Avisos importants

Cròniques Club Tennis Taula Sant Quirze , jornada 12

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

CC SANT ANDREU (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

Carlos Lalinde (0)

José Luis Muñoz (0)

Joaquim Arissó (0)

 

Encontre molt disputat tal i com es veu en els parcials, però tots els partits van acabar caient del costat local.

En José Luis va arribar al cinquè onze a tots dos dels seus partits, però en el decisiu va ser inferior als seus rivals.

En Carlos només va poder fer un onze a cadascun dels seus partits i en cap moment va estar en disposició de puntuar.

I en Joaquim avui no va tindre el seu dia i tot i guanyar tres onzes tampoc va poder imposar el seu joc a cap dels seus dos partits.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Xavier García – Joaquim Arissó (3-1).

Francisco Martínez – Carlos Lalinde (3-1).

Felipe Martínez – José Luis Muñoz (3-2).

Xavier García – Carlos Lalinde (3-1).

Felipe Martínez – Joaquim Arissó (3-2).

Francisco Martínez – José Luis Muñoz (3-2).

 

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA (3)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

Andrés Foncubierta (2 1/2)

Sergi Otero (1 1/2)

Gabriel Romero (0)

 

 

Segona victòria consecutiva per la mínima en un emocionant partit tot i comptar amb un jugador del nostre 3ªB per malaltia de dos dels companys de l’equip.

L’Andrés va seguir amb la seva bona ratxa i va fer dos partits d’un gran nivell. Al primer no va donar opció al seu rival, un contrastat jugador, ni ha guanyar-li cap onze, i en el segon, davant el base i malcarat Guido, va remuntar-li un 2 a 1 en contra per imposar-se per avantatges al cinquè onze.

En Sergi va realitzar un primer partit disputadíssim amb moltes alternatives al marcador per acabar imposant-se en un cinquè onze d’infart. En el seu segon partit no va trobar mai la forma de superar al rival i va perdre clarament en tres onzes.

En Gabriel va fer lo que va poder posant-li moltes ganes enfront dos jugadors d’alt nivell i experiència. Agraïts per la seva disponibilitat per jugar i bona experiència per mes endavant.

En els dobles de desempat, l’Andrés i en Sergi van continuar amb la bona complicitat del partit de la setmana passada i es van imposar en tres ajustats onzes.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Guido Krawczyk – Gabriel Romero (3-0).

Faustí Estruch – Andrés Foncubierta (0-3).

Joan Miquel Guillen – Sergi Otero (2-3).

Guido Krawczyk – Andrés Foncubierta (2-3).

Joan Miquel Guillen – Gabriel Romero (3-0).

Faustí Estruch – Sergi Otero (3-0).

Krawczyk/Guillen – Foncubierta/Otero (0-3).

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 12)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

 

EL CRECLE TT GRÀCIA (4)

 

Leandre Casamitjana (2)

Victor Pérez  (1)

Ramón Bermudo (0)

 

 

Segona derrota consecutiva per la mínima d’un equip que segueix amb la seva missió de rotar jugadors. El partit d’avui a significat el debut d’en Victor Pérez a veterans.

En Leandre segueix amb bona forma i adaptant-se cada cop mes a la pala. Avui a donat poques opcions als seus rivals portant sempre la iniciativa i gestionant la situació quan els contraris el posaven en algun compromís.

Bon debut d’en Victor aconseguint un punt en el seu segon enfrontament davant un expert jugador en aquesta categoria. Llàstima el primer punt que obria el partit doncs es va posar per davant 2 a 1 fent un joc mes atacant del que amb ell es habitual però una mica de mala sort va fer que perdés els dos últims onces per avantatges.

I en Ramón també va estar a punt de puntuar. En el seu primer partit va anar de mes a menys aconseguint només endur-se el primer onze, mentre que en el segon va arribar amb opcions fins al cinquè onze, però el seu rival va llegir millor el final de la partida i es va endur el punt.

En els dobles, en Leandre i en Victor van deixar que els seus rivals portessin massa el ritme del partit i tot estar amb opcions en tots els onzes, tots van ser per avantatges, només van aconseguir guanyar-ne un.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Alfons Blanco – Victor Pérez (3-2).

José Tomás – Leandre Casamitjana (0-3).

Joan María Pinyol – Ramón Bermudo (3-1).

Alfons Blanco – Leandre Casamitjana (0-3).

Joan María Pinyol – Victor Pérez (0-3).

José Tomás – Ramón Bermudo (3-2).

Blanco/Tomás – Pérez/Casamitjana (3-1).

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 12)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

CHARLOTTE’S GRILL BADALONA (3)

 

Carlos Augusto Ferrera (2 1/2)

Josep María Álvarez (0)

José Luis Muñoz (1 1/2)

 

 

Bon inici de segona volta en una treballada victòria que ens iguala l’average amb l’equip badaloní.

