Avisos importants

Cròniques de la 7ª jornada Club Tennis Taula Sant Quirze

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

CTT ATENEU 1882 (4)

 

Carlos Augusto Ferrera (1)

Andrés Foncubierta (0)

Josep María Álvarez (1)

Partit una mica desolador del nostre primer equip, doncs hi va haver-hi una baixada forta de moral desprès de anar guanyant per 2 a 1, enfront uns contrincants de nivell similar.

L’Andrés va començar el partit davant el base rival, un jove ja amb gran present i amb un atac molt intel·ligent, però el nostre jugador va saber mantenir-se sobre la taula i posar-se amb avantatge de 2 a 1, abans que el seu contrincant aconseguís que l’Andrés anés reculant poc a poc lluny de la taula i acabés perdent els dos onzes restants. Això va minar la confiança del nostre jugador que en el seu segon partit no va, en cap moment, imposar el seu joc i va caure clarament enfront el jugador de Sant Joan Despí.

En Carlos va jugar el seu primer punt enfront el tercer jugador rival, un jove esquerrà i amb pics al revés i amb molt bones maneres però que poc va poder fer davant el nostre veterà jugador que no li va donar opcions. En el seu segon punt, en el dolc de bases, van jugar dos primers onzes molt igualats, guanyant-ne un cada un, però en els dos següents el jove rival va agafar-li el joc al Carlos i el va guanyar clarament.

Per la seva banda en Josep María ens va obsequiar, en el primer partit, amb un altre de les seves remuntades al anar perdent per 0 a 2 i saber no baixar mai la guàrdia per, poc a poc, fer que els punts caiguessin del nostre costat. En el seu segon partit es va contagiar de la baixada de moral general i no va estar encertat davant el tercer jugador rival, perdent i evitant poder anar als dobles de desempat.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Marc Pascual – Andrés Foncubierta  (3-2).

Ivan Vélez – Carlos Ferrera (0-3).

Isaac Mora – Josep María Álvarez (2-3).

Marc Pascual – Carlos Ferrera (3-1).

Isaac Mora – Andrés Foncubierta (3-0).

Ivan Vélez – Josep María Álvarez (3-1).

 

 

La propera jornada juguem a Barcelona, enfront el Lluïsos de Gràcia, el dissabte 25 de Novembre a les 18:00 hores.

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 7)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

 

CTT ATENEU 1882 “A” (5)

 

Sergi Otero (0)

Leandre Casamitjana (1)

Jordi Royo (0)

 

 

Dura derrota en un partit on s’hagués pogut arribar al desempat dels dobles només que en alguns dels punts mes anivellats ens hagués afavorit la sort.

En Sergi va iniciar el seu primer partit portant la iniciativa gracies al seu servei rus que feia que el seu jove rival no estigués gaire a gust. Això va durar els tres primers onzes que van acabar amb avantatge d’en Sergi per 2 a 1, però a partir del quart onze el jugador de l’Ateneu va atacar millor i el nostre base es va encongir i no va poder acabar les jugades com en ell es habitual, perdent els dos onzes restants. En el segon punt li va passar quelcom semblant, doncs es va imposar als dos primers onzes amb molt bona dinàmica de joc enfront un jugador al que mai havia guanyat, però li va pesar l’ansietat per la victòria i va acabar cedint en els tres restants onzes molt ajustadament.

En Leandre va començar enfront el base rival, qui a més l’havia entrenat de jove, i va tingué en les seves mans la victòria jugant amb molta serietat i explotant les condicions segures de la pala amb que juga actualment, però li va faltà creieu-ho fallant dos serveis amb avantatge al primer onze, patint moltes sorts en contra al llarg segon onze i no podent seguir amb la remuntada al tercer al menjar-se els dos últims serveis del contrari. En el seu segon partit no va deixar que el rival es trobés còmode en cap moment i amb molta paciència i atacant quan ho tenia clar va assegurar els punts guanyant en tres onzes.

I en Jordi, una jornada més, segueix creixent en experiència i aviat arribarà a puntuar. Avui, enfront dos rivals amb moltes milles pingpongnístiques a sobra, ha aconseguit posar-los contra les cordes en certs moments dels partits, guanyant inclús un onze i perdent per avantatges altres dos. Quan els rivals li agafant el seu joc basat en molt bons serveis es quan pateix més diferencia a les derrotes i en lo que te que anar treballant en el entreno.

