d’empatar i anar als dobles, va començar molt indecís perdent clarament el primer onze. Es va refer, però va perdre el segon per avantatges. No obstant, va anar a més en el seu joc i va aconseguir igualar el matx guanyant el tercer i el quart. Però quan tot ho tenia de cara per finalitzar la remuntada va tornar a tenir dubtes amb les seves decisions i va acabar perdent el cinquè.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Oriol Catalan (1-3).Andrés Foncubierta – Carlos Augusto Ferrera (0-3).

José Luis Muñoz – Jaume Tarrasó (3-0).

Sergi Otero – Carlos Augusto Ferrera (3-2).José Luis Muñoz – Oriol Catalan (0-3).Andrés Foncubierta – Jaume Tarrasó (2-3).  La propera jornada jugarem al nostre local, enfront el TT Castelldefels, el dissabte 12 de Gener a les 10:00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

 

CTT ELS AMICS DE TERRASSA (1)

 

Leandre Casamitjana (2)

José Antonio Jiménez (2)

Antonio Caramés (1)

 

 

Excel·lent victòria del nostre segon equip que el permet tancar la 1ª volta en la 6ª posició, en llocs de promoció d’ascens de categoria. Tot això es possible gracies a cada un dels 17 jugadors/es que han disputat algun encontre en aquest equip. Tant important es poder tancar una convocatòria com aconseguir puntuar. No obstant, no tenim que portar-nos per l’eufòria doncs també uns altres equips han fet alguna rotació de jugadors i de cara a la 2ª volta miraran de posar tota la carn en el rostidor. Esperem també nosaltres poder comptar amb les millors opcions de convocatòria per aconseguir els nostres objectius de mantenir la categoria.

En José Antonio a comptat, un cop més, els seus partits per victòries. En el primer, davant Estrada, ha estat quelcom neguitós al començament lo que la fet perdre el segon onze, però després s’ha asserenat i a imposat el seu joc segur contra un també molt segur i expert rival. Enfront Crispí ha anat per feina des de el començament i a imprès força a les seves tallades tant de dreta com de revés per aconseguir que el terrassenc no aixeques les boles i es quedessin a la xarxa. Clara victòria aconseguida en tres onzes.

L’Antonio hagués pogut arrodonir un 6-0 però davant Crispí ha tingut masses daltabaixos en un partit resolts el cinc onzes per la mínima i on després de posar-se amb dos onzes a un a favor a tingut clares avantatges tant al quart com al cinquè onzes però no els a sabut tancar i ha deixat que el seu rival s’embravís i s’endugués el punt. Després, enfront Roger, al que ja havia vist jugar davant Leandre, ha jugat de manera molt valenta portant la iniciativa en tot moment i no deixant-li canviar els pics de banda als seu rival guanyant en quatre onzes.

I en Leandre, tot i alguna petita desconnexió, ha estat molt ficat als partits. Davant Roger li a costat desxifrar els canvis de pics a dreta i revés del seu rival, i quan ho tenia bé per endur-sen el primer i el tercer onzes ha fallat serveis en moments claus. Però ja amb les coses molt clares a encarat el quart i el cinquè onzes assegurant els punts i atacant només després de madurar-ho molt, endur-sen el punt amb contundència. I enfront Estrada ha portat el partit al seu terreny manant amb els pics de revés i atacant molt bé amb la dreta per guanyar amb claredat els tres onzes.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

David Crispí – Antonio Caramés (3-2).Marià Estrada – José Antonio Jiménez (1-3).

Jordi Roger – Leandre Casamitjana (2-3).

David Crispí – José Antonio Jiménez (0-3).Jordi Roger – Antonio Caramés (1-3).Marià Estrada – Leandre Casamitjana (0-3).

 

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront el TT Castelldefels, el dissabte 12 de Gener a les 10:00 hores.

 

 

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

 

ICELAND TT ELS 8 DE LA GARRIGA (4)

 

Ramón Bermudo (0)

Carles Millera (2)

Gabriel Romero (1)

Millera/Romero (0)

 

 

Ajustada derrota enfront un jove i prometedor equip per tancar la 1ª volta d’aquesta 1ª fase. Ho hem fet acabant en 5ª posició empatats amb el 6º i 7º, lo que de moment ens donaria plaça a la nova categoria de 3ªA. Però per aconseguir-ho al final de la fase tindrem que encertar molt en les convocatòries per mirar de treure el millor rendiment possible a tots els nostres jugadors, i aquests entrenar molt per posar difícil l’elecció al capità de l’equip.

En Carles ha tornat a fer avui els seus dos punts individuals. Enfront Escalè ha manat el partit des de el primer moment fent-li molt mal amb els canvis de textures de pics sobre la taula i guanyant clarament en tres onzes. Davant el base rival, en Sánchez, un noi que li doblava els punts en el ranking, ha tingut que tirar de tota la seva experiència i saber fer per acabar guanyant en cinc onzes després de perdre el primer, imposar-se amb suficiència als dos següents, perdre per avantatges el quart i matar el partit amb un gran cinquè i definitiu onze.

En Gabriel sembla que torna a agafar la consistència amb la que va acabar la temporada passada. Avui a tingut a les seves mans fer els dos punts, però s’ha tingut que conformar amb un, doncs enfront Guinart a perdut per avantatges al cinquè onze. Ha sigut una llàstima doncs mereixia la victòria. Contra qui si la ha aconseguit es enfront Escalè, també

arribant al cinquè onze on ha guanyat amb suficiència.

I en Ramón va començar davant Sánchez i en cap moment va poder parar els bons atacs del base de La Garriga que es va imposar en tres onzes. Enfront Guinart va fer un partit més ajustat però en els moments decisius es va encongí no aconseguint cap onze.

En els dobles, en Carles i en Gabriel enfront Sánchez i Guinart, la nostra parella no va tenir cap opció de victòria, perdent clarament en tres onzes.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Biel Sánchez – Ramón Bermudo (3-0).Marc Escalè – Carles Millera (0-3).

Joel Guinart – Gabriel Romero (3-2).

Biel Sánchez – Carles Millera (2-3).Joel Guinart – Ramón Bermudo (3-0).Marc Escalè – Gabriel Romero (2-3).Sánchez/Guinart – Millera/Romero (3-0).

 

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront el CTT Poble Nou, el dissabte 12 de Gener a les 10:00 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte 12 de Gener de 2019).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – TT CASTELLDEFELS

(Dissabte 12 de Gener a les 10:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – TT CASTELLDEFELS

(Dissabte 12 de Gener a les 10:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – CTT POBLE NOU

(Dissabte 12 de Gener a les 10:00 hores)

 

 

===========================================================

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close