En Carlos va saber imposar el seu joc i experiència davant els seus dos joves competidors. En el primer partit va patir una mica al primer onze guanyant-lo  per avantatges però després va imposar-se folgadament als altres dos. En el segon punt va perdre el primer onze per avantatges però poc a poc va marcar territori imposant-se amb claredat als tres següents.

En José Luis va començar el primer partit perdent els dos primers onzes, però poc a poc va anar agafant el toc a les seves gomes per contrarestar els atacs del seu rival i anant de menys a mes va acabar guanyant amb autoritat. El seu segon partit també va anar als cinc onzes; es va posar per davant per 2 a 1, però el seu rival va ser mes prudent i va inicià l’atac de revés enduent-se els dos últims onzes.

En Josep María va notar la falta d’entrenament dels últims dies i no va poder parar el joc atacant i descarat dels seus dos rivals. Tot i lluitar cada punt es va veure superat a tots els onzes jugats.

En els dobles l’experiència d’en Carlos i en José Luis va ser decisiva davant uns rivals que els hi va costar llegir les diferents textures de les gomes dels nostres jugadors.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ferran Novell – José Luis Muñoz  (2-3).Arnau Lloret – Carlos Augusto Ferrera (0-3).

Xavier Montañez – Josep María Álvarez (3-0).

Ferran Novell – Carlos Augusto Ferrera (1-3).Xavier Montañez – Jose Luis Muñoz (3-2).Arnau Lloret – Josep María Álvarez (3-0).Lloret/Montañez – Ferrera/Muñoz (0-3).

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 12)

 

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

 

EL CENTRE (2)

 

Sergi Otero (2)

José Antonio Jiménez (2)

Jordi Royo (0)

 

 

Segona victòria consecutiva i gran inici de la segona volta davant d’un expert equip gracienc que a la primera volta ens va guanyar per 6 a 0.

En Sergi va agafant el seu to i nivell habituals i va saber imposar el seu joc davant uns rivals complicats i amb diferents textures de gomes. Va perdre un onze a cada partit, però mai va veure perillar la victòria final gracies a la seva bona feina a la taula.

En José Antonio mai havia jugat enfront els dos jugadors que li van tocar a la alineació, però segurament els mes sorpresos van ser ells, doncs el joc del nostre company i el seu canvi constant de textures de dreta i reves els va portar de bòlit no aconseguint superar-lo casi en cap moment. I això que ells també portent diferents estils de goma a ambdós costats, però en José Antonio es va acostumar abans.

I en Jordi segueix esforçant-se al màxim però els jugadors d’aquesta  categoria encara estan un pel per sobre del seu joc. Hi ha que comptar en que el nostre company va començar a jugar i competir la darrera temporada. Tot arribarà. Amés va fer l’esforç de jugar part de l’últim partit estant lesionat del panxell.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Jaume Franch (3-1).José Antonio Jiménez – Eduard Cabestany (3-1).

Jordi Royo – Lluis Larriba (0-3).

Sergi Otero – Eduard Cabestany (3-1).Jordi Royo – Jaume Franch (0-3).José Antonio Jiménez – Lluis Larriba (3-0).

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 12)

 

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA “A” (3)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

 

 

Carles Millera (1/2)

Jordi Saló (1)

Rebeca Azuaga (2 1/2)

 

 

 

El nostre equip de Tercera es va afegir al bon inici de segona volta i també va aconseguir la victòria en un treballat partit on vam presentar una alineació amb gran qualitat tècnica però amb una manca considerable d’entrenament.

Les previsions del partit van saltar pels aires quan en el primer encontre va perdre en Carles, i encara es va complicar més al perdre també el seu segon individual. Els joves jugadors graciencs, amb aquest joc característic del jovent, que juguen sense cap por no van permetre puntuar al nostre base.

Hi van entrar en escena els poc habituals, per motius laborals i/o familiars, Jordi i Rebeca que van tenir que suar de valent per reconduir l’encontre. La Rebeca va aconseguir guanyar els seus dos punts individuals després d’arribar a ambdós al cinquè onze, mentre que en Jordi va perdre el primer partit on li va costar entrar en joc, però en el segon va imposar millor la seva experiència enduent-se el punt decisiu per arribar als dobles.

En els dobles, a la Rebeca i en Carles els hi va costar entendres al començament posant-se 2 onzes a 1 en contra, però un cop ho van aconseguir es van imposar folgadament en els dos últims enduent-se el punt i el partit.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carles Millera – Gabriel Rodríguez (0-3).Jordi Saló – Hèctor Coromina  (1-3).

Rebeca Azuaga – Albert Oliveras (3-2).

Carles Millera – Hèctor Coromina (2-3).Rebeca Azuaga – Gabriel Rodríguez (3-2).Jordi Saló – Albert Oliveras (3-1).Azuaga/Millera – Rodríguez/Coromina (3-2).

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close