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Erik Altelarrea – Sergi Otero (3-2).

Joaquim Plá – Leandre Casamitjana (3-0).

Ángel Giménez – Jordi Royo (3-1).

Erik Altelarrea – Leandre Casamitjana (0-3).

Ángel Giménez – Sergi Otero (3-2).

Joaquim Plá – Jordi Royo (3-0).

La propera jornada juguem a L’Hospitalet de Llobregat, enfront el CTT L’Hospitalet “A”, el diumenge 26 de Novembre a les 11:00 hores.

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 7)

 

 

CTT CASTELLGALÍ (4)

____________________________________

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

 

Roger Carreras (2)

Gabriel Romero (1)

Xavier Villena (0)

 

 

Seguint amb la labor de aquest equip de anar donant també partits de competició als jugadors que comencen i als que menys han participat a les últimes temporades, vàrem anar a Castellgalí amb una alineació que compendia ambdues opcions, i a punt vam estar de portar-nos el triomf.

En Roger, juvenil de primer any i que ha començat a entrenar aquest estiu, ha jugat molt centrat i disciplinat en els seus dos partits individuals, guanyant per 3 a 1 en tots dos. Es nota l’ambició en voler superar-se i guanyar confiança en si mateix, molt bé pel xicot.

En Gabriel, ja veterà però que també ha començat a entrenar aquest estiu, a iniciat l’encontre amb la seva primera victòria de la temporada desplegant un joc molt interesant, mentre que enfront el base rival li ha aconseguit guanyar un onze i donar-li feina als altres tres perdent un d’ells per avantatges.

I en Xavi no ha estat al nivell desitjat i molt pressionat quan els rivals li han agafat el seu costat feble. En el primer partit, enfront el base rival, ha tingut dificultats amb els serveis i tot i fer uns onzes igualats no ha guanyat cap. En el seu segon partit, enfront un jugador mes assequible, el perdre per avantatges el tercer onze, anant empatat a un joc, l’ha desmoralitzat i el seu rival s’ha crescut guanyant el quart.

En el partit de dobles Roger i Gabriel, que jugaven junts per primera vegada, han patit la millor coordinació i experiència dels seus rivals i només han pogut endur-sen un onze, tot i la seva lluita i constància.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

Gabriel Romero – Jiashu Xia  (3-1).

Xavier Villena – Josep Garrido (0-3).

Roger Carreras – Danut Marian Frincu (3-1).

Gabriel Romero – Josep Garrido (1-3).

Roger Carreras – Jiashu Xia (3-1).

Xavier Villena – Danut Marian Frincu (1-3).

Romero/Carreras – Garrido/Frincu (1-3).

 

La propera jornada juguem a casa, enfront la Agrupació Congrés “A”, el dissabte 25 de Novembre a les 10:00 hores.

 

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 25/26 de Novembre de 2017).

**************************************************************************

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

 

LLUÏSOS DE GRÀCIA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dissabte 25 de Novembre a les 18:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 8)

 

CTT L’HOSPITALET “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 26 de Novembre a les 11:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 8)

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – AGRUPACIÓ CONGRÉS “A”

(Dissabte 25 de Novembre a les 10:00 hores)

 

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

SURIS CALELLA (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Carlos Lalinde (0)

Carlos Augusto Ferrera (1)

José Luis Muñoz (0)

 

 

Partit de clara superioritat calellenca, on un cop més no vam poder disposar d’en Joaquim per temes laborals i amb la falta d’entrenament d’en José Luis per temes familiars. Tot això, afegit al nivell molt bo dels rivals i a la pilota amb la que ells juguen com a locals que es mes dura i botona que la nostre.

En Ferrera va fer el nostre únic punt enfront el teòric base rival, i desprès de perdre el primer onze va reaccionar per imposar-se amb serietat als altres tres. En el seu segon partit poc va poder fer amb l’encert del seu rival, un jugador capaç del millor i del pitjor i que avui tot li sortia bé.

En Lalinde va aconseguir un onze als seus dos partits disputats, però li va costar aturar amb els pics de revés el bot de la pilota, que afavoreix mes al joc atacant dels nostres rivals.

I en José Luis, minvat per la falta d’entrenament i també poc acostumat a la pilota, tampoc va poder donar, tot i la seva lluita habitual, gaire feina als seus dos contrincants.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Josep Sánchez – José Luis Muñoz  (3-0).

Yuri Demin – Carlos Augusto Ferrera (1-3).

Jordi Font – Carlos Lalinde (3-1).

Josep Sánchez – Carlos Augusto Ferrera (3-0).

Jordi Font – José Luis Muñoz (3-0).

Yuri Demin – Carlos Lalinde (3-1).

El proper partit serà a Sabadell, enfront el SCR El Ciervo “B”, el dimarts 28 de Novembre a les 20:00 hores. Amb aquest encontre començarà la segona volta de la primera fase. Em tancat la primera volta en el setè lloc del grup, amb 2 victòries i 5 derrotes. Hi haurà que bregar de valent a la segona volta per aconseguir una millor posició de cara a la segona fase amb la finalitat de mantenir la categoria.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

CC SANTS (4)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

 

 

Andrés Foncubierta (1)

Josep María Álvarez (1)

Joan Botella (0)

 

 

Dura derrota en un partit teòricament assequible però que en els moments claus no vam saber estar a l’alçada dels rivals.

En Andrés no va començar gaire bé el seu primer enfrontament, i tot i que va estar més centrat guanyant el tercer onze i només perdent per avantatges el segon, en el quart va estar mes encertat el barceloní. En el seu segon partit va donar un altre versió de joc, es va posar amb 2 onzes a 0 a favor i tot i que el seu rival va remuntar i empatar a 2 onzes, en el cinquè en Andrés va sortir victoriós merescudament.

En Josep María va realitzar un primer punt molt competit i ben jugat, guanyant en el cinquè onze després de anar per enrere amb 2 onzes a 1 en contra. No obstant, en el seu segon punt, i últim dels individuals que ens hagués pogut portar als dobles, no va estar mai amb possibilitats de victòria no trobant en cap moment la seva millor versió de joc.

I en Joan va ser molt inferior en el seu primer punt que obria el partit, mentre que en el segon va fer dos primers onzes molt bons guanyant-ne un d’ells i perdent l’altra per avantatges, però en el tercer i el quart no va estar al seu nivell habitual i va perdre tot i la seva lluita.

 

 

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

 

 

Lorenzo Garcés – Joan Botella (3-0).

Edgardo Nuñez – Andrés Foncubierta (3-1).

Rafael Pascual – Josep María Álvarez (2-3).

Lorenzo Garcés – Andrés Foncubierta  (2-3).

Rafael Pascual – Joan Botella (3-1).

Edgardo Nuñez – Josep María Álvarez (3-0).

 

 

El proper partit serà a Barcelona, enfront el CTT Pep Palés, el dimarts 28 de Novembre a les 20:00 hores. Amb aquest encontre començarà la segona volta de la primera fase. Em tancat la primera volta en el setè lloc del grup, amb 2 victòries i 5 derrotes. Hi haurà que bregar de valent a la segona volta per aconseguir una millor posició de cara a la segona fase amb la finalitat de mantenir la categoria.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 7)

 

 

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

____________________________________

 

DESCANSEM

Al ser un grup amb només set equip descansem aquesta jornada.

 

El proper partit serà a Premià de Mar, enfront el ATT Premià de Mar “A”, líder imbatut, el dimarts 28 de Novembre a les 20:00 hores. Amb aquest encontre començarà la segona volta de la primera fase. Em tancat la primera volta en el segon lloc del grup, amb 4 victòries i 2 derrotes. Tenim la finalitat de fer una segona volta al menys igual que la primera per jugar la segona fase en els grups que aspiren a pujar de categoria, cosa una mica utòpica pel gran nivell de alguns dels equips però mai es sap. No obstant, aquest no es l’objectiu sinó que tinguin la possibilitat de entrar a competir a veterans quants mes jugadors millor. De moment a aquesta primera volta han jugat un total de 8 jugadors.

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts, 28 de Novembre de 2017).

**************************************************************************

 

 

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

 

SCR EL CIERVO “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts, 28 de Novembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

 

CTT PEP PALÉS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts, 28 de Novembre –  20:00 hores)

 

===========================================================

 

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 8)

 

ATT PREMIÀ DE MAR “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts, 28 de Novembre – 20:00 hores)

 

 

===========================================================

 

 

 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, estaràs consentint l'us de cookies. Siusplau revisa la nostra politica de Cookies i prem "Accepto" si estàs d'acord - >> Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close